Fifofa 131 Napisano 6 godzin temu Podoba się wam aktor Bartłomiej Morawski Przystojny jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 6 godzin temu Nie. Chociaż zapewne i tak przystojniejszy od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 131 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie. Chociaż zapewne i tak przystojniejszy od ciebie. Dlaczego nie podoba? Grał Barwy Szczęścia. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 6 godzin temu Ja na to nie patrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 206 Napisano 5 godzin temu Pewno chcesz sprzedać newsa, że jest poszukiwany za kilkanaście przestępstw na tle seksualnym na małoletnich osobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 5 godzin temu to znany gwalciciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 4 godziny temu Widziałam informacje, że jest poszukiwany, ale nie patrzyłam o co chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 422 Napisano 3 godziny temu brzydal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach