Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

23 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ups chyba wpadeczka, Trevo:)

No oczywiście że ja a kto

Btw miałaś spać lulu 😘

5 minut temu, draże korsarze napisał:

Może staro wyglądałeś bo ja akurat dowod często musiałam pokazywać na wejściu do klubiksu 😀 i to nie była sciema żeby nie wpuścić bo jak pokazałam to normalnie wpuszczali 😃 może Sosnowiec rządzi sie innymi prawami 😀

w sosnowcu nie chodzilem do nocnych lokali 😄 po prostu ja wygladalem zawsze jak student i typowy klient ja chodzilem po knajpach od czwarytku do niedzieli codziennie czasami bylem w 4-5 i w kazdej jakichs znajomych spotykalem idziesz pewnym krokiem mowisz dobry wieczor i nikt o nic nie pyta a jak zbliza sie incel i sie czerweni i pyta czy moze wejsc to wjadomo ze to  nie miejsce dla niego

w niektorych knajpach jak przychodzilismy to juz wiedzieli kto nie je surowki kto woli frytki a kto nie lubi smietany 😄 

Kiedyś w makdonaldzie kolezanka powiedziała do baby pan a ta czy ja wyglądam jak pan wkùrwiona xD ale to były czasy gdy istniały jeszcze 2 płcie i nikt nie wiedział że istniejo lgbt

Przed chwilą, big buu napisał:

No oczywiście że ja a kto

Btw miałaś spać lulu 😘

ONI NA SERIO BĘDĄ SIĘ JUTRO PODNIECAĆ TYM, ŻE TY TO JA

• Haha 1

w jednej ktora wspominam z sentymentem mozna sobie bylo zamowic hot doga sygnowanego moim imieniem 😄 niestety aresztowano wlasciciela za ciezkie pobicie i zamkneli lokal 😄 pol zycia tam spedzilismy i sie zamknal lokal nagle z niedzieli na poniedzialek 😄

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

w sosnowcu nie chodzilem do nocnych lokali 😄 po prostu ja wygladalem zawsze jak student i typowy klient ja chodzilem po knajpach od czwarytku do niedzieli codziennie czasami bylem w 4-5 i w kazdej jakichs znajomych spotykalem idziesz pewnym krokiem mowisz dobry wieczor i nikt o nic nie pyta a jak zbliza sie incel i sie czerweni i pyta czy moze wejsc to wjadomo ze to  nie miejsce dla niego

w niektorych knajpach jak przychodzilismy to juz wiedzieli kto nie je surowki kto woli frytki a kto nie lubi smietany 😄 

To mnie tak w Santander czy jestem studentem i skąd mam 1000 gotówki a ja do niej serio? Mówię edukacji mam dawno za sobą 

Musiała spojrzeć w moje konto bez wynagrodzenia 

9 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Nie pamiętam kto o co się sapal sto lat temu. Ale pamiętam że zemsta musi być i niech jom janusze zapladniajo na potege

a czyli tak ci zaszla za skórę że nawet nie wiesz co powiedziala 😄 

no jestes jak typowy pisior zawistna 😄

2 minuty temu, TREV0 napisał:

ONI NA SERIO BĘDĄ SIĘ JUTRO PODNIECAĆ TYM, ŻE TY TO JA

BO CAPSA UŻYŁEM xD ale dobra z fraglesami nie wygram niech myślą co chcą 

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Też pamiętam pewna spelune walonco moczem od progu ale tam się działy najlepsze rzeczy i najdziwniejszych ludzi się poznawalo

Ja zazdroscilem na koloni przez chwilę że sobie tanczom przytuleni a potem dotarło do mnie że wszystkie to szmaťe bo przecież zaraz mieliśmy w autokar i wszyscy się więcej nie zobaczymy porozrzucani po polsce 

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

a czyli tak ci zaszla za skórę że nawet nie wiesz co powiedziala 😄 

no jestes jak typowy pisior zawistna 😄

Jest zbrodnia to i kara. Wyebane mam chlopie. Nie zadzieraj z bozo babka to 1 przykazanie boze. Wypjerdalaj mi z tym pisiorem bo klatce rzuce

9 minut temu, TREV0 napisał:

ALE WIESZ, ZE OD CZASÓW TWOJEJ MŁODOSCI (15-25 LAT TEMU) TO TROCHĘ SIĘ ZMIENIŁO?  TERAZ WSZYSCY SA OSTROŻNIEJSI, WIELE RZECZY, KTÓRE KIEDYŚ PRZECHODZIŁO TERAZ JUŻ NIE PRZEJDZIE, I TO TEZ WIEM A AUTOPSJI

czlowieku w knajpie w spocie to ja z 6 lat temu bylem, 25 lat temu to tak jak ty ja tez gralem w gry a nie chodzilem po knajpach 😄 poza tym w zeszlym miesiacu tez bylem i nadal jest tak samo i to samo co 10 lat temu 😄 

10 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Znowu się zapędziłeś. Skąd ona ma wiedzieć co ja mam xD po prostu spodobało mi się to że wygląda jak kupa psiego guwna finalnie. I zawsze mnie to cieszy w przypadku podłych ludzi. Nie jestem chrześcijanko i szach mat hejkerzy tak

ja nie mowie ze ona wie tylko pewnie tak jak ty sobie tlumaczy ze samotna nieszczesliwa a ty ze dzieciata nieszczesliwa 

tez nie wies zjak ona zyje widzisz tylko rbzydote ktorej u siebie sie nie widzi i bachory 

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

czlowieku w knajpie w spocie to ja z 6 lat temu bylem, 25 lat temu to tak jak ty ja tez gralem w gry a nie chodzilem po knajpach 😄 poza tym w zeszlym miesiacu tez bylem i nadal jest tak samo i to samo co 10 lat temu 😄 

TERAZ TO JESTEŚ STARYM DZIADEM, MÓWIMY O WPUSZCZANIU NASTOLATKÓW

Edytowano przez TREV0
  • Haha 1

1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał:

Ja zazdroscilem na koloni przez chwilę że sobie tanczom przytuleni a potem dotarło do mnie że wszystkie to szmaťe bo przecież zaraz mieliśmy w autokar i wszyscy się więcej nie zobaczymy porozrzucani po polsce 

Hue a ja kiedyś byłam zakochana w takim klasowym kraszu ale wiadomo ze miał wyebane jaja na mojo osobe choć pozyczyl mi lokmena. Newermajnd. W każdym bonc razie kilka lat potem był we mnie również zakochany co wiem z pewnością. No i to jest właśnie zemsta boza gdyż moje jaja już wtedy dyndaly bardziej niż jego początkowo. Haha 

10 minut temu, TREV0 napisał:

LIBEDA PEWNIE WSZĘDZIE WPUSZCZALI NA SOWIECKIEGO WĄSA I BEBZON JANUSZONY

NIE WIERZYLI, ŻE KTOS TAKI MOŻE BYĆ MŁODZIAKIEM

akurat jak chodzilem codziennie to mialem sylwetke do pozazdroszczenia 😄

Tylko się zastanawiam po co miałbym zakładać trolkonta Krejzi logicznie bym tego nie potrafił wytłumaczyć lajbeda może jeszcze heh

akurat jak chodzilem codziennie to mialem sylwetke do pozazdroszczenia 😄

Co drugi tu był kulturystą w młodości i miał plakat Schwarzeneggera jako Conana xD

8 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Kiedyś w makdonaldzie kolezanka powiedziała do baby pan a ta czy ja wyglądam jak pan wkùrwiona xD ale to były czasy gdy istniały jeszcze 2 płcie i nikt nie wiedział że istniejo lgbt

TEŻ TAK MIAŁEM, ALE NIE W MAKU, JAK KTOŚ WYGLĄDA JAK BABOCHŁOP ALBO CHŁOPOBABA TO SAM SOBIE WINIEN W SUMIE

NA ZACHODZIE TAKIE SYTUACJE STAJĄ SIĘ STANDARDEM

Przed chwilą, TREV0 napisał:

TEŻ TAK MIAŁEM, ALE NIE W MAKU, JAK KTOŚ WYGLĄDA JAK BABOCHŁOP ALBO CHŁOPOBABA TO SAM SOBIE WINIEN W SUMIE

NA ZACHODZIE TAKIE SYTUACJE STAJĄ SIĘ STANDARDEM

Tak naprawdę ona to zrobiła specjalnie bo wiedziałam że wie że to baba a nie chlop xD

11 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

😄 mnie sie nadal to zdarza ze nie wiem czy chlop czy baba i mowie na pan 😄

9 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Też pamiętam pewna spelune walonco moczem od progu ale tam się działy najlepsze rzeczy i najdziwniejszych ludzi się poznawalo

w slangu mowwili na to "mordownia" jak tak to chodzilismy do tego samego lokalu 😄 a przy wyjsciu co 15 minut ktos sie po mordach okladal 😄

Krejzolke bym pieścił lubieżnie swoimi bickami 43 cm a libedzik by kamerował XD 😄

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Tak naprawdę ona to zrobiła specjalnie bo wiedziałam że wie że to baba a nie chlop xD

TO ODWAŻNIE, JA SIĘ NA SERIO POMYLIŁEM

3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Hue a ja kiedyś byłam zakochana w takim klasowym kraszu ale wiadomo ze miał wyebane jaja na mojo osobe choć pozyczyl mi lokmena. Newermajnd. W każdym bonc razie kilka lat potem był we mnie również zakochany co wiem z pewnością. No i to jest właśnie zemsta boza gdyż moje jaja już wtedy dyndaly bardziej niż jego początkowo. Haha 

To ja kiedyś na grubej sprawdziłem czy mi pożyczy zeszyt no i pożyczyła a potem znalazłem jej social media i robiła noski eskimoski z jakimś chudym fetyszystom lol

😄 mnie sie nadal to zdarza ze nie wiem czy chlop czy baba i mowie na pan 😄

w slangu mowwili na to "mordownia" jak tak to chodzilismy do tego samego lokalu 😄 a przy wyjsciu co 15 minut ktos sie po mordach okladal 😄

Żeby tylko. Okradli nie raz też.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się