murb 323 Napisano sobota o 17:28 Bo argentyńską zablokowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano wczoraj o 18:34 Misja ostatniej szansy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:36 1 minutę temu, murb napisał: Misja ostatniej szansy. Ja się poddaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano wczoraj o 18:37 Przed chwilą, Baba napisał: Ja się poddaję. Ja też. Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano wczoraj o 18:37 Przed chwilą, Baba napisał: Ja się poddaję. Ja też. Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 935 Napisano wczoraj o 18:40 Zdradne są kroki za śpiesznie podjęte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:40 1 minutę temu, murb napisał: Ja też. Dobrej nocy. I jeszcze dostrzegłam wpis Chwiluni odnośnie Goplany, skojarzyłam z czekoladą i słodkiego mi się zachciało Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:43 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Zdradne są kroki za śpiesznie podjęte Jeśli nie chcesz mojej zguby Nie wspominaj o czekoladzie (Goplana) Przy kimś, kto już gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 935 Napisano wczoraj o 18:46 5 minut temu, Baba napisał: I jeszcze dostrzegłam wpis Chwiluni odnośnie Goplany, skojarzyłam z czekoladą i słodkiego mi się zachciało Dobranoc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach