Spaghetti .... 160 Napisano wtorek o 19:30 (edytowany) Gramy muzę Edytowano wtorek o 19:30 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano wtorek o 19:32 Przed chwilą, fifi BBC napisał: poszukaj se w realu przyjaciól smutny pijaczku, a nie ciagle rzucasz jakies smety, oczekujesz od innych atencji xd Atencji to ty szukasz blokerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano wtorek o 19:34 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Atencji to ty szukasz blokerze A imię jego…Dariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano wtorek o 19:38 (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A imię jego…Dariusz Nie jest mi ta wiedza potrzebna, ale dzięki Wrzuć coś fajnego z muzy Edytowano wtorek o 19:38 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano wtorek o 19:51 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie jest mi ta wiedza potrzebna, ale dzięki Wrzuć coś fajnego z muzy Nie umiem wrzucac linków, jestem zacofana jak na standardy kafeteryjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano wtorek o 19:59 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie umiem wrzucac linków, jestem zacofana jak na standardy kafeteryjne. Spoko, najpierw wpisujesz np. kropkę lub coklowiek, wrzucasz post, potem edytujesz i dorzucasz link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano wtorek o 20:30 31 minut temu, Spaghetti .... napisał: Spoko, najpierw wpisujesz np. kropkę lub coklowiek, wrzucasz post, potem edytujesz i dorzucasz link . . . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano wtorek o 20:49 18 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: . . . Stare dobre klimaty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 13 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 13 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 13 godzin temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 12 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 12 godzin temu ... . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach