Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu To przyjrzyj się swojemu no-lajfowaniu, jestem od ciebie młodsza i zakładam ładniejszą; Madzia miała co do ciebie rację, czepialska szlora. Ja mogę robić co chce czy to impreza w toalecie czy gdzie a ty mężulka masz i co ci pozostało. Nie pozwolę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu Ciebie też to czeka ropucho. I zostaną tylko dyndajace cycofony. Oraz FAS u dziedzka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ciebie też to czeka ropucho. I zostaną tylko dyndajace cycofony. Oraz FAS u dziedzka. Nie chce i nie będę mieć dzieci. Wolna wola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie pozwolę sobie Potwarz. Potwarz. Potwarz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Nie chce i nie będę mieć dzieci. Wolna wola. Niestety ale sie rozmnożysz. Widzę to w twoich oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To przyjrzyj się swojemu no-lajfowaniu, jestem od ciebie młodsza i zakładam ładniejszą; Madzia miała co do ciebie rację, czepialska szlora. Ja mogę robić co chce czy to impreza w toalecie czy gdzie a ty mężulka masz i co ci pozostało. Nie pozwolę sobie Uważaj, bo przyjdzie "mąż" i cię ustawi do pionu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Uważaj, bo przyjdzie "mąż" i cię ustawi do pionu! Och, już narobiłam w zbroje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 9 godzin temu Ja gdybym mial dziewczyne czy żone to bym tu nie gnił tyle czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Och, już narobiłam w zbroje. Coś nas jednak łączy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To przyjrzyj się swojemu no-lajfowaniu, jestem od ciebie młodsza i zakładam ładniejszą; Madzia miała co do ciebie rację, czepialska szlora. Ja mogę robić co chce czy to impreza w toalecie czy gdzie a ty mężulka masz i co ci pozostało. Nie pozwolę sobie Dziwna jesteś, rzucasz się z najgorszymi wyzwiskami i oczekujesz chodzenia na paluszkach obok wiecznie nabombanej aktorki ze spalonego teatru. A zakładasz na podstawie czego? Pytam z ciekawości szczerej. Mężulka mam, ty nie masz, życie i karma widocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Coś nas jednak łączy. Nie dopowiadaj sobie cukiereczki i idź spać. Robota czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fałszywa przyjaciółka 17 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mikkey napisał: Ja gdybym mial dziewczyne czy żone to bym tu nie gnił tyle czasu Spraw sobie wibrującą waginę i używaj życia like a boss Edytowano 9 godzin temu przez Fałszywa przyjaciółka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ciebie też to czeka ropucho. I zostaną tylko dyndajace cycofony. Oraz FAS u dziedzka. O przepraszam, mam sterczące cycki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu Przejmujemy ten temat i niszczymy ropuchę rozploduche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Dziwna jesteś, rzucasz się z najgorszymi wyzwiskami i oczekujesz chodzenia na paluszkach obok wiecznie nabombanej aktorki ze spalonego teatru. A zakładasz na podstawie czego? Pytam z ciekawości szczerej. Mężulka mam, ty nie masz, życie i karma widocznie. Sama zaczęłaś. Ja ciebie zaczęłam tolerować z przymróżeniem oka a ty do mnie z ofensywą. Już nawet cię akceptowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 9 godzin temu o kuurwa czyje to konto? Ale ktoś się wkopał https://f.kafeteria.pl/profile/194057811-pawel34l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mikkey napisał: o kuurwa czyje to konto? Ale ktoś się wkopał Nimfetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: O przepraszam, mam sterczące cycki. Udowodnij! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nimfetki Widać ze nadal masz obsesje na jej punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Sama zaczęłaś. Ja ciebie zaczęłam tolerować z przymróżeniem oka a ty do mnie z ofensywą. Już nawet cię akceptowałam. Jak cię ostatnio widziałam, siedziałaś na temacie Boni i jechałaś po niej jak po łysej kobyle. Zamiast sobie jak zwykle golnąć w pokoju i obwieścić, że jesteś dziś "rubaszna". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: O przepraszam, mam sterczące cycki. Małe to sterczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nimfetki O czym piszecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Jak cię ostatnio widziałam, siedziałaś na temacie Boni i jechałaś po niej jak po łysej kobyle. Zamiast sobie jak zwykle golnąć w pokoju i obwieścić, że jesteś dziś "rubaszna". Wypraszam sobie mam włosy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Małe to sterczą Widziałam małe i obwisłe też. Ale generalnie taka jest zasada grawitacyjna, że owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Jak cię ostatnio widziałam, siedziałaś na temacie Boni i jechałaś po niej jak po łysej kobyle. Zamiast sobie jak zwykle golnąć w pokoju i obwieścić, że jesteś dziś "rubaszna". Jadę po niej bo na to zasługuje. Chyba, że Ty w tępej szlorze widzisz jakiś potencjał to gratuluję, powiedziałabym twój poziom, ale nie chcę cię obtaczać. Well, myślę że nic do ciebie nie dotrze. Może jesteś zbyt małostkowa albo zbyt ograniczona umysłowo. Tyle na dzisiaj…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wypraszam sobie mam włosy tak Wybacz, łysa kobyła to rzeczywiście nie Ty akurat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie dopowiadaj sobie cukiereczki i idź spać. Robota czeka. No niestety. Bawcie się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 9 godzin temu Podobny do Puchacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jadę po niej bo na to zasługuje. No nie ty o tym decydujesz, kto na co zasługuje, wiecznie pijana aktoreczko marna. Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: w tępej szlorze Mm... klasa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Widziałam małe i obwisłe też. Ale generalnie taka jest zasada grawitacyjna, że owszem. Ja nawet małych nie widziałem. Życie jest takie niesprawiedliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach