Onaaaa 1102 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Fifofa napisał: Gdzie chodziłeś bara bara? Na imprezy gdzie tańczyli? Włączyłem pierwszy film i zobacz Były dodatki i nawet na wycieczkę sie jechało ale bara bara było w domu. On pytał a może dziecko i ona tak i bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu Ciekawe z czego wynika brak zrozumienia może nie umie sterować i jednocześnie patrzeć na ekran dużo samic to kaleki i majom z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 107 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciekawe z czego wynika brak zrozumienia może nie umie sterować i jednocześnie patrzeć na ekran dużo samic to kaleki i majom z tym problemu Czym sterować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Czym sterować? Padem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 137 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Były dodatki i nawet na wycieczkę sie jechało ale bara bara było w domu. On pytał a może dziecko i ona tak i bylo Teraz wszystkie kociary oglądają TVN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 10 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Są tacy … nudni, małostkowi. trans….zapadam w niego…czuję nicość.. latam po mieszkaniu i nie wiem, po co. Czym jest nicość? Czy właśnie tym? Odpowiedzi więcej, niż pytań, a może odwrotnie….zatapiam się w jazzie…czuję, że nie mieszczę się w sobie. Deska od WC jest ciekawsza od ciebie i duzoo pozyteczniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 66 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Deska od WC jest ciekawsza od ciebie i duzoo pozyteczniejsza Z żałosnymi parchami nie dyskutuje a więc… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Fifofa napisał: Teraz wszystkie kociary oglądają TVN Polsat lepszy. Kotów nie lubie za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, Pył na wietrze napisał: Czym sterować? H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 137 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, Onaaaa napisał: Polsat lepszy. Kotów nie lubie za bardzo Jeszcze Święta zmarłych nie było już choinkę reklamują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 313 Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Onaaaa napisał: Polsat lepszy. Kotów nie lubie za bardzo Czemu są pożyteczne i przyjazne wobec homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 313 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciekawe z czego wynika brak zrozumienia może nie umie sterować i jednocześnie patrzeć na ekran dużo samic to kaleki i majom z tym problemu Nie na reguły bo niektóre jeżdżą autami nawet lepiej od niektórych typów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 313 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Jeszcze Święta zmarłych nie było już choinkę reklamują. Komercja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Czemu są pożyteczne i przyjazne wobec homo sapiens. Miałam kotka kiedyś ale one się tak ocierają o mnie i nie lubię tego. Jak juz kotek jest to niech będzie ale pies lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie na reguły bo niektóre jeżdżą autami nawet lepiej od niektórych typów. No ale nadal mogom nie ogarniac pada a jak coś nie potrafie to musi być do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Jeszcze Święta zmarłych nie było już choinkę reklamują. Zaraz będą reklamować wielkanocne i jajka. Kurde znów te święto zmarłych i te Bożego Narodzenia beznadzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 313 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Miałam kotka kiedyś ale one się tak ocierają o mnie i nie lubię tego. Jak juz kotek jest to niech będzie ale pies lepszy Psy są inne ale i one łaszą się żeby cuś ugrać. Lubię jedne i drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: No ale nadal mogom nie ogarniac pada a jak coś nie potrafie to musi być do bani Chyba ogarnięcie pada nie jest trudne. Nie przesadzajmy juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zaraz będą reklamować wielkanocne i jajka. Kurde znów te święto zmarłych i te Bożego Narodzenia beznadzieja. Ze mnom byś polubila bo ja fajne prezenty kupuje sobie i dałbym się bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chyba ogarnięcie pada nie jest trudne. Nie przesadzajmy juz. Widziałem na własne oczy jak laski nie potrafią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Chyba ogarnięcie pada nie jest trudne. Nie przesadzajmy juz. Ja miałem problem z wii lotem nie mogłem zrozumieć dlaczego to jest takie popíerdolone czemu trzeba podszasnac padem zeby podskoczyć zamiast nacisnąć guzik Czemu tam bylo tak mało guzików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Psy są inne ale i one łaszą się żeby cuś ugrać. Lubię jedne i drugie. Każde zwierzątko chyba lubisz a co chce ugrać pies oprócz jedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1102 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Widziałem na własne oczy jak laski nie potrafią Nigdy nie mialam z tym problemów choć mało grałam a teraz już wcake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie mialam z tym problemów choć mało grałam a teraz już wcake Ja naprawdę trudne gry potrafię przejść do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach