Fifofa 141 Napisano 3 godziny temu Kto nie płakał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano 2 godziny temu Oglądam teraz serial ''Porzadna amerykańska rodzina'' Wciagnął mnie bo kiedys oglądałam dokument o Natalii Grace i pozostawił wiele wątpliwości. Ale w roku 2023 zrobiła badania genetyczne które potwierdziły jej wiek. Serial jest taki sobie, jeszcze nie potrafię się do niego ustosunkować, muszę zobaczyć zakończenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu Filmweb widnieje jako gatunek komedia, to błąd on z komedią nią nic wspòlnego. Kategoria Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu Radzę przygotować chusteczki do oglądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Radzę przygotować chusteczki do oglądania. Po obejrzeniu trailera stwierdzam, że ro film dla młodzieży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano 2 godziny temu Lubię filmy z sensem, ale sporadycznie bardzo sporadycznie oglądam coś bez sensu dla odprężenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Robaczywka napisał: Po obejrzeniu trailera stwierdzam, że ro film dla młodzieży. Niemasz Netflixa?.jak bym chciał jak dopiero obejrzysz napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jamuonmi napisał: Lubię filmy z sensem, ale sporadycznie bardzo sporadycznie oglądam coś bez sensu dla odprężenia. Bardzo z sensem nie jakieś głupie filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jamuonmi napisał: Lubię filmy z sensem, ale sporadycznie bardzo sporadycznie oglądam coś bez sensu dla odprężenia. Mulholland Drive (2001) - rewelacyjny film "bez sensu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Niemasz Netflixa?.jak bym chciał jak dopiero obejrzysz napisz Jak dla mnie szkoda czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Robaczywka napisał: Jak dla mnie szkoda czasu. Znalazł obejrzał czy a linka. Bez sensu komentować jak nie widziało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 100 Napisano 2 godziny temu Ty taki wrażliwy. Od kiedy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ty taki wrażliwy. Od kiedy xD Od zawsze tylko tu nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 100 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Od zawsze tylko tu nie widać Tak jak twojej inteligencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Znalazł obejrzał czy a linka. Bez sensu komentować jak nie widziało. Wolę dokończyć serial: Mindhunter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Tak jak twojej inteligencji. I autora też głòwnego z filmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: I autora też głòwnego z filmu Sorry ale nie wyglądasz na zbyt bystrego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka Robaczywka napisał: Sorry ale nie wyglądasz na zbyt bystrego. To znajdź bystrzejszego pisać z trolem glejakiem. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: To znajdź bystrzejszego pisać z trolem z z glejakiem. Nie mów mi co mam robić, nie jesteś moją matką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Mulholland Drive (2001) - rewelacyjny film "bez sensu". Człowiek słoń poruszył mnie. David Lynch potrafił to robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Bardzo z sensem nie jakieś głupie filmy Więc poswięć swój czas na film ''Gwiazd naszych wina''. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka Robaczywka napisał: Nie mów mi co mam robić, nie jesteś moją matką. To jest film o tobie.z.glejakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 100 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Fifofa napisał: To znajdź bystrzejszego pisać z trolem glejakiem. Teraz na glejaka wzbudzasz litość? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 100 Napisano 2 godziny temu Obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Robaczywka 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: To jest film o tobie.z.glejakiem Jesteś głupszy niż się początkowo wydawało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Teraz na glejaka wzbudzasz litość? Oglądałaś po seansie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Teraz na glejaka wzbudzasz litość? Jak to nie chwyci to będzie wzruszał na impotenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Oglądałaś po seansie? Co się ogląda po seansie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 100 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jak to nie chwyci to będzie wzruszał na impotenta Już jeden jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Już jeden jest. Libed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach