Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

No Leżak spoko pomysł taka komoda. Ja gdybym miał więcej miejsca to bym sobie zrobił, ale z...

Polecane posty

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Bo byś był posądzony o powod jego klęski jak poetka i libed 😃

Byłem cwańszy od Libeda, bo mu nigdy wprost rad nie dawałem co kupować... także Libed musi sam tę pigułkę gorzką przełknąć 😉

9 minut temu, Kocopoł napisał:

Ja też z nim lubiłam o giełdzie pisać chociaż nie znam się ale nie trzeba bo Fibonacci

TEN DALN NIE MA POJECIA O GIELDZIE, O ILE PONAD 200 TYSIECY BYLO REALNE I TO TAK SZYBKO PRZEJEEBAL XDDDDD BYLE TYP Z IQ WIECEJ NIZ SLIMAK I BEZ POJECIA BY TO WPLACIL NA JAKIES TABILNE AKCJE WIG 20 KGHMY ITP. TEN ZJYEB JAK MOGL TYLE PRZEJYEBAC JAKI AMATOR, MOGL POSTAWIC LEPIEJ JAKIS MECZ BARCA KONTRA FC ZADOOPIE ALBO POSTAWIC W KASYNIE CUCK XDDDD

Przed chwilą, RC Plus napisał:

Amiga to był sprzęt ponad swoje czasy... oni wytyczali szlaki dla PC. Piękny sprzęt. Amiga Pięćsetka? 

Chyba 500. Ale pamiętam też, że w Digitalu koło Muzeum Wojska, gdzie chodziło się przegrywać z CD na kasety zanim weszła ustawa o piractwie, stała pod koniec amiga cdtv, czy jakoś tak. Wyglądała jak pecet i wszyscy koledzy podziwiali. To tyle z mojej wiedzy retro 🙂

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Byłem cwańszy od Libeda, bo mu nigdy wprost rad nie dawałem co kupować... także Libed musi sam tę pigułkę gorzką przełknąć 😉

No. Ale musisz przyznać ze lezaka to chyba jednak libed rozpromowal generalnie na tym forum

😄

1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał:

To tak jak mnie najmocniejsze podzespoły komputerowe mając ps5 i xsx 

Twój wybór... byłem konsolowcem... PS2, X360, PS4... ale jak spróbowałem PC High End, to już powrotu nie było. 😉

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Tylko, że na PC ustawiasz na nowej karcie, nowym sterowniku i nowym systemie DisplayPort, wiadomo, że w starszych maszynach jest zawsze z tym gorzej.

Pewnie piepszy kolejność i tak to raz

Dwa za każdym razem musisz grzebać w całym systemie szukając kliku odpowiedzialności za rozdzielczość w grze bo większość oficjalnie nie wspiera takich rozdzielczości nawet ci ai powie i dev steama na forum dyskusyjne że nie działa a ty znajdziesz ten plik i wpisujesz 5760x1080p i... Smiga 

Tak miałem z tetris effekt

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

No. Ale musisz przyznać ze lezaka to chyba jednak libed rozpromowal generalnie na tym forum

😄

A to nie wiem, bo jak się pojawiłem, to już Leżak tutaj brylował niepodzielnie 😆 

2 minuty temu, fifi BBC napisał:

TEN DALN NIE MA POJECIA O GIELDZIE, O ILE PONAD 200 TYSIECY BYLO REALNE I TO TAK SZYBKO PRZEJEEBAL XDDDDD BYLE TYP Z IQ WIECEJ NIZ SLIMAK I BEZ POJECIA BY TO WPLACIL NA JAKIES TABILNE AKCJE WIG 20 KGHMY ITP. TEN ZJYEB JAK MOGL TYLE PRZEJYEBAC JAKI AMATOR, MOGL POSTAWIC LEPIEJ JAKIS MECZ BARCA KONTRA FC ZADOOPIE ALBO POSTAWIC W KASYNIE CUCK XDDDD

Kghmy aha 😆

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

😄

Przez liberdowsky to ja straciłem te pieniądze i pare innych osób 

• Haha 1

Pewnie piepszy kolejność i tak to raz

Dwa za każdym razem musisz grzebać w całym systemie szukając kliku odpowiedzialności za rozdzielczość w grze bo większość oficjalnie nie wspiera takich rozdzielczości nawet ci ai powie i dev steama na forum dyskusyjne że nie działa a ty znajdziesz ten plik i wpisujesz 5760x1080p i... Smiga 

Tak miałem z tetris effekt

A jak chcesz mieć wygodę i brak babrania to kupujesz jeden monitor ultra wide i masz z głowy... PC to bezkres możliwości tylko wiadomo... kasa... konsola to granie na budżecie, a PC to granie premium, tak było zawsze.

Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał:

Kghmy aha 😆

TYPIE OPOWIEDZ SWOJA HISTORIE NA JAKIS FORACH FINANSOWYCH, CHYBA NIE MA TAKIEGO FRAJERA CO BY Z TAKIEGO SIANA NIE POTRAFIL REALNIE ZAROBIC W JAKIEJS PERSPEKTYWIE JESTES NAJGLUPSZYM ...EM JAKIEGO NOSILA TA ZIEMIA IKS DE XDDD

2 minuty temu, RC Plus napisał:

Twój wybór... byłem konsolowcem... PS2, X360, PS4... ale jak spróbowałem PC High End, to już powrotu nie było. 😉

Ja tam różnicy dużej nie widzę grałem tetris efekt na ps5 4k60 i tutaj 3 monitory na epic 75%4k60 i szczerze mówiąc na jedno wychodzi trzeba by chyba robić screeny i się przyglądać 

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Chyba 500. Ale pamiętam też, że w Digitalu koło Muzeum Wojska, gdzie chodziło się przegrywać z CD na kasety zanim weszła ustawa o piractwie, stała pod koniec amiga cdtv, czy jakoś tak. Wyglądała jak pecet i wszyscy koledzy podziwiali. To tyle z mojej wiedzy retro 🙂

No, Amiga 3000 i CDTV to były sny komputerowców w tamtych czasach... cholernie drogie maszyny. 

Ja tam różnicy dużej nie widzę grałem tetris efekt na ps5 4k60 i tutaj 3 monitory na epic 75%4k60 i szczerze mówiąc na jedno wychodzi trzeba by chyba robić screeny i się przyglądać 

Chcesz różnicę to odpal Ragnarok Ultra preset na 5070ti i porównaj z PS5

Przed chwilą, fifi BBC napisał:

TYPIE OPOWIEDZ SWOJA HISTORIE NA JAKIS FORACH FINANSOWYCH, CHYBA NIE MA TAKIEGO FRAJERA CO BY Z TAKIEGO SIANA NIE POTRAFIL REALNIE ZAROBIC W JAKIEJS PERSPEKTYWIE JESTES NAJGLUPSZYM ...EM JAKIEGO NOSILA TA ZIEMIA IKS DE XDDD

Nie mogłem bo się spieszylem a nie byłem przygotowany z analizy technicznej ani do udzwigniecia emocjami bessy i spadków nawet tymczasowych 

Weź pod uwagę że wrzuciłem 220tys po 22 i 27 w nVidie a spadla do 10 to bym musiał udźwignąć w piku strate 120k na depozytu jedząc chrupki 

Dzisiaj? Może wtedy 😱

8 minut temu, fifi BBC napisał:

Nie wiem, lubię włoskie nazwiska i ezoterykę nie wnikam

Nie mogłem bo się spieszylem a nie byłem przygotowany z analizy technicznej ani do udzwigniecia emocjami bessy i spadków nawet tymczasowych 

Weź pod uwagę że wrzuciłem 220tys po 22 i 27 w nVidie a spadla do 10 to bym musiał udźwignąć w piku strate 120k na depozytu jedząc chrupki 

Dzisiaj? Może wtedy 😱

zabij się nieudaczniku 

17 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Żeby nie było, to nie złośliwość. Już pewien czas temu wydało mi się, że jakoś lubisz leżaka.

Cicho, on wypełnił leżakowi pustkę w sercu...

Chcesz różnicę to odpal Ragnarok Ultra preset na 5070ti i porównaj z PS5

No pokaz yt nie sądzę żeby mówię to fajnie wygląda na papierze

Ps5 pro też mówią jakby zamienić obrazy to nikt nie jest w stanie stwierdzić który z której konsoli pochdzi 

Więcej fps sprawa oczywista później 

zabij się nieudaczniku 

Już spróbowałem matrix się zresetowal i oto jesteśmy ja bogatszy o mieszkanie i ziemię i trochę rtv ale z malym depozytu na grę 

Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał:

Już spróbowałem matrix się zresetowal i oto jesteśmy ja bogatszy o mieszkanie i ziemię i trochę rtv ale z malym depozytu na grę 

co ty pierrdolisz chory śmieeciu, skocz z 13 piętra

4 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał:

Dzisiaj? Może wtedy 😱

CO ... ZA ... ZAMIAST PRZECZEKAC XDDD JESTES ... ...EM BUY HIGH SELL LOW 

7 minut temu, RC Plus napisał:

A jak chcesz mieć wygodę i brak babrania to kupujesz jeden monitor ultra wide i masz z głowy... PC to bezkres możliwości tylko wiadomo... kasa... konsola to granie na budżecie, a PC to granie premium, tak było zawsze.

Niestety one som krótkie jak dwa 16:9 ale myślę o takim tesz

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Nie, to robiła Anastazja, a teraz AI, ja tylko promuję karty graficzne do pecetów biurowych z Allegro 😆 

No tak mi podpowiadal instynkt i wiedza fundamentalna żeby przeczekać ale anastazje odchodzila forum dyskusyjne mnie straszylo a matka robila jazdy bo umierala za dużo tego wszystkiego było 

Niestety one som krótkie jak dwa 16:9 ale myślę o takim tesz

utra wide zakrzywiony kupujesz i masz efekt, że ci ekran cały obszar widzenia pokrywa przy odpowiedniej odległości

utra wide zakrzywiony kupujesz i masz efekt, że ci ekran cały obszar widzenia pokrywa przy odpowiedniej odległości

To ale technicznie to tylko długość moich dwóch a nie 3

Robi to ten efekt tylko dlatego że som polaczone dwa 27" zamiast 23

4 minuty temu, fifi BBC napisał:

Na redducie som typy które pokazywaly bankructwa od trzymania 

Wyobraź sobie że kupiłeś snapa po 80 i teraz jest 8, nadal trzymasz? A jak dojdzie do 0 albo będziesz potrzebował kasy na pogrzeb rodziców 

10 minut temu, xDxDxDxD napisał:

A tak w ogóle, to mi się coś przypomniało...

Zdecydowałaś już jaki AiO dla syna?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się