Spaghetti .... 170 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Muzyczny Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: Muzyczny Piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Margherite napisał: Piękne Spoko muza Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 5 godzin temu A Polska muza gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A Polska muza gdzie? Słucham nie tylko Polskiej mówiem Ci bekso 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, Spaghetti .... napisał: Słucham nie tylko Polskiej mówiem Ci bekso Wiem płaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 27 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem płaczku Ja też tylko reakcji mi zabrakło sorry Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja też tylko reakcji mi zabrakło sorry Ta jest najlepsza: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest najlepsza: Jaką wybrałaś fakt Skoro reakcji brak, to ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest najlepsza: A słyszałaś parodie tego utworu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A słyszałaś parodie tego utworu? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Znowu kozaczysz cwaniaro jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Znowu kozaczysz cwaniaro jedna W którym momencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W którym momencie? Jeszcze wyżej patrz co wrzuciłaś nie niżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jeszcze wyżej patrz co wrzuciłaś nie niżej Tę parodię Ci chodzi? Akurat to jest tylko i wyłącznie do pośmiania się a nie do słuchania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tę parodię Ci chodzi? Akurat to jest tylko i wyłącznie do pośmiania się a nie do słuchania. Komedie i tragedie zarazem. Spoko, więc na tym zakończmy konwersację i tak mało rozmowna jesteś Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Komedie i tragedie zarazem. Spoko, więc na tym zakończmy konwersację i tak mało rozmowna jesteś Tylko nie pisz tak przy libedzie bo zaraz się będzie o to pultał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 170 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tylko nie pisz tak przy libedzie bo zaraz się będzie o to pultał. Libed ma zawsze swoją słuszną rację jak smerf ważniak, więc zazdrosny nie będzie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Spaghetti .... napisał: Libed ma zawsze swoją słuszną rację jak smerf ważniak, więc zazdrosny nie będzie Kiedyś razem z Onaaa wspomnialyśmy o tragedii i komedii a libed potem do rana pisał tłumacząc nam że źle mówimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach