Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: zyje se nie udalo sie jej wytresowac bab zeby nie mialy emocyji i byly podreczne scierki. Też za bardzo kozaczyla zamiast przyjechać i pucowac meble i fioota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Be quiet! napisał: Proszę, o opuszczenie z mojego tematu osób niemile widzianych. A to nie jest twoje forum. To tak dla przypomnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Widze ze kolejny spec na tym forum To ty mi wytykasz błędy, więc słucham. Kto tu speca zgrywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Be quiet! napisał: Dodałeś sobie 4.2 cm. Aż sprawdzę bok tablice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: To ty mi wytykasz błędy, więc słucham. Kto tu speca zgrywa? Zgrywa pare osób, a realnie jestem nim ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu Nie wszystko ok 266 x 172 x 6.4 mm (10.47 x 6.77 x 0.25 in) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu Taka ukrainka by byla dobra by mi myla mebelki ikea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A to nie jest twoje forum. To tak dla przypomnienie Moje. Byłem tutaj, jak jeszcze internetu nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Zgrywa pare osób, a realnie jestem nim ja Czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Czekam. A co z elkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: A to nie jest twoje forum. To tak dla przypomnienie Twoje też nie. Zgłoszone! @wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Czekam. Na poprawienie bledu? Tam nie powinno być żadnego przecinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nowe konto tutaj tak napisał: A co z elkom Jest twoja. Oddaje ci ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 7 Napisano 5 godzin temu Normalna by przyjechała chętnie taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Twoje też nie. Zgłoszone! @wakanka1 Moon? JAK ty jesteś w stanie pamiętać tyle haseł do tylu kont? Już nie jesteś salową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 114 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: Moje. Byłem tutaj, jak jeszcze internetu nie było. Okropnie stary musisz być i stąd twoja agresja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Moon? JAK ty jesteś w stanie pamiętać tyle haseł do tylu kont? Już nie jesteś salową? podpowiem ci - mozna miec to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Moon? JAK ty jesteś w stanie pamiętać tyle haseł do tylu kont? Już nie jesteś salową? Ponownie pytam retorycznie, jak ktokolwiek mógł się ożenić z salową? U normalnych ludzi od pierwszej randki do ślubu mijają lata i nawet największy pijaczyna jak Gunia powinien się w góra miesiąc kapnąć, że ma do czynienia ...ką. Jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Na poprawienie bledu? Tam nie powinno być żadnego przecinka. Wez najpierw sprawdź, a później się wypowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Ponownie pytam retorycznie, jak ktokolwiek mógł się ożenić z salową? U normalnych ludzi od pierwszej randki do ślubu mijają lata i nawet największy pijaczyna jak Gunia powinien się w góra miesiąc kapnąć, że ma do czynienia ...ką. Jak? sa ludzie ktorzy pija przez kilka lat i nie trzezwieja to sie alkoholizm nazyw apowinienes wiedziec bo tez jestes w grupie zagrozonej tym nalogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 16 Napisano 4 godziny temu Może wakanka to jakiś uposlak który wysyła munowi te żenujące zdjęcia w rajstopkach. Beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tadek libedowsy napisał: podpowiem ci - mozna miec to samo. Każda przeglądarka posiada menedżer haseł, ja używam bitwarden i randomowych 20-znakowych haseł. Polecam, przygłupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Okropnie stary musisz być i stąd twoja agresja Kładź się na stół, bo głupoty wypisujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 16 Napisano 4 godziny temu Wakanko przybądź bo się zesrauem pod siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu Zimno mi. Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: Wez najpierw sprawdź, a później się wypowiadaj. prosze nie jest wtraceniem w tym zdaniu i nie ma tam przecinka nawet analfabeta jak ja wie wiec nie klóc sie malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Wakanko przybądź bo się zesrauem pod siebie. Jak na razie to najczęściej ty się pod siebie zesrywasz odkąd szambo wybiło i przylazłaś tu raku z kowbojek. Tobie chyba trzeba przypominać za każdym razem jak ryja wyściubisz z nory, że z twojego powodu pedalisko Bene zmieniło tożsamość, mi to dało do myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) chociaz w sumie moze i masz racje jakbys to napisal w dwóch wersach to bym sie zgodzil z przecinkiem Edytowano 4 godziny temu przez tadek libedowsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Be quiet! napisał: Zimno mi. Idę spać. alko niewystarczająco cię dziś grzeje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ależ proszę, cukiereczku. W twojej powyższej wypowiedzi z początku tematu po „proszę” przecinek jest zbędny. Nie dziękuj. Możesz wysłać mi różę słodziaku. Jak milusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach