Chleb pyszny tak 3 Napisano 6 godzin temu Ja raz bylem za trochę w sygnature bank gdybym trzymal dzisiaj to ćwierć dolara bo zbankrutowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 77 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: To ale technicznie to tylko długość moich dwóch a nie 3 Robi to ten efekt tylko dlatego że som polaczone dwa 27" zamiast 23 Ale za to spójny, jeden ekran zamiast ohydnych ramek rozpraszających Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 6 godzin temu Wiadomo takie molochy it usa to można trzymać ale wizja że kurs wroci za np 14lat tez jest mocna gdy chcesz sobie ułożyć życie tu i teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 6 godzin temu Giełdzie to trochę hazard wygra cwanszy niż reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, RC Plus napisał: Byłem cwańszy od Libeda, bo mu nigdy wprost rad nie dawałem co kupować... także Libed musi sam tę pigułkę gorzką przełknąć No jak można mówić sprzedaj wszystko na bessie Gdyby pisali trzymaj 3 lata wroci wybije będzie milion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, fifi BBC napisał: TEN DALN NIE MA POJECIA O GIELDZIE, O ILE PONAD 200 TYSIECY BYLO REALNE I TO TAK SZYBKO PRZEJEEBAL XDDDDD BYLE TYP Z IQ WIECEJ NIZ SLIMAK I BEZ POJECIA BY TO WPLACIL NA JAKIES TABILNE AKCJE WIG 20 KGHMY ITP. TEN ZJYEB JAK MOGL TYLE PRZEJYEBAC JAKI AMATOR, MOGL POSTAWIC LEPIEJ JAKIS MECZ BARCA KONTRA FC ZADOOPIE ALBO POSTAWIC W KASYNIE CUCK XDDDD Teraz mam wiedzę at i trochę fundamenty ale jeszcze nie pelnom chociaż myślę że porzadnom wyrobionom na doświadczenia Co do KGHM znam historię że typ włożył wszystkie pieniądze życia mocno spadlo urodzilo mu się akurat dziecko i musiał zaksięgowac 50% czy więcej straty Życie jest nieprzewidywalne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 5 godzin temu JESTES ...EM KTO NORMALNY BY NIE PRZETRZYMAL TEGO ALE ... Z KIM JA GADAM Z TYPEM, CO NIE SPUSZCZA KOOPSKA I NA WALETA CHODZI PO JAMIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu Ja też uważam że bym tak do końca nie poplynol gdyby matka nie zmarla tu się zebrało wiele rzeczy plus na koniec koszty życia samodzielnie mi dobily portfel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, fifi BBC napisał: JESTES ...EM KTO NORMALNY BY NIE PRZETRZYMAL TEGO ALE ... Z KIM JA GADAM Z TYPEM, CO NIE SPUSZCZA KOOPSKA I NA WALETA CHODZI PO JAMIE Może byś przetrzynal nie będąc zakochany i mając te 3-14lat żeby trzymać ja nie miałem wtedy ani czystego umysłu ani czasu trzymać Dlaczego pisze o 14 latach bo kiedyś spółce Microsoft zajelo tyle czasu żeby jurs wrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 245 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, RC Plus napisał: A tak w ogóle, to mi się coś przypomniało... Zdecydowałaś już jaki AiO dla syna? Jeszcze nie bo trochę nie miałam czasu ale muszę się zebrać w końcu bo rok szkolny się zaczął. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 467 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: Ja też uważam że bym tak do końca nie poplynol gdyby matka nie zmarla tu się zebrało wiele rzeczy plus na koniec koszty życia samodzielnie mi dobily portfel Już nie wymyślaj wymówek na swoje nieudacznictwo. Wtopiłeś jak de.bil tylko przez samego siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, fifi BBC napisał: JESTES ...EM KTO NORMALNY BY NIE PRZETRZYMAL TEGO ALE ... Z KIM JA GADAM Z TYPEM, CO NIE SPUSZCZA KOOPSKA I NA WALETA CHODZI PO JAMIE Dopóki nie przeżyjesz sam takich spadków na własnych ciężko odlozonych pieniądzach to łatwo podejść Dopóki masz z boku dochód na życie dopóki masz czas trzymać nawet do emerytury Dopóki się ci nie spieszy ułożyć sobie życie z lachonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Już nie wymyślaj wymówek na swoje nieudacznictwo. Wtopiłeś jak de.bil tylko przez samego siebie. Nie ja kupiłem dobrze miałem nVidie za wszystko po 22 i 27 a liberdowsky się smial że kupiłem na górce później była bessa a dzisiaj jest po 185 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już nie wymyślaj wymówek na swoje nieudacznictwo. Wtopiłeś jak de.bil tylko przez samego siebie. I nie miałem 3-4 lat trzymać gdyby anastazje byla ze mną bym trzymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu Teraz to inaczej wygląda bo gdybym miał banke czy dwie to z anastazje bym se odbudiwal znajomość ale wtedy tak tego nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 467 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie ja kupiłem dobrze miałem nVidie za wszystko po 22 i 27 a liberdowsky się smial że kupiłem na górce później była bessa a dzisiaj jest po 185 Ty odpowiadasz za siebie i swoje ...yczne straty. Libed nie stracił, Anastazja nie straciła grubej kasy, ty straciłeś bo jesteś amatorem wierzącym że jest rekinem. A teraz próbujesz nieudolnie zwalać winę na innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już nie wymyślaj wymówek na swoje nieudacznictwo. Wtopiłeś jak de.bil tylko przez samego siebie. Spokojnie bym się odkul gdy zaczela ladowac w szpitalu miałem jeszcze 74tys i te 20tys szybko polecialo na szortowanie łóżko szpitalu taxi itd Nawet z 50 bym się odkul wystarczy tylko mieć takie pieniądze nie potrzebne do podbierania czyli czas inwestycji plus ewentualne poczekać na besse dla maksymalnie efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 467 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Teraz to inaczej wygląda bo gdybym miał banke czy dwie to z anastazje bym se odbudiwal znajomość ale wtedy tak tego nie widziałem Oczywiście. A jakbyś wtopił to znowu by była wina Libeda, Anastazji i pogody w październiku. Z takim myśleniem jesteś skazany na porażkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty odpowiadasz za siebie i swoje ...yczne straty. Libed nie stracił, Anastazja nie straciła grubej kasy, ty straciłeś bo jesteś amatorem wierzącym że jest rekinem. A teraz próbujesz nieudolnie zwalać winę na innych. Tak emocje na miłości i matka sřajsca na podłogę odchodzilem od zmysłów pkus straty plus wszyscy źle mi zyczacy i wtzywajacy od mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 5 godzin temu M M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście. A jakbyś wtopił to znowu by była wina Libeda, Anastazji i pogody w październiku. Z takim myśleniem jesteś skazany na porażkę. Jeśli by się mieszali to tak Ja znowu zagram jak będę miał za co i czas i będzie mój setup do emerytury jeszcze 28lat A co robią? Nadal się wtroncajom żebym już nie grał żebym zrobil prawko poszedł do pracy albo uzbieral na mieszkanie na wynajem na lokatach To ich lęki nie moje ale piwtarzane 100x wchodzom i we mnie dlatego to miejsce to śmietnik rynsztok i nie warto tutaj być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 467 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Tak emocje na miłości i matka sřajsca na podłogę odchodzilem od zmysłów pkus straty plus wszyscy źle mi zyczacy i wtzywajacy od mitomanie Za słaba psychika widocznie. Raczej żaden potentat giełdowy nie płacze, że jest zakochany a w necie go wyzywają od mitomanów. Lepiej daj sobie spokój z marzeniami o milionach z niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jeszcze nie bo trochę nie miałam czasu ale muszę się zebrać w końcu bo rok szkolny się zaczął. xD Ja mam ochotę na aio mówiłem ci sony albo apple 24" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu Ładnie wygląda i dlatego w sumie to byłby fajny pc do retro czy coś takiego albo biura dla wyglądu pomieszczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi BBC 2 Napisano 5 godzin temu M M M M M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za słaba psychika widocznie. Raczej żaden potentat giełdowy nie płacze, że jest zakochany a w necie go wyzywają od mitomanów. Lepiej daj sobie spokój z marzeniami o milionach z niczego. Właśnie słaba dałem się rodzinie przez co gdyby nie ziemia bylbym skazany zaraz na pracę też mówili po śmierci matki już nie graj Im to wygodne bo 2-7lat nie muszą pomóc zamiast za miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za słaba psychika widocznie. Raczej żaden potentat giełdowy nie płacze, że jest zakochany a w necie go wyzywają od mitomanów. Lepiej daj sobie spokój z marzeniami o milionach z niczego. Ale brak gry to pewne bankructwo gdyby była bessa to bym wsadził wszystko co mogę nawet ziemię i mieszkanie bo tak wierzę w Fibonacciego xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach