Balbinka1 0 Napisano 6 godzin temu Jak to jest z aktywnością na messengerze? Facet świeci się na zielono prawie non stop choć twierdzi że pracuje. Jak pracuje też się świeci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Może ma zostawiona zakładkę i nie jest wylogowany, albo robi sobie przerwę od pisania z Tobą bo co za dużo to niezdrowo... Edytowano 6 godzin temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 77 Napisano 6 godzin temu (edytowany) No widzisz, dlatego ja wolną chwilę w pracy sobie tutaj spędzę zamiast na fejsbuku, to się nic nie świeci (choć można to łatwo dezaktywować w ustawieniach appki) i moja nie ma rozkmin typu, że z innymi babami pisze czy coś... choć w praktyce nie da się ukryć, że piszę z innymi babami na tym forum, no ale grzecznie, bez ero-podtekstów xD Edytowano 5 godzin temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu Nie da się nie pisać z innymi ludźmi bo człowiek to istota społeczna i to chyba nie ma sensu aczkolwiek jak koorwiarz to też bez sensu ale ludzie lubią gadać takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Może nie pisze a zerka na FB i też będzie aktywny... wtedy można odpocząć od intensywnych interakcji : ) Sama to max 2 godziny wytrzymam nawet jak kogoś lubię... roznie ludzie mają. : ) ale jakby ktoś non stop pisał to odpisywanie staje się trochę przymusem... koleżanka np co chwilę wysyłała mi glosowki do odsłuchania i to było wnerwiajace. Edytowano 4 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbinka1 0 Napisano 4 godziny temu Nie chce robić dramy w sumie nie mam powodów no ale daje do myślenia. Mówi idę spać a świeci się do rana potem krótka przerwa i dalej się świeci.. nikt z moich znajomych nie ma takiej aktywności jak ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 3 godziny temu Może on po prostu nie wyłącza aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1050 Napisano 3 godziny temu Messenger działa mu cały czas w tle jesli nie wyłączy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Balbinka1 napisał: Jak to jest z aktywnością na messengerze? Facet świeci się na zielono prawie non stop choć twierdzi że pracuje. Jak pracuje też się świeci . kłamie, na pewno zdradza z koleżanką z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Disulfiram 24h 0 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Balbinka1 napisał: Jak to jest z aktywnością na messengerze? Facet świeci się na zielono prawie non stop choć twierdzi że pracuje. Jak pracuje też się świeci . No no, ukrywamy gacha przed libedem, krejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbinka1 0 Napisano 3 godziny temu Jprd całą noc..1 h przerwy i od rana od nowa..ileż można..wątpliwości mnie dopadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Balbinka1 napisał: Jprd całą noc..1 h przerwy i od rana od nowa..ileż można..wątpliwości mnie dopadną powiedz mu do sluchu, zeby sie szanował. nikt tyle nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 2 godziny temu 51 minut temu, Onaaaa napisał: Messenger działa mu cały czas w tle jesli nie wyłączy. Właśnie ja to miałem na myśli. Ja nie wiem, jak jest w Messengerze, ale gdy Discord działa w tle, to status zmienia się na "Zaraz wracam". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 41 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Balbinka1 napisał: Jprd całą noc..1 h przerwy i od rana od nowa..ileż można..wątpliwości mnie dopadną Cała noc obserwujesz jego kółko? Może po prostu przyjmij do wiadomości ze człowiek utrzymuje z kimś kontakt wtedy gdy chce sam a nie wtedy gdy ty tego oczekujesz. A jeśli masz potrzebę to sama do niego pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 godzin temu, Balbinka1 napisał: Jak to jest z aktywnością na messengerze? Facet świeci się na zielono prawie non stop choć twierdzi że pracuje. Jak pracuje też się świeci . Internet ma włączony, uprawnienia powiadomień na telefonie czy uprawnienia aplikacji Messenger mogą być włączone. Nawet nie korzysta status będzie aktywny, ktoś napisze dostanie powiadonienie. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbinka1 0 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, BapkaBoża napisał: Cała noc obserwujesz jego kółko? Może po prostu przyjmij do wiadomości ze człowiek utrzymuje z kimś kontakt wtedy gdy chce sam a nie wtedy gdy ty tego oczekujesz. A jeśli masz potrzebę to sama do niego pisz. Nie muszę go obserwować 24/h . Utrzymuję z nim kontakt..jak jestem na messengerze to go widzę zawsze aktywnego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1622 Napisano 52 minuty temu 6 godzin temu, Balbinka1 napisał: Jak to jest z aktywnością na messengerze? Facet świeci się na zielono prawie non stop choć twierdzi że pracuje. Jak pracuje też się świeci . Niektórzy mają taki nawyk, że mają pootwierane wszystkie karty i w dodatki czasem przypadkowo na nie klikają odswuerzaja robiąc coś innego. Sprawa to wrażenie, że są non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 3 minuty temu 56 minut temu, Balbinka1 napisał: Nie muszę go obserwować 24/h . Utrzymuję z nim kontakt..jak jestem na messengerze to go widzę zawsze aktywnego.. Zdradza jak nic przez telefon aż robi w nim dziurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach