xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, KróliczekZły napisał: Jak ma wypełniacze, to raczej homo Zresztą bije od niego homo trochę Sprawdzałam i jest hetero. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, KróliczekZły napisał: No zupełnie nie moje typy, przez zniewieściałość wręcz aseksualne dla mnie A ten? https://zapodaj.net/plik-rP186h7Ks0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, fifi BBC napisał: wszystkie wyrzej wyslaly mi juz nudesy, ale tak szczerze to moglybyscie sie ogolic i umyc czasem ram pam pam, poka przy was to byla prawdziwa Afrodyta Serio ty byczy? Podobny do mojego znajomego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A ten Co on ma z ustami, botoks czy za dużo estrogenu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, big buu napisał: Z twarzy chłopczyk z wagi pewnie też 70kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Co on ma z ustami, botoks czy za dużo estrogenu? Dobra, nie znacie się. Narrra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 31 Napisano 2 godziny temu Zydki są ładne i Francuzy jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, big buu napisał: Co on ma z ustami, botoks czy za dużo estrogenu? Botoksu się nie stosuje do powiększania ust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: A ten? Agent i bennie dają okejke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Botoksu się nie stosuje do powiększania ust. moge ci cos wyslac, jak wysles psioche ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: A ten? Może spróbuję wyjaśnić. Lubię surowy sznyt w męskiej twarzy. Charakter. Siłę. Wymieniany na przykład zawsze Brad Pitt zaczął mi leżeć dopiero, jak zaczął się starzeć (choć on mnie nie kręci, wiem, jak to brzmi, bo gdzie tam Grażyna ma prawo do tego, żeby jej Brad nie kręcił, ale piszę, co odczuwam) Niektórzy tę męskość mają zawsze, niektórzy potrzebują wieku do tego, niektórzy nigdy jej nie mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu A i lubię charakter w twarzy - bycie po prostu ładnym przez faceta, nie powoduje motylków erotycznych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, fifi BBC napisał: moge ci cos wyslac, jak wysles psioche ok Odbij ode mnie z tymi tekstami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: A i lubię charakter w twarzy - bycie po prostu ładnym przez faceta, nie powoduje motylków erotycznych Dobra kumam kumam, nie zmienia to faktu że mi się podobają i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Agent i bennie dają okejke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Odbij ode mnie z tymi tekstami. muszisz mi wyslac cos tak mówi pismo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Agent i bennie dają okejke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Dobra kumam kumam, nie zmienia to faktu że mi się podobają i tyle. Tak, jak napisałaś - dobrze, że nam się różni podobają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu Boni, a Ty co ryczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Odbij ode mnie z tymi tekstami. Najlepiej ignor dla oblecha. Wtedy na jakiś czas się odwala i szuka innej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, KróliczekZły napisał: Może spróbuję wyjaśnić. Lubię surowy sznyt w męskiej twarzy. Charakter. Siłę. Wymieniany na przykład zawsze Brad Pitt zaczął mi leżeć dopiero, jak zaczął się starzeć (choć on mnie nie kręci, wiem, jak to brzmi, bo gdzie tam Grażyna ma prawo do tego, żeby jej Brad nie kręcił, ale piszę, co odczuwam) Niektórzy tę męskość mają zawsze, niektórzy potrzebują wieku do tego, niektórzy nigdy jej nie mają. Mnie tez brad nie kreci już wole Grzegorza damieckiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Mnie tez brad nie kreci już wole Grzegorza damieckiego Musiałam wygooglać ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 2 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, xDxDxDxD napisał: Dobra, nie znacie się. Narrra. AhH już rozumiem, dlatego się kleiłas do peedałów bo takich lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: AhH już rozumiem, dlatego się kleiłas do peedałów bo takich lubisz Po pierwsze jeden i drugi jest hetero. Po drugie to kleiłam się do pedałów bo lubilam z nimi rozmawiać, tam nie było kontekstu seksualnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, KróliczekZły napisał: Może spróbuję wyjaśnić. Lubię surowy sznyt w męskiej twarzy. Charakter. Siłę. Wymieniany na przykład zawsze Brad Pitt zaczął mi leżeć dopiero, jak zaczął się starzeć (choć on mnie nie kręci, wiem, jak to brzmi, bo gdzie tam Grażyna ma prawo do tego, żeby jej Brad nie kręcił, ale piszę, co odczuwam) Niektórzy tę męskość mają zawsze, niektórzy potrzebują wieku do tego, niektórzy nigdy jej nie mają. Nie wiem skąd przekonanie ze kazdy aktor uznawany za symbol seksu musi obowiązkowo kręcić każdą "grażynę", a jak nie kręci to zaraz się sypią głupie komentarze. Mnie się pitt podobał w filmie troja czyli jak miał około 40 ale szybko mi przeszła fascynacja nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie wiem skąd przekonanie ze kazdy aktor uznawany za symbol seksu musi obowiązkowo kręcić każdą "grażynę", a jak nie kręci to zaraz się sypią głupie komentarze. Mnie się pitt podobał w filmie troja czyli jak miał około 40 ale szybko mi przeszła fascynacja nim. Dokładnie... A w Troi bardziej mi się podobał Eric Bana i dla mnie on wyprzedza Brada Lubię też go jako aktora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 56 Napisano 1 godzinę temu Ja wolałam johnego deppa niz brada (jak był młody) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 1 godzinę temu Z tych do wyboru reakcji ta jest taka odpowiednią na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 33 Napisano 1 godzinę temu Ogladam duchy na netflix. Dziwna reakcją warrenowej. Zamiast pomóc nawiedzonemu to go olała. Nie podoba mje się to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, xDxDxDxD napisał: Dobra, nie znacie się. Narrra. Ty też najlepszy sebix z bloku jak leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach