Smoczek 0 Napisano 7 godzin temu Dziewczyny, polecicie jakiś tusz, który nie osypuje się w ciągu dnia? Mam już dość efektu pandy po kilku godzinach… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reno.2324 0 Napisano 7 godzin temu Dziewczyny ja wam coś polecę co naprawdę działa na twarz jak lifting …Po kilku tygodniach praktycznie bez snu – moje małe dziecko miało kolki i nie mogłam iść na żaden zabieg medycyny estetycznej, bo karmię piersią, z czego jestem dumna – moja twarz wyglądała na zmęczoną i szarą. Zaczęłam szukać na forach czegoś odpowiedniego dla mnie, aby moja cera choć trochę odzyskała blask sprzed narodzin synka. Na forum wiele osób zachwalało Maseczkę przeciwzmarszczkową Botox Collagen Kormesic w nowej, mocniejszej formule gdzie kbiety nazywały ją alternatywą dla botoksu... (fioletowe opakowanie ) Takie dokładnie zamówiłam na jakimś sklepie za 8,90 zł Stosowałam ją codziennie przez 10 dni, dokładnie tak, jak przeczytałam na forum, orientując się, jak kobiety stosują tę maseczkę i w jakiej częstotliwości aby dała efekt o którym pisały. Do maseczki Botox Collagen Kormesic dokupiłam ( bardzo zachwalany) krem Perły Księżniczki Editt Stosując te 2 produkty Już po 10 dniach skóra była napięta, poprawiła się jej elastyczność i sprężystość, drobne zmarszczki spłycone – jakbym korzystała z botoksu – a cera nabrała blasku. Wyglądałam, jakbym w końcu dobrze wypoczęła, mimo że ilość snu pozostała ta sama. a Krem Perły Księżniczki dodatkowo świetnie rozjaśnił moje przebarwienia, więc te dwa produkty mogę z czystym sercem polecić każdej zmęczonej mamie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach