Margherite 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: U mnie byś była 3x młodszą. Nie panimaju ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie panimaju ? Jak miałaś lat 20 albo 30. Zależy od faceta czy mają gramola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 43 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: Wstaw albo napisz.Z takimi habibi beczki soli się nie zjadło więc miód dla duszy Tak serio to nikt xd za wulgarne to wszystko dla mnie jest i się nie odnajduje nawet mi się nie chce ale to dobrze bo ciągnie do alkoholików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Jak miałaś lat 20 albo 30. Zależy od faceta czy mają gramola. Pioter nie cwaniakuj. Byłabym młodsza gdybym miała dobrego faceta w te kloski, o to Ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Tak serio to nikt xd za wulgarne to wszystko dla mnie jest i się nie odnajduje nawet mi się nie chce ale to dobrze bo ciągnie do alkoholików. Ten habibi którego wstawiałam nie jest nic a nic wulgarny Wiesz przecież.Nie wiem kto to jest, ile ma lat w ogóle. No przyjemniaczek. Mówia że jest homo ale raczej nie. O czym Ty piszesz też nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 43 Napisano 3 godziny temu A że. Nikt mie się nie podoba. Nawet nie wiem jakiego Habibi wstawić. Ja też rozchwytywana nie jestem. A mie nie zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Pioter nie cwaniakuj. Byłabym młodsza gdybym miała dobrego faceta w te kloski, o to Ci chodzi? Nie tylko w tym dobry i sprawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie tylko w tym dobry i sprawny Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: A że. Nikt mie się nie podoba. Nawet nie wiem jakiego Habibi wstawić. Ja też rozchwytywana nie jestem. A mie nie zależy. Tym bardziej mnie Tak mi się napatoczył w shorts ( nie wiem czy tak się pisze ) i utkwił w pamięci. Lubię taką urodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Margherite napisał: Tym bardziej mnie Tak mi się napatoczył w shorts ( nie wiem czy tak się pisze ) i utkwił w pamięci. Lubię taką Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie widzę tu żadnej „mega muzyki”. Ja wstawiałem do wątków muzycznych muzykę z serii gier o Mega Manie, ale okej, ja mogę wstawić i tutaj: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Daniel86 napisał: Ja wstawiałem do wątków muzycznych muzykę z serii gier o Mega Manie, ale okej, ja mogę wstawić i tutaj: Taki typ muzyki lubisz? Daniel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 917 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: Taki typ muzyki lubisz? Daniel? słucham tego bo mnie nie stać na narkotyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: słucham tego bo mnie nie stać na narkotyki Hey! To Ty Daniel jesteś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 917 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: Hey! To Ty Daniel jesteś??? jeżeli chodzi o zwierzęta jeleniowate to jeleniem już byłem to teraz mogę być danielem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jeżeli chodzi o zwierzęta jeleniowate to jeleniem już byłem to teraz mogę być danielem Kto Cię zrobił w jelenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 917 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Kto Cię zrobił w jelenia ja sam potknąłem się o szyszkę i stwierdziłem, że to dobry pomysł wziąć ją do domu i postawić na honorowym miejscu a pewnego pięknego dnia szyszka upadła na podłogę, a ja się o nią potknąłem a tak sobie paskudnie ten goopi ryj rozwaliłem, że się kilka miesięcy nie mogłem pozbierać 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja sam potknąłem się o szyszkę i stwierdziłem, że to dobry pomysł wziąć ją do domu i postawić na honorowym miejscu a pewnego pięknego dnia szyszka upadła na podłogę, a ja się o nią potknąłem a tak sobie paskudnie ten goopi ryj rozwaliłem, że się kilka miesięcy nie mogłem pozbierać Rany już chyba się zagoiły? Biedna szyszka, poturbowana i przygnieciona, nie żal Ci jej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 43 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Rany już chyba się zagoiły? Biedna szyszka, poturbowana i przygnieciona, nie żal Ci jej? Szrekszyszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: Szrekszyszka? Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 917 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: Rany już chyba się zagoiły? Biedna szyszka, poturbowana i przygnieciona, nie żal Ci jej? rany się zagoiły, może czasem coś się odezwie na zmianę pogody to tylko ja się poturbowałem przy potknięciu, szyszka wyszła z tego bez uszczerbku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 1 godzinę temu Nic tak nie żenuje jak podstarzale wertery. Za łopatę i w pole zapierdalać a nie się użalać zasrænce. Ludzie są jak przedmioty i każda szryszkszyle palczatke można zastąpić. Łopata na przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 43 Napisano 51 minut temu Bez leżaka i srynika te treści są nieprzyswajalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 167 Napisano 43 minuty temu (edytowany) 24 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nic tak nie żenuje jak podstarzale wertery. Za łopatę i w pole zapierdalać a nie się użalać zasrænce. Ludzie są jak przedmioty i każda szryszkszyle palczatke można zastąpić. Łopata na przykład. Kaźdy facet ma prawo przezywać porażkę po swojemu i to żaden wstyd Boni. Tym się różnimy od Was kobiet A teraz mnie zjedż tekstami jak to masz w zwyczaju ... Edytowano 43 minuty temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 40 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kaźdy facet ma prawo przezywać porażkę po swojemu i to żaden wstyd Boni. Tym się różnimy od Was kobiet A teraz mnie zjedż tekstami jak to masz w zwyczaju ... Nie chce mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 167 Napisano 34 minuty temu 5 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nie chce mi sie To jakaś nowość spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 30 minut temu 36 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nic tak nie żenuje jak podstarzale wertery. Za łopatę i w pole zapierdalać a nie się użalać zasrænce. Ludzie są jak przedmioty i każda szryszkszyle palczatke można zastąpić. Łopata na przykład. w jape też wolisz mieć od razu zapakowane, bez ceregieli? generalnie taki do bólu prosty chuop ala jozin z bazin by do ciebie pasował idealnie. najlepiej z głębokiej białorusi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 29 minut temu Poplacz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 161 Napisano 29 minut temu Myślę, że nikt tego 8 bitowego brzdąkania nie bierze na poważnie. Trzeba być fanem tych gierek i mieć do nich jakiś sentyment słysząc je milion razy przechodząc kolejne levele. W innym wypadku nie da się tego słuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach