Minnie Moskowitz 62 Napisano 10 godzin temu Wciąż czuję zapach Revlonu… to niskobudżetowy podkład jak na mnie Ale dziś go użyłam, ładnie pachnie….. pora zmyć …słucham muzyki i jest okej…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Och Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Spać? Miło, że tak troszczysz się o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Spać? Miło, że tak troszczysz się o mnie Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Do widzenia. Do później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Do później Chyba do nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Chyba do nigdy. No chyba się jeszcze miniemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: No chyba się jeszcze miniemy. Nie bądź bezczelny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie bądź bezczelny. Taki mój urok. Nie udawaj, że ci to przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Ja uznaje tylko dżentelmenów. So… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja uznaje tylko dżentelmenów. So… To nic tu po mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To nic tu po mnie. Więc udaj się w cień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Więc udaj się w cień. Ale będę się wyłaniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale będę się wyłaniał Niczym owsik z odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Niczym owsik z odbytu Idź stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Kiedyś jako 20 latka pragnęłam takiej miłości ale jestem złośnicą https://m.youtube.com/watch?v=fUis9yny_lI&pp=0gcJCRsBo7VqN5tD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Idź stąd Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ok Bendom jeszcze z ciebie ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Bendom jeszcze z ciebie ludzie. Podlizujesz się kreaturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Podlizujesz się kreaturze Od ciebie wypad, to co się dziwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Od ciebie wypad, to co się dziwisz. Ja jestem miła do czasu, cukiereczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ja jestem miła do czasu, cukiereczku. Nie pisz do mnie cukiereczku. Nie mam nic wspólnego ze słodkościami. Po mnie zostaje raczej posmak goryczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie pisz do mnie cukiereczku. Nie mam nic wspólnego ze słodkościami. Po mnie zostaje raczej posmak goryczy. To więc przepadnij…zabrakło mi określeń… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: To więc przepadnij…zabrakło mi określeń… Tobie? Nie żartuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tobie? Nie żartuj. Jestem zmęczona. Zrozum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu Czuję, że inni obserwują i szczerze przyznam, że nie jest to komfortowe uczucie. Czuję ich wzrok na plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 9 godzin temu Ale jak chcesz to mogę wyciągnąć parę asów z rękawa….jesli chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem zmęczona. Zrozum. Skąd miałem wiedzieć? Zrozumiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ale jak chcesz to mogę wyciągnąć parę asów z rękawa….jesli chcesz Lepiej nie, bo jeszcze bana dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach