Minnie Moskowitz 78 Napisano 17 Październik Wszystko płynie… rzeki płyną… dziś mam taki humanistyczny nastrój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 17 Październik Played by Carlos Santana… https://m.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 17 Październik Jakiś polglowek uważa mnie za złośnicę, gdy sam ma tandetne teksty, i oskarża mnie że go żegnam za to, że miał chęć zagadać. Ludzkość upada …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 9 Napisano sobota o 09:47 20 godzin temu, Minnie Moskowitz napisał: Jakiś polglowek uważa mnie za złośnicę, gdy sam ma tandetne teksty, i oskarża mnie że go żegnam za to, że miał chęć zagadać. Ludzkość upada …. Rozumiem, że narzekasz na brak atencji. Musisz o nią powalczyć energiczniej. Najskuteczniej zrobisz to wysyłając nudesy na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach