Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zapytać Caryco czy w razie wojny zostanie czy spier.dzie.li Twoja kumpela jak ta zdradziecka kur Edytowano 3 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu Aha tak btw, pytałaś tatę czy profesjonalne to jest i wolno tak kogoś przez neta na gufnoforum diagnozować? Szczególnie podważając opinię medyczną z miesięcy obserwacji? Mowa o Filipie. Ten Twój tatuś lekarz tak istnieje jak stypiara Albo jesteś aż tak głupia w swym narcystycznym spieroleniu, że nawet w tak oczywistej sprawie sobie strz.elasz w kolano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu idź do psychiatry, pogrążasz się w szaleństwie i uwierz, nie tylko ja to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał: idź do psychiatry, pogrążasz się w szaleństwie i uwierz, nie tylko ja to widzę. Pięknie się wijesz. Każdy kto potrafi myśleć i nie jest do mnie uprzedzony wie kto tu wygrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Osobowość narcystyczna jest najgorsza zaraz po psychopacie, socjopacie, borderze.. Współczuję, szczególnie osobom w najbliższym otoczeniu. Btw, dlatego tyle tu siedzisz bo wielu ich nie ma z tegoż względu. Edytowano 3 godziny temu przez Pył na wietrze Co ja gadam, tylko psychopata gorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pięknie się wijesz. Każdy kto potrafi myśleć i nie jest do mnie uprzedzony wie kto tu wygrywa. Sformułuj zarzut, bo nie wiem, o co ci chodzi. Widzę, że się rzucasz z pianą na ustach jak w ataku choroby. O tatusiu lekarzu pisała Madzia, nigdy tego ani nie potwierdzałam, ani nie dementowałam, wychodząc z założenia, że zarówno ją, jak i ciebie g... obchodzi mój tatuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Osobowość narcystyczna jest najgorsza zaraz po psychopacie, socjopacie, borderze.. Współczuję, szczególnie osobom w najbliższym otoczeniu. Btw, dlatego tyle tu siedzisz bo wielu ich nie ma z tegoż względu. Uważam, że diagnozujesz cały czas siebie samą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał: Uważam, że diagnozujesz cały czas siebie samą. Narcyz inaczej niż powyższe teraz wyskrobałaś w bólach, nie móg napisać. Ale idź w zaparte, to wasza cecha nadrzędna, zakompleksiona osobo nie potrafiąca inaczej sobie z tym radzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Btw, dlatego tyle tu siedzisz bo wielu ich nie ma z tegoż względu. Zarwałaś noc, żeby walczyć na forum o pozycję z Elcią o bardziej rozchwytywaną laskę na privie, po czym od rana jodłujesz znowu (tartak nie cierpi? ty zdaje się nie możesz sobie pozwolić na to, co ja). Non stop siedzisz w krzakach, nawet gdy się nie wpisujesz. Popracuj nad argumentacją więc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Narcyz inaczej niż powyższe teraz wyskrobałaś w bólach, nie móg napisać. Ale idź w zaparte, to wasza cecha nadrzędna, zakompleksiona osobo nie potrafiąca inaczej sobie z tym radzić. I jeszcze ustalmy logikę argumentacji - mnie nie wolno "diagnozować", tobie z papierem magistra tartaku wolno, tak? Upewniam się, czy dobrze zrozumiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzisiaj mam seqz tak 3 Napisano 3 godziny temu Lubie swoje życie ale może być 100x lepsze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Widzę, że się rzucasz z pianą na ustach jak w ataku choroby. To mówi ta co tydzień rozprawia o cyt:"smaczkach" z doopy wziętych o kobiecie że spała ze swoim ojczymem. Wiesz jaką żenadą było czytać Cię po raz enty jak pianą ze swoich ust plujesz na nią wokół takich bredni? I nie tylko tego. Ty jesteś chora na głowę, ale osobowosci narcystycznej nie da się wyleczyć, to ułomność możliwe że i wrodzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu Z tego, co przeczytałam w sccreenie, nazywałaś mnie "sprzedajną, antypolską ku..." i to w dyskusji, w której nie brałam żadnego udziału. Porozmawiamy o twoim radzeniu sobie?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: To mówi ta co tydzień rozprawia o cyt:"smaczkach" z doopy wziętych o kobiecie że spała ze swoim ojczymem. Wiesz jaką żenadą było czytać Cię po raz enty jak pianą ze swoich ust plujesz na nią wokół takich bredni? I nie tylko tego. Ty jesteś chora na głowę, ale osobowosci narcystycznej nie da się wyleczyć, to ułomność możliwe że i wrodzona. Zaraz, zaraz, nie "plułam" się w kierunku osób, które pierwsze nie urządzały tu sobie hejterskich rajdów na mnie i moją rodziną. "Ojczym" był skrótem myślowym i oznaczał tyle, że zanim facet zaczął spać z naszą bohaterką, hejterką, to spał z jej matką. Co TY konkretnie masz do mnie? Poza tym, że jestem drugą żoną swojego męża i Pieprz woli mnie od ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzisiaj mam seqz tak 3 Napisano 3 godziny temu Argen to łysy okularnik niski zbierajacy złom krotkodystansowiec mieszkający u starch z jakieś 50k oszczędności na oko zapatrzony w fire Gdzie mu do mnie a że ładnie pisze może lubi ja lubię kręcić beke Ładnie pisać to mogę z mojom dziewczynom na priv która mnie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 3 godziny temu Ona już została przeze mnie i Madzie dawno zdiagnozowana. Narcystyczna utrzymanka z urojeniami wielkosciowymi. Trust me i know, pracowałam z takimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 246 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: To mówi ta co tydzień rozprawia o cyt:"smaczkach" z doopy wziętych o kobiecie że spała ze swoim ojczymem. Wiesz jaką żenadą było czytać Cię po raz enty jak pianą ze swoich ust plujesz na nią wokół takich bredni? I nie tylko tego. Ty jesteś chora na głowę, ale osobowosci narcystycznej nie da się wyleczyć, to ułomność możliwe że i wrodzona. Dlaczego nigdy takich pouczeń z twojej strony nie przeczytał widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Zarwałaś noc, żeby walczyć na forum o pozycję z Elcią o bardziej rozchwytywaną laskę na privie, po czym od rana jodłujesz znowu (tartak nie cierpi? ty zdaje się nie możesz sobie pozwolić na to, co ja). Non stop siedzisz w krzakach, nawet gdy się nie wpisujesz. Popracuj nad argumentacją więc. Ble ble nie masz argumentu prócz ad personam. Jesteś narcyzem i to biije po oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ona już została przeze mnie i Madzie dawno zdiagnozowana. Narcystyczna utrzymanka z urojeniami wielkosciowymi. Trust me i know, pracowałam z takimi. Tak, po tej w bólach skończonej pedagogice (najłatwiejszym i najgorzej opłacanym kierunku i zawodzie). Teraz zdaje się, jesteś na utrzymaniu tatusia i słyniesz z hejtów po kielonku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Dlaczego nigdy takich pouczeń z twojej strony nie przeczytał widmok? A dlaczego nie Ruda sprzedajna kuwa od Ciebie hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 246 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ona już została przeze mnie i Madzie dawno zdiagnozowana. Narcystyczna utrzymanka z urojeniami wielkosciowymi. Trust me i know, pracowałam z takimi. Pracowałaś w salonie luster? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Ty jesteś chora na głowę, ale osobowosci narcystycznej nie da się wyleczyć, to ułomność możliwe że i wrodzona. 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: (...) Jesteś narcyzem i to biije po oczach. 5 minut temu, BardziejZłyKróliczek napisał: I jeszcze ustalmy logikę argumentacji - mnie nie wolno "diagnozować", tobie z papierem magistra tartaku wolno, tak? Upewniam się, czy dobrze zrozumiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał: Tak, po tej w bólach skończonej pedagogice (najłatwiejszym i najgorzej opłacanym kierunku i zawodzie). Teraz zdaje się, jesteś na utrzymaniu tatusia i słyniesz z hejtów po kielonku. Projekcja wpływa bardzo mocno widzę. Ale to typowe. To, że jesteś po gimnazjum to nie jest mój problem, i do takich osób mam szacunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ble ble nie masz argumentu prócz ad personam. Argument jest jak najbardziej odnoszący się do zarzutu. Zarzuciłaś mi za dużo czasu na forum i za duże zaangażowanie w nie - dostałaś adekwatną kontrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pracowałaś w salonie luster? Słoiczek kompotu albo garsonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 246 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A dlaczego nie Ruda sprzedajna kuwa od Ciebie hę? 5 lat temu czytała sporo zanim zorientowałam się kto co ma za uszami. I radzę powściągnąć język. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 3 godziny temu Ha he beka. Przylazła druga taka co bijje pianę przez tydzień nad jakąś z doopy wziętą informacją z Fejsa nad inną kobietą i żąda żeby pouczać jakiegoś typa. Sama przed lustrem siebie poucz, zobacz jak wypadasz jako osoba wierząca żywiąca się smaczkiem o tym że ktoś ponoć sypiał ze swoim ojczymem. Żenada było was czytać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Projekcja wpływa bardzo mocno widzę. Ale to typowe. To, że jesteś po gimnazjum to nie jest mój problem, i do takich osób mam szacunek. Sama napisałaś, że skończyłaś pedagogikę i nie masz pracy. Mogłaś pomyśleć wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzisiaj mam seqz tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Tak, po tej w bólach skończonej pedagogice (najłatwiejszym i najgorzej opłacanym kierunku i zawodzie). Teraz zdaje się, jesteś na utrzymaniu tatusia i słyniesz z hejtów po kielonku. Czemu twój typ mi się tłumaczyl jak spieřdolix jakby seba go kroil pod klatkom Trochę wtopa wizerunkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał: Sama napisałaś, że skończyłaś pedagogikę i nie masz pracy. Mogłaś pomyśleć wcześniej. Chwilowe zawieszenie w zawodzie nie oznacza swoistej porażki, droga damo. Nie pracuje bo nie muszę. Tak jak i ty. Z tym, że ja nie jestem podręczną utrzymanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach