Dwa spełnienia tak 27 Napisano poniedziałek o 18:14 Mówiłem nawet tygodnia nie popracowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 21 godzin temu 12 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mówiłem nawet tygodnia nie popracowala Zatrudniłeś sprzątaczkę..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 538 Napisano 13 godzin temu Jaka brunette i gdzie ta praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 949 Napisano 13 godzin temu pewnie sprzedawczyni w żabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeździec bez fiuta 0 Napisano 13 godzin temu 20 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mówiłem nawet tygodnia nie popracowala może ma na inną zmianę a ty dzikusie się tego nie dowiesz przecież po południu byś się w nachy zesrał że strachu jak miałbyś tam iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeździec bez fiuta 0 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, kris888 napisał: Jaka brunette i gdzie ta praca? w hipermarket. niedorozwój kilka dni temu miał beke że dziewczyna pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 49 minut temu, jeździec bez fiuta napisał: może ma na inną zmianę a ty dzikusie się tego nie dowiesz przecież po południu byś się w nachy zesrał że strachu jak miałbyś tam iść O każdej porze tam chodzę zależy jak wypadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu Dzisiaj z brunetkami se heblowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 9 godzin temu, carewicz rzeczywistości napisał: Zatrudniłeś sprzątaczkę..? Szkoda kasy tu nie ma co sprzątać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Szkoda kasy tu nie ma co sprzątać A gսwno w kilblu? Edytowano 12 godzin temu przez carewicz rzeczywistości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: A gսwno w kilblu? Nie przeszkadza to kompost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Nie przeszkadza to kompost Użyźniasz nim swój mózg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Użyźniasz nim swój mózg? Gdzieś musi być zacząć kovid 2.0 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Użyźniasz nim swój mózg? On musi mieć na imię Maciek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 599 Napisano 12 godzin temu 22 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: A gսwno w kilblu? Chyba na podłodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Chyba na podłodze Nie mogę się doczekać aż iskra do mnie przyjedzie a ja dam jej kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie mogę się doczekać aż iskra do mnie przyjedzie a ja dam jej kosza. Wątpię żeby ktoś wytrzymał ten smród z kibla. Serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie przeszkadza to kompost Leżakowy kompostownik. tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 599 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie mogę się doczekać aż iskra do mnie przyjedzie a ja dam jej kosza. Muszę cię zmartwić. Żadna laska do ciebie nie przyjedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 12 godzin temu Z dwojga złego jednak lepsze te sranie do siatki niż ten kompost, pod warunkiem że te siatki by wyrzucał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Muszę cię zmartwić. Żadna laska do ciebie nie przyjedzie. No elka już była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 599 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: No elka już była. Nie rozśmieszaj brzdąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, big buu napisał: Wątpię żeby ktoś wytrzymał ten smród z kibla. Serio. Nic nie czuc bo następne warstwy papieru ojrywajom odchody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 599 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Nic nie czuc bo następne warstwy papieru ojrywajom odchody Będziesz miał lasagne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Będziesz miał lasagne. Tak to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 30 Napisano 12 godzin temu 22 godziny temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mówiłem nawet tygodnia nie popracowala Ale wiesz, że tam się na dwie zmiany pracuje? Może ma po prostu na inną zmianę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 599 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Ale wiesz, że tam się na dwie zmiany pracuje? Może ma po prostu na inną zmianę... A skąd on ma takie rzeczy wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Ale wiesz, że tam się na dwie zmiany pracuje? Może ma po prostu na inną zmianę... Chodzę o różnych porach i nie widziałem już jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 27 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A skąd on ma takie rzeczy wiedzieć Tam główny typ prawdopodobnie właściciel to z 12-16h stoi bo zawsze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 30 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Ale wiesz, że tam się na dwie zmiany pracuje? Może ma po prostu na inną zmianę... A tak poza tym, to zdajesz sobie sprawę, że praca pracownika biedronki/netto/lidla/aldi/auchan itp itd nie polega na pracy na jednym stanowisku, tylko one się tam wymieniają miejscem pracy co kilka godzin... więc np 2 godziny na kasie, potem 2 godziny magazyn, układanie towaru itp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach