BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Fajne ale te kciuki takie kotarby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: tobie tez on sie podoba ? jednak baby to maja dziwny gust zwlaszcza te wielkie Zbyt ładny to nie jest komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, BapkaBoża napisał: Jest bardzo przeciętny. A Pitt mje się nie podoba w ogole. Twarz u chlopa ma małe znaczenie. No chyba że już jest brzydki totalnie jak owsik Pitt kiedyś zrobil na mnie wrazenie w filmie troja ale już dawno mi przeszło, a gosling nigdy mnie nie ruszał nie lubię głęboko osadzonych oczu zupełnie nie mój typ z gęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 16 godzin temu Gosling mi się często myli z Bradleyem Cooper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Pitt kiedyś zrobil na mnie wrazenie w filmie troja ale już dawno mi przeszło, a gosling nigdy mnie nie ruszał nie lubię głęboko osadzonych oczu zupełnie nie mój typ z gęby. Na mnie nigdy nie robił. Dla mnie twarz kawila wygrywa. Ale ciało bym inne dołączyła do jego glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Piwosz? W kiblach robi od lat. Piwosz ma na imie, w kiblach troche robi, Grzegorz postanowil ze tez sprubuje sil w gastronomii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Sam kuźwa jesteś niebinarny. no on na bank jest jakis takie wlasnie nie teges nie wierze ze to nie jakis trans/gej etc. te miny etc. przepaskudny zwlaszcza ten wielki leb i wary na pol twarzy moim zdaniem on jest ohydny z twarzy tylko oczy ma ok taki typ twarzy najbardziej mi sie u ludzi nie podoba typowy kon jak widze konia to zakladam ze jest transem i udaje babe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no on na bank jest jakis takie wlasnie nie teges nie wierze ze to nie jakis trans/gej etc. te miny etc. przepaskudny zwlaszcza ten wielki leb i wary na pol twarzy moim zdaniem on jest ohydny z twarzy tylko oczy ma ok taki typ twarzy najbardziej mi sie u ludzi nie podoba typowy kon jak widze konia to zakladam ze jest transem i udaje babe Haha Panu już podziękujemy libedzie. Teraz będziesz negował facetow którzy podobają się kobietom? XDXDXDXD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, inceloza napisał: A ja figurke maluje fajni? masz grzybcie albo obgryzasz paznokcie Edytowano 16 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Cokolwiek to znaczy Yaoistka (albo fujoshi) – to dziewczyna, która lubi historie o miłości między mężczyznami, zwłaszcza w anime, mangach lub książkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: masz grzybcie Tak wygląda paznokiec z grzybica? Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Yaoistka (albo fujoshi) – to dziewczyna, która lubi historie o miłości między mężczyznami, zwłaszcza w anime, mangach lub książkach. Ja myślałam że taka co se jaja robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: no on na bank jest jakis takie wlasnie nie teges nie wierze ze to nie jakis trans/gej etc. te miny etc. przepaskudny zwlaszcza ten wielki leb i wary na pol twarzy moim zdaniem on jest ohydny z twarzy tylko oczy ma ok taki typ twarzy najbardziej mi sie u ludzi nie podoba typowy kon jak widze konia to zakladam ze jest transem i udaje babe Jaka to jest w końcu jak kon . Ten Ma inny niz ten poprzedni co powiedziałeś ze tez kon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Yaoistka (albo fujoshi) – to dziewczyna, która lubi historie o miłości między mężczyznami, zwłaszcza w anime, mangach lub książkach. Wow całe życie sie człowiek uczy również na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Libed jest yebniety. Haha. On najpiękniejszy i najmądrzejszy. Wie nawet co kobiety podnieca w innych facetach. Fajno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Zbyt ładny to nie jest komplement moim zdaniem jest tylko nie rozmysla w takich kategvoriach bo sama sie uwazxa za brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: masz grzybcie Grzybcie grzybcia to taka mała grzybica? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: moim zdaniem jest tylko nie rozmysla w takich kategvoriach bo sama sie uwazxa za brzydka O facecie zbyt ładny to wg mnje nie jest komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Wow całe życie sie człowiek uczy również na kafeterii Na kafeterii to poznałam, tak jak wiele innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Grzybcie grzybcia to taka mała grzybica? Libet pijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Haha Panu już podziękujemy libedzie. Teraz będziesz negował facetow którzy podobają się kobietom? XDXDXDXD nie neguje tylko sie dziwie ty jakbys posluchala jakie baby sie czasami chlopom podobaja to tez bys sie dziwila juz ostatnio jechalas po dodzie wiec moglabys tez byc w szoku jakbys sie dowiedziala ze komus sie podobaja jakies wulgarne karynska jak ten chlop wlasnie Edytowano 16 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Libed jest yebniety. Haha. On najpiękniejszy i najmądrzejszy. Wie nawet co kobiety podnieca w innych facetach. Fajno Wszyscy paskudni tylko jeden libed piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Haha Panu już podziękujemy libedzie. Teraz będziesz negował facetow którzy podobają się kobietom? XDXDXDXD Dla libeda najładniejszy facet i kobieta w 1 to Murzynka el dursi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Ja myślałam że taka co se jaja robi W skrócie to taka co lubi pedałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Na kafeterii to poznałam, tak jak wiele innych. Ja poznalem nerwopas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: O facecie zbyt ładny to wg mnje nie jest komplement Facet jest fajny taki ogorzały od gorzaly huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1615 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Mi Gosling się nie podoba bo ma takie pucki nie lubię pucatych mężczyzn. Bracia Hemsworth wszyscy 3 są fajni. Chris Pine, Chris Pratt. Nie podobają mi się faceci o urodzie południowców i bliskowschodniej. Edytowano 16 godzin temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: nie neguje tylko sie dziwie ty jakbys posluchala jakie baby sie czasami chlopom podobaja to tez bys sie dziwila juz ostatnio jechalas po dodzie wiec moglabys tez byc w szoku Ogólnie mam w dupje co się komu podoba. A widze co wam się podoba na ulicach. Ci którzy najbardziej wybrzydzają kończą z takimi babami że worek na łeb by nie wystarczył. Więc zejdź na ziemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 17 Napisano 16 godzin temu (edytowany) znaczy lubis zpodgl/odac gejow pisze po po/lsk/u druga nimfa sie znalazla z tym kulwym japonskim Edytowano 16 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: nie neguje tylko sie dziwie ty jakbys posluchala jakie baby sie czasami chlopom podobaja to tez bys sie dziwila juz ostatnio jechalas po dodzie wiec moglabys tez byc w szoku jakbys sie dowiedziala ze komus sie podobaja jakies wulgarne karynska jak ten chlop wlasnie A jakie sie podobaja? Wielkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach