pokrzywa1313 0 Napisano 2 godziny temu Cześć! Czy ktos tu jeszcze zagląda? Ja jestem stara użytkowniczka i pomyślałam żeby założyć temat i motywować sie tym Odliczam do Sylwestra 80 dni w których chcialabym zrzucić ostatnie 10kg. Jakieś 2 lata temu udało mi sie zjechać juz ok 15kg i tak trzymam sie tej wagi, ze zmianą 2kg w dół/górę. Teraz mysle ze jest fajny czas aby to doprowadzić do końca i zobaczyć te 55kg na wadze. Zaczęłam w poniedziałek, dzisiaj mój 3 dzień. 🫵 Mój plan to: - rozsadna dieta, jem wszystko, normalne domowe posiłki, ktore jem od zawsze - rozsądne porcje, ale bez liczenia kcal, już kiedyś liczyłam non stop, wiec wiem ile, czego jeść żeby trzymać sie deficytu - treningi ok 4x w tygodniu, mam bieżnie i szybki marsz, z nachyleniem bedzie moim głównym treningiem, mam tez gumy mini band, hantle, ale głównie to bieżnia - minimum 1.5l wody dziennie, nie wliczając w to kawy z mlekiem, herbaty, napojów zero - kontrola wagi raz w tygodniu sobota/niedziela Coś o mnie: 33 lata, 160cm wzrostu, 64.5kg Zapraszam, ktokowiek tu jest So... Let's Go! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokrzywa1313 0 Napisano 2 godziny temu Sylwestrowy GlowUp Dzień 3 Za mną 3 dzień, w poniedziałek i wtorek był trening na bieżni ok 50min, dzisiaj rest, ale dieta zachowana - kajzerka z philadelphia light, rukolą, szynka z kurczaka, jajkiem sadzonym, papryka czerwona i pomidorki koktajlowe, kawa z mlekiem - nocna owsianka ze skyrem vaniliowym, z bananem i winogronem - ziemniaczki, gulasz z kurczaka z pieczarkami i papryką, ogorki kiszone, cola zero - pasta/salatka z tuńczyka, herbata truskawkowa - 1.5l wody Dietowo dobrze, ostatnie dwa dni tez były w tym stylu więc plan zachowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach