Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Najgorliwiej zwalczamy u innych to czego nie lubimy u siebie. Nie pisz tak, bo to nieprawda! Każdy z nas jest doskonały we własnym mniemaniu. Potrzebujemy tylko potwierdzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Tyle problemów z samego rana. Nie ogarniam tego Spokojnie powoli rozłożymy to na czynniki pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Jakim pierwszym tu już koniec miesiąca miodowego nastąpił! Rozpatruje teraz przypadek: przyjechał Miecz do sklepu po doładowanie. Nie mogę sobie wyobrażać autora tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Książę ze srebrnym członkiem. Zbroja chroni neuralgiczne miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Książę ze srebrnym członkiem. A ja słyszałam tylko o złotych członkach 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 1 Napisano 8 godzin temu Bo ty Leżak nie umiesz z babami. Żadna, nawet kochanka na boku, nie chce być tylko od seksu... Na randkę zabierz, szepcz czułe słówka, pokaż, że ci zależy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Chyba te zamrożone gołąbki sprawiły, że straciłem wszelkie szanse. A co jest nie tak z mrożeniem gołąbków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Spokojnie powoli rozłożymy to na czynniki pierwsze Wierzę w to co piszesz. Mam tylko jedno pytanie: potrafisz to potem poskładać do kupy tak by nie zostało Ci parę śrubek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A ja słyszałam tylko o złotych członkach 🥺 W zestawie ze srebrną zbroją jest chyba srebrny ochraniacz na przyrodzenie. Tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie pisz tak, bo to nieprawda! Każdy z nas jest doskonały we własnym mniemaniu. Potrzebujemy tylko potwierdzenia. Gdyby ten ktoś faktycznie czuł się doskonały nie potrzebowałby potwierdzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Zbroja chroni neuralgiczne miejsca. Słusznie. Podczas bitwy nie ma miejsca na grę wstępną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A co jest nie tak z mrożeniem gołąbków? O tym wczoraj było połowę tematu. Fajni ludzie nigdy niczego nie mrożą. Na pytanie: po co im zamrażarka, nie potrafili odpowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Rozpatruje teraz przypadek: przyjechał Miecz do sklepu po doładowanie. Nie mogę sobie wyobrażać autora tematu. To mogłoby być niebezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: W zestawie ze srebrną zbroją jest chyba srebrny ochraniacz na przyrodzenie. Tak myślę. Dobrze kombinujesz! Masz wyobraźnię na odpowiednim poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wierzę w to co piszesz. Mam tylko jedno pytanie: potrafisz to potem poskładać do kupy tak by nie zostało Ci parę śrubek? Nadmiarowe schowa się do kieszeni i może kiedyś wpadniemy na to co z nimi zrobić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: O tym wczoraj było połowę tematu. Fajni ludzie nigdy niczego nie mrożą. Na pytanie: po co im zamrażarka, nie potrafili odpowiedzieć. Żeby przechowywać kostki lodu. Czasem się przydają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Słusznie. Podczas bitwy nie ma miejsca na grę wstępną. I jeńców nie bierzemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nadmiarowe schowa się do kieszeni i może kiedyś wpadniemy na to co z nimi zrobić Tego właśnie się obawiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: I jeńców nie bierzemy. Bierzemy! Jesteśmy źli i okrutni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: O tym wczoraj było połowę tematu. Fajni ludzie nigdy niczego nie mrożą. Na pytanie: po co im zamrażarka, nie potrafili odpowiedzieć. Widziałam wczorajszy temat ale nie czytałam całego, zerknęłam o czym gadacie i uznałam że nie wchodzi to w moje zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Żeby przechowywać kostki lodu. Czasem się przydają. Następnym razem poproszę tylko o samą lodziarkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Dobrze kombinujesz! Masz wyobraźnię na odpowiednim poziomie. Niestety jestem już trzy kroki dalej. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Bierzemy! Jesteśmy źli i okrutni! Możemy z nich uczynić niewolników. Można ich sprzedać w razie czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Tego właśnie się obawiałem Trzeba się pogodzić z tym, że świat nie jest idealny. Ja nie mam z tym problemu. Nie szukam dziury w całym jak ogólnie jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Niestety jestem już trzy kroki dalej. 🫣 Wiesz jak zdejmuje się zbroję? Do tego potrzeba kobiety o niesamowitej cierpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Trzeba się pogodzić z tym, że świat nie jest idealny. Ja nie mam z tym problemu. Nie szukam dziury w całym jak ogólnie jest dobrze. A może w tę dziurę weszłaby jedna ze śrubek schowanych w kieszeni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wiesz jak zdejmuje się zbroję? Do tego potrzeba kobiety o niesamowitej cierpliwości. Kobiety? Giermka chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Miecz napisał: Następnym razem poproszę tylko o samą lodziarkę. Leżak na AI a Ty będziesz miał lodziarkę. Taka Seksmisja inaczej. 🫣 Edytowano 8 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1644 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: A może w tę dziurę weszłaby jedna ze śrubek schowanych w kieszeni? Może, można spróbować, jakby co to znowu trafi do kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Kobiety? Giermka chyba Nie lubię kiedy chłop mnie rozbiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach