Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Przeterminowane z promki drogie jest szybko znika mi wykupili dzisiaj te eklerki to wziolem tylko pączka a zamiast torcika dwie listwy zasilajace Moje nie jest przeterminowane ale bylo w promocji tylko 13 zl waniliowe wedla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Moje nie jest przeterminowane ale bylo w promocji tylko 13 zl waniliowe wedla. Sprawdź date może miesiąc do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Ja zjadłem raz milke emenesy przeterminowanom 3 lata to mnie przeciscilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Hipermarket jest cwany oni robuom promocje jak termin ważności już mało czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Sprawdź date może miesiąc do końca Do stycznia 2026. Kurde juz zapomniałam jak to smakuje połowe zjadłam trochę mi niedobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Do stycznia 2026. Kurde juz zapomniałam jak to smakuje połowe zjadłam trochę mi niedobrze. No czyli zgadłem to nie dużo normalnie jest standard 1,5-3lata do przodu W święta Bożego Narodzenia trzeba uważać wypychajom rzeczy co nawet do nowego roku nie bedom ważności Edytowano 9 godzin temu przez Dwa spełnienia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu Dibre gruszki były i zjadłam 2. Kurde co sie dzieje za dużo jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dibre gruszki były i zjadłam 2. Kurde co sie dzieje za dużo jem Ciąży ci brakuje wtedy można jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciąży ci brakuje wtedy można jeść Ogólnie nie lubie jeść. Dziś tylko tak jakoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ogólnie nie lubie jeść. Dziś tylko tak jakoś. Ja gruszki tylko w torciku jadłem kilka lat temu to mi nie smakowalo i mamie dałem cały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Ale zimne jabłko z lodówki mi przypomina trochę smak gruszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu A ptasie mleczko mama nie lubiła znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu (edytowany) To kupiłem myślałem że sprawie jej przyjemność jedno piętro na głowę to nie chciała jak spróbowała Edytowano 9 godzin temu przez Dwa spełnienia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja gruszki tylko w torciku jadłem kilka lat temu to mi nie smakowalo i mamie dałem cały W torciku chyba nie są dobre. Tam pasują truskawki czy wiśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W torciku chyba nie są dobre. Tam pasują truskawki czy wiśnie. No mi nie smakowalo jeszcze się lepilo a mama wcinala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu A kiedyś byłem na kawie u dziewczyny to ptasie mleczko właśnie otworzyła nie wiem do dzisiaj czy to jakiś podtekst seksualny był czy przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Marietta się nazywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: A kiedyś byłem na kawie u dziewczyny to ptasie mleczko właśnie otworzyła nie wiem do dzisiaj czy to jakiś podtekst seksualny był czy przypadek E tam poprostu chciała cię czyms poczęstować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: E tam poprostu chciała cię czyms poczęstować. Być może ale lotna zbyt wiele nie była ale to najlepsza kawa jakom miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Typ laski co suszy włosy w wannie coś mówiła że spodnie na piekarniku suszyla i pozar prawie był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: E tam poprostu chciała cię czyms poczęstować. Albo wydrukować napisy do filmu i dać typowi przed seans som takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Typ laski co suszy włosy w wannie coś mówiła że spodnie na piekarniku suszyla i pozar prawie był Spodnie na piekarniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spodnie na piekarniku No rozgrzanym otwartym lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Życie samic jest pełne przygód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Życie samic jest pełne przygód No tak żeby sie nie zapalić i nie spalić domu muszą uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak żeby sie nie zapalić i nie spalić domu muszą uważać Albo żeby prąd ich na kopnol Tak samo miałem dziewczyna nie wiedziała jak się komputer włącza i też nie wiem czy to był podryw czy poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu A to musi być fajne życie takie lekkie duchem jeszcze tylko facet musi się znaleźć co zaopiekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu Ogólnie taki pomysł słyszałem że mozna lasce tak zrobić żeby nawet nie wiedziala że istnieją rachunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 1 Napisano 9 godzin temu W sumie jeszcze bym dokupil 2 listwy ciekawe czy będą w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 304 Napisano 9 godzin temu Niedowierzam że ja z tobą gadałam tyle czasu, po prostu szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach