Minnie Moskowitz 59 Napisano 6 godzin temu Zjadłam tabliczkę czekolady bąbelkowej na śniadanie. Popijając miętą. Zjadłam ją jak batona. Nie mam już przyjaciółki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 6 godzin temu Ja w nocy zjadłam ale pół tabliczki, też bąbelkowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 59 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja w nocy zjadłam ale pół tabliczki, też bąbelkowej. Jakiej firmy i rodzaj? U mnie to była Milka mleczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Jakiej firmy i rodzaj? U mnie to była Milka mleczna. Roshen carmel. Chociaż też zazwyczaj kupuje milkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 59 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Roshen carmel. Chociaż też zazwyczaj kupuje milkę. Roshen uwielbiam, zwłaszcza białą bubbly… przypomina mi Alpen Gold, których próżno teraz szukać. Edytowano 5 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 5 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 4 godziny temu Roshen Carmel jest taki slodki ze az niedobrze sie robi. Ja chyba przedawkowalam czekolade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu Żur skonsumuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Roshen uwielbiam, zwłaszcza białą bubbly… przypomina mi Alpen Gold, których próżno teraz szukać. Może na allegro są, ja większość rzeczy których już nie ma w sklepach znajduje i zamawiam na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 4 godziny temu (edytowany) A te azjatyckie przekaski z allegro to jakie najlepiej zamowic? Lubie dziwadla jesc, kolezanka mi oddala zelki z Islandii, sporo lukrecji nawalone huh Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 4 godziny temu chyba mnie probowala przekupic, trzeba se lapowki dawac bo ciagle fochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 59 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: A te azjatyckie przekaski z allegro to jakie najlepiej zamowic? Lubie dziwadla jesc, kolezanka mi oddala zelki z Islandii, sporo lukrecji nawalone huh Te lukrecjowe to te czarne? Och, nigdy ich nie lubiłam. A może to były anyżowe… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: XD Dwie Elżbiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Te lukrecjowe to te czarne? Och, nigdy ich nie lubiłam. A może to były anyżowe… Tak, czarne i trochę smakuje jak płyn do mycia naczyń albo mydlo których nigdy nie próbowałam ale se wyobrażam że takie moga być w smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 59 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Tak, czarne i trochę smakuje jak płyn do mycia naczyń albo mydlo których nigdy nie próbowałam ale se wyobrażam że takie moga być w smaku Ja próbowałam. Taki gorzko-słony, zasadowy smak… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ja próbowałam. Taki gorzko-słony, zasadowy smak… Aj aż zgagi można dostać na samą myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 3 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Zjadłam tabliczkę czekolady bąbelkowej na śniadanie. Popijając miętą. Zjadłam ją jak batona. Nie mam już przyjaciółki. Little sins, FAT asses Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 59 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Aj aż zgagi można dostać na samą myśl Nie było tak źle. Gorzej płukać buzię po tym i bąbelki… argh. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: A chùi cię to. Grazyna sie zajmij Ja się zajmuje rozrywkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu Djw wfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Fifofa napisał: Djw wfu Nienawidzę tego kawałka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nienawidzę tego kawałka. Wiem dlaczego , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: A te azjatyckie przekaski z allegro to jakie najlepiej zamowic? Lubie dziwadla jesc, kolezanka mi oddala zelki z Islandii, sporo lukrecji nawalone huh To jadłam tylko lays o smaku wodorostów. https://allegro.pl/oferta/lay-s-seaweed-flavor-104g-16268111146 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 50 Napisano 2 godziny temu Nie cierpię czekolady bąbelkowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Te lukrecjowe to te czarne? Och, nigdy ich nie lubiłam. A może to były anyżowe… Lukrecjowe i anyżowe są tragiczne w smaku. Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 50 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To jadłam tylko lays o smaku wodorostów. Jadłam inne o smaku wodorostów, szału nie było. W ogóle próbowałam naprawdę dużo tych dziwnych smaków i zawsze dochodzę do wniosku, że jednak tylko klasyka (sól, papryka, ser, cebulka, ewentualnie bekon) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 59 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Nie cierpię czekolady bąbelkowej. A ja cierpię. Dwuznacznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Jadłam inne o smaku wodorostów, szału nie było. W ogóle próbowałam naprawdę dużo tych dziwnych smaków i zawsze dochodzę do wniosku, że jednak tylko klasyka (sól, papryka, ser, cebulka, ewentualnie bekon) U mnie paczka stała bardzo długo nie otwierana bo byłam pewna że będą niesmaczne, a gdy w końcu spróbowałam to stwierdziłam że to najlepsze lays jakie w życiu jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 533 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, KróliczekZły napisał: Nie cierpię czekolady bąbelkowej. Też nie lubię. Raz jadłem, jakaś taka dziwna w smaku była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 196 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, KróliczekZły napisał: Nie cierpię czekolady bąbelkowej. Może nie nie cierpię, ale gdy chcę zjeść czekoladę, to powinnam czuć smak czekolady a nie powietrza c'nie? Bąble utrudniają oblepianie kubków smakowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach