Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja bym cie ratowała a ty mnie znajdą szkielet i będą się dziwić że mieliśmy dziwne stopy i nosy Nie wiem jak Ty, ale optymistycznie bym założył że moje ciało spłonie więc nic nie znajdą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu 29 minut temu, Get Out napisał: Kto ja ? Mnie tutaj wcale nie było, bo jestem przelotem tylko i gościnnie w ogóle nie identyfikując się z tym gatunkiem. A Ty identyfikuj się z nimi , to będziesz świeciła oczami , a reszta się będzie śmiać. Specjaliści się głowią, co zrobić żeby być tu i teraz a Ty piszesz, że jesteś przelotem. Ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie wiem jak Ty, ale optymistycznie bym założył że moje ciało spłonie więc nic nie znajdą . Moje mogą sobie oglądać do woli skoro żyć nie będę. Niech kroją ile chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Moje mogą sobie oglądać do woli skoro żyć nie będę. Niech kroją ile chcą Można zrobić donacje ciała na cele naukowe. Podpisujesz dokumenty a po śmierci studenci medycyny uczą się na tobie anatomii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Specjaliści się głowią, co zrobić żeby być tu i teraz a Ty piszesz, że jesteś przelotem. Ciekawe. Ja zawsze mam odmienne stanowisko w każdej sprawie temu widzę więcej patrząc z boku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ja zawsze mam odmienne stanowisko w każdej sprawie temu widzę więcej patrząc z boku . Z lotu ptaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Moje mogą sobie oglądać do woli skoro żyć nie będę. Niech kroją ile chcą To gratuluję poczucia humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Z lotu ptaka. Jak zwał tak zwał chociaż używam różnych powiedzonek , ale grunt to zachować sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To gratuluję poczucia humoru. I tak juz jestem za życia dość pokrojona to jak wiecej mnie pokrojoną to tam nieważne a jak nie żyje to nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Można zrobić donacje ciała na cele naukowe. Podpisujesz dokumenty a po śmierci studenci medycyny uczą się na tobie anatomii. Tak? A płacą za to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Można zrobić donacje ciała na cele naukowe. Podpisujesz dokumenty a po śmierci studenci medycyny uczą się na tobie anatomii. Ktoś na tym zarabia w sensie bliscy z rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak? A płacą za to? Też patrzysz tylko na kasę jak ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Ja zawsze mam odmienne stanowisko w każdej sprawie temu widzę więcej patrząc z boku . Nie zawsze odmienne bo czasem sie zgadzamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I tak juz jestem za życia dość pokrojona to jak wiecej mnie pokrojoną to tam nieważne a jak nie żyje to nie boli I w piłkę grasz oraz podejmujesz jakieś dodatkowe pracę zarobkowe, to się nie zgadza i udajesz tylko taką pokrojoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak? A płacą za to? Nie wiem. Trzeba się dowiadywać w szkołach medycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie zawsze odmienne bo czasem sie zgadzamy Kompatybilność charakterów sprawia , że zdania są zbliżone mocno , bo coś mi się od życia należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ktoś na tym zarabia w sensie bliscy z rodziny Nie robią pogrzebu chyba, że chcą to zrobić po wykorzystaniu ciała. Jeśli nie to szkoła medyczna sprawia pogrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wiem. Trzeba się dowiadywać w szkołach medycznych. Już znalazłem info i niestety akt donacji jest dobrowolny i nieodpłatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu Można też swoje ciało oddać na organy. Za to się kasy nie dostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie robią pogrzebu chyba, że chcą to zrobić po wykorzystaniu ciała. Jeśli nie to szkoła medyczna sprawia pogrzeb. To nawet i lepiej bo nie bedzie pogrzebu to nie będzie smutku 1listopada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Już znalazłem info i niestety akt donacji jest dobrowolny i nieodpłatny. Tak myślałam, że nie płacą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: I w piłkę grasz oraz podejmujesz jakieś dodatkowe pracę zarobkowe, to się nie zgadza i udajesz tylko taką pokrojoną. Nie udaje bo troche mnie pokroili przy różnych operacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Można też swoje ciało oddać na organy. Za to się kasy nie dostaje. O już bardziej na organy byłbym skłonny , bo część mnie funkcjonowała by w innych osobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Można też swoje ciało oddać na organy. Za to się kasy nie dostaje. To wiem I to też jest niezła opcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: O już bardziej na organy byłbym skłonny , bo część mnie funkcjonowała by w innych osobach. I komuś uratować życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie udaje bo troche mnie pokroili przy różnych operacjach No i co skoro sprawna jesteś, a jakaś blizna to jak historia i dowód, że coś się wydarzyło naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To nawet i lepiej bo nie bedzie pogrzebu to nie będzie smutku 1listopada. Myślę, że na takie rozwiązanie decydują się raczej ludzie samotni. Trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś z rodziną oddaje swoje ciało a bliscy czekają aż studenci je wykorzystają. Chyba, że robi się pogrzeb symboliczny. Nie wiem. To nie są powszechne przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Tak myślałam, że nie płacą. Ciekawe czy biorcy nabywają cech dawcy , bo gdzieś mi przemknęły takie teorie jeżeli chodzi o organy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I komuś uratować życie. To już jak zabawy w pana boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: O już bardziej na organy byłbym skłonny , bo część mnie funkcjonowała by w innych osobach. Bycie pomocą naukowa dla studentów medycyny też ma swoją wartość. Nie mówię o pieniądzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach