Fifofa 131 Napisano 11 godzin temu Podoba się wam aktor Bartłomiej Morawski Przystojny jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu Nie. Chociaż zapewne i tak przystojniejszy od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 131 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie. Chociaż zapewne i tak przystojniejszy od ciebie. Dlaczego nie podoba? Grał Barwy Szczęścia. Edytowano 11 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 11 godzin temu Ja na to nie patrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 206 Napisano 10 godzin temu Pewno chcesz sprzedać newsa, że jest poszukiwany za kilkanaście przestępstw na tle seksualnym na małoletnich osobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 10 godzin temu to znany gwalciciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 9 godzin temu Widziałam informacje, że jest poszukiwany, ale nie patrzyłam o co chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 422 Napisano 8 godzin temu brzydal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach