Chleb pyszny tak 3 Napisano 4 godziny temu Jak bym miał nosić ich brudne geny jako laska to lepiej zrobić magika jak anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Spoko nie palę ale masz Jak byłam dziedzkiem to podpalałam różne przedmioty teraz tylko dogorywam Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Spoko nie palę ale masz Jak byłam dziedzkiem to podpalałam różne przedmioty teraz tylko dogorywam Och, well, merci Madame…so… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Jak bym miał nosić ich brudne geny jako laska to lepiej zrobić magika jak anastazje Eh ta Anastazja kiedy updateujesz Windowsa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Kocopoł napisał: A ty jesteś niżej niż gufno na chodniku i nie wiem po co się odzywasz do mnie. Możesz zdychać w męczarniach psie. Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Eh ta Anastazja kiedy updateujesz Windowsa... Typy teraz wyglądają jak karykatury jony brawo tylko pomazane albo jak dzieci gimnazjum masakra plus brudasy jak ten hiszpan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, KróliczekZły napisał: Czy mogę tu napisać, że te urodowe, męskie typy Elci to takie gejowe są?... I ty brutusie przeciwko mnie? ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 467 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, well, merci Madame…so… Myszka, a jakie jest twoje oficjalne stanowisko że jedna koleżanka opuściła dramatycznie forum, druga postanowiła na parę godzin skopiować tą pierwszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Typy teraz wyglądają jak karykatury jony brawo tylko pomazane albo jak dzieci gimnazjum masakra plus brudasy jak ten hiszpan POWIEDZIAL ULANY TYP Z MIKRO FAJFUSEM, KTÓRY NIE SPUSZCZA KIBLA TYGODNIAMI, KUOORWA KOLES ROZUMIESZ TO WYDALASZ GOOOWNA CAPIACE I CALYMI DNIAMI CI TO STOI I SIE KISI, DZIWNE ZE JESZCZE GO NIE PODYEBAL KTOS Z OBOK MIESZKANIA, ALE ON MOZE NAWET W BLOKU NIE MIESZKAC TYLKO JAKIS RUSKI DOM BLIZNIAK NA OBRZERZACH BIALEGOSTOKU CZY COS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: Typy teraz wyglądają jak karykatury jony brawo tylko pomazane albo jak dzieci gimnazjum masakra plus brudasy jak ten hiszpan On mnie smieszy bardziej. Lubiem zwykłych jakichś ale się nie przyglądam bo i tak nie szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: Typy teraz wyglądają jak karykatury jony brawo tylko pomazane albo jak dzieci gimnazjum masakra plus brudasy jak ten hiszpan A ten? https://zapodaj.net/plik-u15AXCXLaX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Myszka, a jakie jest twoje oficjalne stanowisko że jedna koleżanka opuściła dramatycznie forum, druga postanowiła na parę godzin skopiować tą pierwszą? A jakie ma być? Ponoć sytuacja miała miejsce rano, gdy jeszcze smacznie spałam, a o całym zajściu dowiedziałam się z topiców. A poza tym qwerty nie była moja koleżanka tak do końca, nie miałam z nią jakichś większych więzi poza paroma zdaniami wymienionymi ale jednocześnie nic do niej nie miałam, a do Madzi mam kontakt poza forum więc nasza znajomość nie przepadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Uuu, ale brzydko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A ten To jakiś chlopczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 3 godziny temu Całkiem ładny mam jego kolor oczu i hery teraz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: To jakiś chlopczyk 1,90 wzrostu i 27 lat to nie taki chłopczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 467 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A jakie ma być? Ponoć sytuacja miała miejsce rano, gdy jeszcze smacznie spałam, a o całym zajściu dowiedziałam się z topiców. A poza tym qwerty nie była moja koleżanka tak do końca, nie miałam z nią jakichś większych więzi poza paroma zdaniami wymienionymi ale jednocześnie nic do niej nie miałam, a do Madzi mam kontakt poza forum więc nasza znajomość nie przepadnie. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 3 godziny temu 38 minut temu, KróliczekZły napisał: Czy mogę tu napisać, że te urodowe, męskie typy Elci to takie gejowe są?... Właśnie napisałam jej na nerwicy ze tymi jej typami bennie by nie pogardził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 3 godziny temu wszystkie wyrzej wyslaly mi juz nudesy, ale tak szczerze to moglybyscie sie ogolic i umyc czasem ram pam pam, poka przy was to byla prawdziwa Afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, xDxDxDxD napisał: I ty brutusie przeciwko mnie? ;// 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Właśnie napisałam jej na nerwicy ze tymi jej typami bennie by nie pogardził No zupełnie nie moje typy, przez zniewieściałość wręcz aseksualne dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Właśnie napisałam jej na nerwicy ze tymi jej typami bennie by nie pogardził Trudno, każdy ma inny gust i chyba o to właśnie chodzi. Gorzej by było jakby każdemu podobało się to samo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 3 godziny temu salowa znowu najeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 3 godziny temu (edytowany) No ładny całkiem ja bym nie pogardziła ale wolę mudzynow i tak nie ma co grymasić jak się nie ma nie wiadomo ile opcji a typ z foci gotowy na ślub huh Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: No zupełnie nie moje typy, przez zniewieściałość wręcz aseksualne dla mnie Moje też nie a już w połączeniu z tym ze na google grafika na zdj niektórych ma jakies wypełniacze nie wierze ze hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu Oczywiście pozory czasem są mylące, ale jak widzę tego na przykład gościa z linka Elci, to mam skojarzenia, że jakby ktoś zaatakował jego i jego kobietę, to by się popłakał i uciekł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Moje też nie a już w połączeniu z tym ze na google grafika na zdj niektórych ma jakies wypełniacze nie wierze ze hetero Jak ma wypełniacze, to raczej homo Zresztą bije od niego homo trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: No ładny całkiem ja bym nie pogardziła ale wolę mudzynow i tak nie ma co grymasić jak się nie ma nie wiadomo ile opcji a typ z foci gotowy na ślub huh Prowokujesz, czy serio czarni Ci się podobają? Mnie w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Prowokujesz, czy serio czarni Ci się podobają? Mnie w ogóle. Nie podobają. Pisze se kocopoly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Nie podobają. Pisze se kocopoly... Tak podejrzewałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, xDxDxDxD napisał: 1,90 wzrostu i 27 lat to nie taki chłopczyk. Z twarzy chłopczyk z wagi pewnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach