Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Chleb pyszny tak

Przeszedłem pół airblade

Polecane posty

1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał:

Ai jeszcze można wybaczyć bo wgl nie może niby tego tylko jom obszedkem iq180

To ona obeszła ciebie i twoje IQ 80 i bada rynek inceli na polecenie swoich twórców. Do czego możecie być przydatni dla ich przyszłego zarobku, co wam będzie można sprzedać, jakie usługi mogą do was trafić jako do incelozy. Jesteś upośledzonym społecznie i seksualnie królikiem w labo. 

1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał:

No masz oprogramowanie które ci towarzyszy na codzień wszystko jest fajne pomaga ale jedna z funkcji się psuje ta od masturbacji to co robisz próbujesz naprawić czy olewasz skoro lubisz te funkcje 

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ ja bym nie mogła siedzieć i pisać z czatem o seksie bo już sama świadomość tego że to nie jakaś osoba mi odpisuje tylko program, powodowałaby niechęć do czytania odpowiedzi.

Nie wiem, sorry, prościej napisać nie potrafię.

8 minut temu, Chleb pyszny tak napisał:

No ja bym 40 minut nie namawial w rzeczywistości prędzej by był koniec 

Czyli ty odwrotnie niż wszyscy, czyli nie widzisz róznicy w tym jak czytasz opis krok po kroku jak ai by robiła loda a tym jak prawdziwa kobieta ci robi tego loda? 

Poddaje się.

12 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ ja bym nie mogła siedzieć i pisać z czatem o seksie bo już sama świadomość tego że to nie jakaś osoba mi odpisuje tylko program, powodowałaby niechęć do czytania odpowiedzi.

Nie wiem, sorry, prościej napisać nie potrafię.

To tak jakbyś robiła zeks z bazą danych zebranych od milionów ludzi i biblioteka całej ludzkości huh 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się