Fifofa 136 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie nic nie jest za darmo. No ale jak się ma szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 944 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: No ale jak się ma szczęście to najpierw zjesz, a potem odpracujesz a jak się nie ma szczęścia to trzeba najpierw pracować, a dopiero później zjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to najpierw zjesz, a potem odpracujesz a jak się nie ma szczęścia to trzeba najpierw pracować, a dopiero później zjesz Mi się niechce odpracowywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: No ale jak się ma szczęście To zależy czy masz szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Na ile starczy mi 10 płyt Na 10 obiadów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to najpierw zjesz, a potem odpracujesz a jak się nie ma szczęścia to trzeba najpierw pracować, a dopiero później zjesz Mogę dać wodę od razu bez pracy a niech stracę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To zależy czy masz szczęście No Mam można napisać w czepku urodzony czyli za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Ja np płyty nie pakuje do wysyłki poniżej 150 Ale ja się nie zabieram nawet do roboty wiedząc że zarobię mniej jak 200 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Jak można tak pieniądze kochać a inne wartości Jesteś przedmiotowy z odrobiną szczęścia miałbyś wszystko za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: No Mam można napisać w czepku urodzony czyli za darmo Zależy ile jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: To jak anastazja Tak i jeszcze dodaj że jestem nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zależy ile jesz? Jem aby smakowało innym oczywiście za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jem aby smakowało innym oczywiście za darmo Czyli u ciebie mozna sie najeść za darmo? Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli u ciebie mozna sie najeść za darmo? No jasne zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 89 Napisano 3 godziny temu Dla mnie inni gotuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: No jasne zawsze. Gościnny jesteś. A mnie denerwowali bo ciagle przychodzili i jedli i teraz mniej gotuje. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dla mnie inni gotuja. Tak sama jesz z nimi czy osobno? Nie cofa im się? Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Prawdopodobieństwo jest duże. No takie teksty. Sama pomyśl jak to brzmi. Ale nie jestem to nic noe poradzę że ty widzisz anastazje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Gościnny jesteś. A mnie denerwowali bo ciagle przychodzili i jedli i teraz mniej gotuje. , kto przychodził . Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: , kto przychodził . Piter ja mówię o jedzeniu no koledzy, sąsiad. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 89 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Tak sama jesz z nimi czy osobno? Nie cofa im się? Ciebie tam nie ma więc co ma się cofać. Grażynie się cofa na pewno gdy musi malzenski obowiązek spełniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Macie ten sam mental tylko ona pracuje ciałem w inny sposób Jej już tyle nie ma a ty ciągle o niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ciebie tam nie ma więc co ma się cofać. Grażynie się cofa na pewno gdy musi malzenski obowiązek spełniać. Mi by się cofało to fakt, jak kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Tego nie wiemy mogła się przebrac za jeża i pisać pod nikiem Onaaaa. Mogła ale tego nie zrobiła bo bym wiedziała czy ja to ona chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 89 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Mi by się cofało to fakt, jak kto lubi. No wiem bo jestes toksycznym troglodyta ktory nie umie współżyć z ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: No wiem bo jestes toksycznym troglodyta ktory nie umie współżyć z ludźmi. No wiem a ty byś jadła mi by się cofało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Piter ja mówię o jedzeniu no koledzy, sąsiad. No widzisz sama są gusta i guściki. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: No wiem a ty byś jadła mi by się cofało. Jak niedobre to sie nie je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1099 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: No widzisz sama są gusta i guściki. Miłego dnia. Milego i w końcu ide popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 136 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak niedobre to sie nie je. Meritum trzeba też mieć dobre towarzystwo. Temat ewoluował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach