Budżetowy miś 0 Napisano 7 godzin temu Pierwsze piwko przy weekendzie wchodzi dosłownie jak woda... chce się wtedy aż krzyknąć chwilo trwaj wiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 7 godzin temu Nie wiem bo wole inne rozrywki niż jebjacy piwskiem żul który myśli że zlopie ambrozje i się jara tym jak fretka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu Piwo jest niesmaczne. Nie rozumiem czym się ludzie zachwycają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budżetowy miś 0 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nie wiem bo wole inne rozrywki niż jebjacy piwskiem żul który myśli że zlopie ambrozje i się jara tym jak fretka A co jest lepsze niby od piwa w takiej chwili i od kiedy ktoś kto wypił piwo jest żulem ha ha ale pusta bladź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budżetowy miś 0 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Piwo jest niesmaczne. Nie rozumiem czym się ludzie zachwycają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Budżetowy miś napisał: A co jest lepsze niby od piwa w takiej chwili i od kiedy ktoś kto wypił piwo jest żulem ha ha ale pusta bladź Skoncz janusz. Na odległość widać że jesteś smakolysz pospolitus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syjonistyczny eunuch 0 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nie wiem bo wole inne rozrywki niż jebjacy piwskiem żul który myśli że zlopie ambrozje i się jara tym jak fretka przecież też potrafisz żłopać niczym starogermańska helga, z czym się sama tu w niedawnym czasie obnosiłaś. pijus pijusowi wygarnia, beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budżetowy miś 0 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Skoncz janusz. Na odległość widać że jesteś smakolysz pospolitus Ale z ciebie lamus hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał: Piwo jest niesmaczne. Nie rozumiem czym się ludzie zachwycają. Mi też nigdy nie smakowało, to już bym wolała się napić czystej jakbym miała pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 917 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał: Piwo jest niesmaczne. Nie rozumiem czym się ludzie zachwycają. dzisiaj piłem pszeniczniaka 0% miał dosłownie owocowe nuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach