Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Smoczek

Dziewczyny, polecicie jakiś tusz

Polecane posty

Dziewczyny, polecicie jakiś tusz, który nie osypuje się w ciągu dnia? Mam już dość efektu pandy po kilku godzinach…

Dziewczyny ja wam coś polecę co naprawdę działa na twarz jak lifting …Po kilku tygodniach praktycznie bez snu – moje małe dziecko miało kolki i nie mogłam iść na żaden zabieg medycyny estetycznej, bo karmię piersią, z czego jestem dumna – moja twarz wyglądała na zmęczoną i szarą. Zaczęłam szukać na forach czegoś odpowiedniego dla mnie, aby moja cera choć trochę odzyskała blask sprzed narodzin synka.

Na forum wiele osób zachwalało Maseczkę przeciwzmarszczkową Botox Collagen Kormesic w nowej, mocniejszej formule gdzie kbiety nazywały ją alternatywą dla botoksu...  (fioletowe opakowanie ) Takie  dokładnie zamówiłam  na jakimś sklepie za 8,90 zł Stosowałam ją codziennie przez 10 dni, dokładnie tak, jak przeczytałam na forum, orientując się, jak kobiety stosują tę maseczkę i w jakiej częstotliwości aby dała efekt o którym pisały.

Do maseczki  Botox Collagen Kormesic dokupiłam ( bardzo zachwalany)  krem Perły Księżniczki Editt  Stosując te 2 produkty Już po 10 dniach skóra była napięta, poprawiła się jej elastyczność i sprężystość, drobne zmarszczki spłycone – jakbym korzystała z botoksu – a cera nabrała blasku. Wyglądałam, jakbym w końcu dobrze wypoczęła, mimo że ilość snu pozostała ta sama.

a Krem Perły Księżniczki dodatkowo świetnie rozjaśnił moje przebarwienia, więc te dwa produkty mogę z czystym sercem polecić każdej zmęczonej mamie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować