BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Już blokuje i się osrål cały z emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Co ty byś dziewucho robiła, jakby kafe nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 10 godzin temu Co mi tam dokopałaś? ujoza juz zablokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu To co robię bez kafe. Choc ciężko ci uwierzyć chłopie czy tam babo że wychodze z piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Co mi tam dokopałaś? ujoza juz zablokował Znowu urojenia wielkościowe? Brzydzę się przemoco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To co robię bez kafe. Choc ciężko ci uwierzyć chłopie czy tam babo że wychodze z piwnicy nie wychodzisz, na siku czy odbrać rente to nie wychodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Znowu urojenia wielkościowe? Brzydzę się przemoco to co tam szanowna userka napisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie wychodzisz, na siku czy odbrać rente to nie wychodzenie Jeszcze do paczkomat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Co niby robisz? Kisisz tutaj całymi dniami i rzucasz się do każdego? Krzyk rozpaczy samotnej sfrustrowanej kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: to co tam szanowna userka napisała? Chyba nie sądzisz ze zapamiętuje precle które do ciebie stosuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Gość ma rodzinę, a ty masz kota. Z czym do ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Co niby robisz? Kisisz tutaj całymi dniami i rzucasz się do każdego? Krzyk rozpaczy samotnej sfrustrowanej kobiety. Kiszonki podobno som zdrowe a ja chce być trendy tak. Tak i jeszcze bezdzietnej dodaj. Niemy krzyk lambadziary. Brzmi jak tytuł horroru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 372 Napisano 10 godzin temu @konie na ambonie, KróliczekZły Łęcka o wokulskim:" Gdyby ten człowiek zamiast sklepu posiadał duże dobra ziemskie – byłby bardzo przystojnym; gdyby urodził się księciem – byłby imponująco pięknym." Jeszcze kilka opisów potwierdzających atrakcyjność wokulskiego mam w głowie ale nie pamiętam kto to powiedział. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Chyba nie sądzisz ze zapamiętuje precle które do ciebie stosuje to było 2 minuty temu widze ze pamięc tez słabo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Gość ma rodzinę, a ty masz kota. Z czym do ludzi? A może łaskawie zapytasz mnie czy mam ochotę wychodzic do ludzi tak?! Se siedzimy z kotem i mi zazdrość babo czy tam chloporobotniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: to było 2 minuty temu widze ze pamięc tez słabo.. Stare baby tak majo. Pamiętam dekadę temu ale nie minutę tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A może łaskawie zapytasz mnie czy mam ochotę wychodzic do ludzi tak?! Se siedzimy z kotem i mi zazdrość babo czy tam chloporobotniku Po co pytać? Przecież to widać gołym okiem, że żyjesz tylko w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Po co pytać? Przecież to widać gołym okiem, że żyjesz tylko w sieci. Patrzaj sercem czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Stare baby tak majo. Pamiętam dekadę temu ale nie minutę tak przykro mi, może wiecej magnezu albo po prostu wyjć do ludzi... pokochaj bliżniego bo oni szybko odchodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 4 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: nie pamiętam kto to powiedział Paulo Coelho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Poza tym lubię patrzać jak proste chlopobaby wierzą że każda kobieta jest nieszczęśnica bo nie żyje tak jak ich ograniczone tępe głowy im nakazujo myśleć. To moje gilty pleżyr czy jak to się tam modnie mówi. Huh. Silalafą czy nadal nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 50 Napisano 10 godzin temu ile ten sralowany salowy ma kont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: przykro mi, może wiecej magnezu albo po prostu wyjć do ludzi... pokochaj bliżniego bo oni szybko odchodzą Właśnie dlatego ich nie kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Patrzaj sercem czy jakoś tak. Nie che mi się z tobą wdawać w dluzsza wymianę zdań, bo emanujesz tak negatywną energią, że jeszcze przejdzie na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 50 Napisano 10 godzin temu ameno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie che mi się z tobą wdawać w dluzsza wymianę zdań, bo emanujesz tak negatywną energią, że jeszcze przejdzie na mnie. Och. To wyjdź po angielsku a ja udam ze sie przejęłam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: ile ten sralowany salowy ma kont Umiem tylko na palcach liczyć, więc sam nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Po co pytać? Przecież to widać gołym okiem, że żyjesz tylko w sieci. Półgłówek został już dawno podsumowany. Marne te życie z kociaszkiem. Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Umiem tylko na palcach liczyć, więc sam nie wiem. Ale ile piwsk wypiłeś to liczysz doskonale zulu Malowany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 430 Napisano 10 godzin temu dobra, fajnie sie pisze ale do roboty na nocną zmiane trzeba, parking sam sie nie ochroni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach