Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Jak się Wam podoba mega muzyka?

Polecane posty

Przed chwilą, Margherite napisał:

Rany już chyba się zagoiły?  Biedna szyszka, poturbowana i przygnieciona, nie żal Ci jej?  

rany się zagoiły, może czasem coś się odezwie na zmianę pogody

to tylko ja się poturbowałem przy potknięciu, szyszka wyszła z tego bez uszczerbku

24 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał:

Nic tak nie żenuje jak podstarzale wertery. Za łopatę i w pole zapierdalać a nie się użalać zasrænce. Ludzie są jak przedmioty i każda szryszkszyle palczatke można zastąpić. Łopata na przykład. 

Kaźdy facet ma prawo przezywać porażkę po swojemu i to żaden wstyd Boni. Tym się różnimy od Was kobiet :classic_cool:

A teraz mnie zjedż tekstami jak to masz w zwyczaju ... 

Edytowano przez Spaghetti ....

36 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał:

Nic tak nie żenuje jak podstarzale wertery. Za łopatę i w pole zapierdalać a nie się użalać zasrænce. Ludzie są jak przedmioty i każda szryszkszyle palczatke można zastąpić. Łopata na przykład. 

w jape też wolisz mieć od razu zapakowane, bez ceregieli? generalnie taki do bólu prosty chuop ala jozin z bazin by do ciebie pasował idealnie. najlepiej z głębokiej białorusi.

Myślę, że nikt tego 8 bitowego brzdąkania nie bierze na poważnie. Trzeba być fanem tych gierek i mieć do nich jakiś sentyment słysząc je milion razy przechodząc kolejne levele. W innym wypadku nie da się tego słuchać.

• Thanks 1

9 godzin temu, Margherite napisał:

Taki typ muzyki lubisz? Daniel? 🙂

Ja nie słucham tylko tego, ale to jedna z głównych, jakie ja słucham obecnie.

7 godzin temu, Danger napisał:

Myślę, że nikt tego 8 bitowego brzdąkania nie bierze na poważnie. Trzeba być fanem tych gierek i mieć do nich jakiś sentyment słysząc je milion razy przechodząc kolejne levele. W innym wypadku nie da się tego słuchać.

No właśnie ja nigdy nie grałem w żadnego Mega Mana, a muzykę ja odkryłem dopiero kilka miesięcy temu.

Ja mogę podpowiedzieć, że jeżeli Wy nie lubicie 8-bitowej muzyki, to istnieje mnóstwo coverów na różne instrumenty i style.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się