BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Huh? Aż się zarumienilas. To hapaj pryszczylki napleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 11 godzin temu o matko co te farfeluny robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Paskudna jesteś. Ale tak to jest, stara panna z kotami (zwierząt nie neguje, kocham pupili) albo i bez, że nawet nie ma się przytulić do futrzaka nawet. Żenująca postać mająca się za wyższą od wszystkich i wiecznie krytykująca. Taki obraz twój i się z tym pogódź. I zapamiętaj moją maksymę - milczenie jest srebrem, ale PRAWDA złotem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu To co ty byś chciała ale wypierasz te pragnienia pisząc o sodomie kobiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Prawda owszem. Twoja prawda jest z odbytu. Nie wiem jak ty ale ja prawdę widzę czymś innym niż oczami. A teraz idz targać napięta romantyczko z wiecznymu fumami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Prawda owszem. Twoja prawda jest z odbytu. Nie wiem jak ty ale ja prawdę widzę czymś innym niż oczami. A teraz idz targać napięta romantyczko z wiecznymu fumami Pijana. Literki skaczą a tu to, a to tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Pijana. Literki skaczą a tu to, a to tam. Akuku. Skaczom jak owsiki w twoim odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Danse macabre owsikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Akuku. Skaczom jak owsiki w twoim odbycie Riposta na poziomie tutejszych największych inceli. Ale czego się spodziewać. Owsiki, Filipki… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Riposta na poziomie tutejszych największych inceli. Ale czego się spodziewać. Owsiki, Filipki… Jeśli wiesz ze nie masz się czego spodziewać to skąd ta zawiedziona nadzieja w głosie? Przeczysz sobie skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Jeśli wiesz ze nie masz się czego spodziewać to skąd ta zawiedziona nadzieja w głosie? Przeczysz sobie skarbie Bye, bye, prostaczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 11 godzin temu I gdzie ta Magda co uważa publiczne rozmowy o oralu za standard? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, kupa śmierdzącego łajna napisał: I gdzie ta Magda co uważa publiczne rozmowy o oralu za standard? Na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bye, bye, prostaczko. Baj. Nie zapomnij wspomnieć o tym temacie terapeucie. Może coś wymyśli i dogrzebie się głębi w ssaniu napięta. Trzymam kciuki. Tata zapłaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Oczywiście mialam na myśli napleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Oczywiście mialam na myśli napleta Pamiętasz Elektrę jaką miłość preferowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Pamiętasz Elektrę jaką miłość preferowała? Pamięta wszystkie 50 twarzy greja kafeteryjnego. Mama cala teczkę choroby i tablice na ścianie jak śledczy. Psychiatrzy mi podziękują kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Pamięta wszystkie 50 twarzy greja kafeteryjnego. Mama cala teczkę choroby i tablice na ścianie jak śledczy. Psychiatrzy mi podziękują kiedyś Preferowała miłość w odbytniczą masz już zaniki pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Preferowała miłość w odbytniczą masz już zaniki pamięci. Soł? U ciebie wyczuwam zakazana miłość Edypa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Soł? U ciebie wyczuwam zakazana miłość Edypa. Tak pisała twoja przyjaciółka Do dziś zastanawia czy znalazła amatora odbytu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak pisała twoja przyjaciółka Do dziś zastanawia czy znalazła amatora odbytu . Może i ktoś tam całuję jej owsiki. Życzę im szczęścia. I opryszczki na mordach. Żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach