Spaghetti .... 191 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Zagrajmy coś .... Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 13 godzin temu Tak połuchajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 12 godzin temu Ok Złośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 12 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: ... ... ta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: ... ta Wiem, ale bez forsy się żyć niestety normalnie nie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 11 godzin temu Skoro o kasie mowa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, Spaghetti .... napisał: Skoro o kasie mowa ... Byłeś na szkolnym spotkaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Byłeś na szkolnym spotkaniu? Nie, byłem wtedy w innym terenie i zjazd mi był nie po drodze, ale szkołę dobrze wspominam szczególnie podstawówkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1111 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie, byłem wtedy w innym terenie i zjazd mi był nie po drodze, ale szkołę dobrze wspominam szczególnie podstawówkę Ja byłam. Ta jest fajna: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 191 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Ja byłam. Ta jest fajna: Spoko, ja aktorem nie zostałem, ale: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach