Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pokrzywa1313

Sylwestrowy GlowUp 80 dni!!!

Polecane posty

Cześć! Czy ktos tu jeszcze zagląda? Ja jestem stara użytkowniczka i pomyślałam żeby założyć temat i motywować sie tym 🙂

Odliczam do Sylwestra 80 dni w których chcialabym zrzucić ostatnie 10kg. Jakieś 2 lata temu udało mi sie zjechać juz ok 15kg i tak trzymam sie tej wagi, ze zmianą 2kg w dół/górę. Teraz mysle ze jest fajny czas aby to doprowadzić do końca i zobaczyć te 55kg na wadze. Zaczęłam w poniedziałek, dzisiaj mój 3 dzień. 

🫵 Mój plan to: 

- 🥗 rozsadna dieta, jem wszystko, normalne domowe posiłki, ktore jem od zawsze

- 🥣 rozsądne porcje, ale bez liczenia kcal, już kiedyś liczyłam non stop, wiec wiem ile, czego jeść żeby trzymać sie deficytu

- 💪treningi ok 4x w tygodniu, mam bieżnie i szybki marsz, z nachyleniem bedzie moim głównym treningiem, mam tez gumy mini band, hantle, ale głównie to bieżnia

- 💧minimum 1.5l wody dziennie, nie wliczając w to kawy z mlekiem, herbaty, napojów zero

- ⚖️ kontrola wagi raz w tygodniu sobota/niedziela 

👋 Coś o mnie:

33 lata, 160cm wzrostu, 64.5kg  

Zapraszam, ktokowiek tu jest 🙂

So... Let's Go! 🏃‍♀️💪

Sylwestrowy GlowUp Dzień 3

Za mną 3 dzień, w poniedziałek i wtorek był trening na bieżni ok 50min, dzisiaj rest, ale dieta zachowana

- kajzerka z philadelphia light, rukolą, szynka z kurczaka, jajkiem sadzonym, papryka czerwona i pomidorki koktajlowe, kawa z mlekiem

- nocna owsianka ze skyrem vaniliowym, z bananem i winogronem

- ziemniaczki, gulasz z kurczaka z pieczarkami i papryką, ogorki kiszone, cola zero

- pasta/salatka z tuńczyka, herbata truskawkowa 

- 1.5l wody

Dietowo dobrze, ostatnie dwa dni tez były w tym stylu więc plan zachowany. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować