Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
jmin jack

lezak ty taki konsolowiec a to rym cym cie musial uswiadomic ze konsoli sie nie aktualizuje na bierzaco xD

Polecane posty

teraz czekaj az scrackuja najnowszego softa do ps5, czego mozesz juz sie nie doczekac

albo lutownica w dlon i dzialaj lol, przeciez masz wiedze ?

Nieskromnie powiem, że jeśli chodzi o technologię to ja jestem na poziomie entuzjasta/koneser, a on na poziomie fanboj.

😉

3 minuty temu, RC_+ napisał:

Nieskromnie powiem, że jeśli chodzi o technologię to ja jestem na poziomie entuzjasta/koneser, a on na poziomie fanboj.

😉

kiedys pisal ze umie lutowac a tutaj wyslal filmik jak cofnanc soft ze trzeba cos polutowac i wlaczyc japonska gre, ciekawe czy to uskuteczni czy tylko takie przechwalki

ale beka on mi pisal ze teraz same piraty bo to nie kradziez tylko kopiowanie, ja mu ze ps5 nie scrackowane to on mi filmik wyslal jak scarckowac ps5 to myslalem ze jednak ma 

a na drugi dzien cos pisze o softach ze ma zbyt nowy na scrack bo na bierzaco aktualizowal i ty przychodzisz PCowiec i konsolowca uswiadamia ze konsol lepiej nie aktualizowac jak sie planuje piracic xD

wyglada troche jakby ode mnie sie dowiedzial o piraceniu konsol bo wczesniej nic o softach nie pisal a tu nagle takie posty i sprawdzal kazda konsole jaki soft ma xD

10 minut temu, jmin jack napisał:

kiedys pisal ze umie lutowac a tutaj wyslal filmik jak cofnanc soft ze trzeba cos polutowac i wlaczyc japonska gre, ciekawe czy to uskuteczni czy tylko takie przechwalki

Lutowanie trzeba trochę trenować by wyrobić sobie rękę... najlepiej na jakieś starej płycie czy coś... jakby zaczął na czuja bez żadnego doświadczenia lutować PS4 to mógłby sobie tylko kłopotów narobić, a naruszuć połączenia blisko chipsetu to proszenie się o potężne problemy, nieraz nieodwracalne. 

Niestety teraz jest w 4 literach bo już ma zbyt nowy firmware, więc jedyna opcja na dziś to dość skomplikowany proces lutowania by wymusić flashowanie software'u... więc radzę mu czekać aż złamią jego wersję i po prostu wyłączyć auto update w ustawieniach.

Edytowano przez RC_+

3 minuty temu, RC_+ napisał:

Lutowanie trzeba trochę trenować by wyrobić sobie rękę... najlepiej na jakieś starej płycie czy coś... jakby zaczął na czuja bez żadnego doświadczenia lutować PS4 to mógłby sobie tylko kłopotów narobić, a naruszuć połączenia blisko chipsetu to proszenie się o potężne problemy, nieraz nieodwracalne. 

Niestety teraz jest w 4 literach bo już ma zbyt nowy firmware, więc jedyna opcja na dziś to dość skomplikowany proces lutowania by wymusić flashowanie software'u... więc radzę mu czekać aż złamią jego wersję i po prostu wyłączyć auto update w ustawieniach.

a myslisz ze zlamia ta wersje kiedys czy juz dali sobie spokoj? jak dlugo bedzie teraz czekal? xDDDD

ile miesiecy minelo od tej wersji scrackowanej do obecnej co ma teraz lezak? 

ja pamietam mu pisalem ze wole za gre dac te 250 zoty byle nie musiec sie o wirusy i scracki martwic bo nie mam juz czasu na takie zabawy i te torrenty nie chce mi sie szukac itd nie mam czasu a on ze on woli piracic xD a sie okazalo teraz ze ja jako PCciarz mam wieksze predyspozycje do piracenia tak jak zawsze bylo, a ten co sie chwalil piraceniem ma softa nie spiraconego i musi teraz czekac hahahahaha xDDD

Przed chwilą, jmin jack napisał:

a myslisz ze zlamia ta wersje kiedys czy juz dali sobie spokoj? jak dlugo bedzie teraz czekal? xDDDD

ile miesiecy minelo od tej wersji scrackowanej do obecnej co ma teraz lezak? 

Złamać na pewno złamią, to tylko kwestia czasu... może zająć miesiąc, a może pół roku, zależnie od tego ile loopholi programiści od Sony zdążyli załatać, niemniej Sony teraz priorytetyzuje patchowanie PS5, więc PS4 jest znacznie łatwiej hackować niż current geny.

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Złamać na pewno złamią, to tylko kwestia czasu... może zająć miesiąc, a może pół roku, zależnie od tego ile loopholi programiści od Sony zdążyli załatać, niemniej Sony teraz priorytetyzuje patchowanie PS5, więc PS4 jest znacznie łatwiej hackować niż current geny.

a nie uwazasz ze to smieszna ironia losu wyszla ze ja PCowiec co moge w kazdej chwili miec pirata z torrenta mu pisalem ze wole juz gry kupywac bo mi sie nie chce bawic w te craki? a ten co sie chwalil piraceniem to na wlasne zyczenie sobie aktualizowal soft do nie piracalnego, i ty PCowiec dopiero go uswiadomiles ze jak chcesz piracic konsole to sie nie aktualizuje?

3 minuty temu, jmin jack napisał:

a nie uwazasz ze to smieszna ironia losu wyszla ze ja PCowiec co moge w kazdej chwili miec pirata z torrenta mu pisalem ze wole juz gry kupywac bo mi sie nie chce bawic w te craki? a ten co sie chwalil piraceniem to na wlasne zyczenie sobie aktualizowal soft do nie piracalnego, i ty PCowiec dopiero go uswiadomiles ze jak chcesz piracic konsole to sie nie aktualizuje?

Tak jestes mondry

Przed chwilą, jmin jack napisał:

Uważam generalnie, że jak ktoś pracuje, ma pieniądze, to znacznie lepiej zainwestować w PC niż konsolę. Raz, że i tak teraz gry z PS5 I Xboxa wychodzą na PC, więc nic nie tracisz, dwa, że masz lepszą jakość grafiki, lepszy framerate przy dobrych podzespołach, trzy, że sam sobie dobierasz ustawienia pod własne preferencje, DLSS, FrameGen... masa technologii niedostępna dla zwykłego konsolowca...

Poza tym, są strony sprawdzone od lat jak Fitgirl Repacks czy Dodi repack, gdzie piracone gry są pewniakami beż żadnych wirusów, ci ludzie żyją z donejtów i dbają, by żadnych wirusów w paczce z grą nie było...

Już nie wspomnę o tym, że większosć pecetowców i tak nie piraci bo na Steam co chwila jest jakaś wyprzedaż... ja np za niewiele ponad 120 zł kupiłem na wyprzedaży pełną wersję gry, gdy normalnie szła po 300 zł. 

No a konsolowcy muszą kombinować...

31 minut temu, RC_+ napisał:

😉

No co Ty, to ekspert IT, IQ 180, a wszyscy inni są u niego "pod fiu.tem" 😎

• Haha 2

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Uważam generalnie, że jak ktoś pracuje, ma pieniądze, to znacznie lepiej zainwestować w PC niż konsolę. Raz, że i tak teraz gry z PS5 I Xboxa wychodzą na PC, więc nic nie tracisz, dwa, że masz lepszą jakość grafiki, lepszy framerate przy dobrych podzespołach, trzy, że sam sobie dobierasz ustawienia pod własne preferencje, DLSS, FrameGen... masa technologii niedostępna dla zwykłego konsolowca...

Poza tym, są strony sprawdzone od lat jak Fitgirl Repacks czy Dodi repack, gdzie piracone gry są pewniakami beż żadnych wirusów, ci ludzie żyją z donejtów i dbają, by żadnych wirusów w paczce z grą nie było...

Już nie wspomnę o tym, że większosć pecetowców i tak nie piraci bo na Steam co chwila jest jakaś wyprzedaż... ja np za niewiele ponad 120 zł kupiłem na wyprzedaży pełną wersję gry, gdy normalnie szła po 300 zł. 

No a konsolowcy muszą kombinować...

i jeszcze mozesz modernizowac bez konca ten sam sprzet, a nie czekac co kilka lat zeby wydac pare kola zeby miec kilka klatek wiecej xD

1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

No co Ty, to ekspert IT, IQ 180, a wszyscy inni są u niego "pod fiu.tem" 😎

Niestety ostatnio konsola go wzięła pod fiuuta, bo firmware 12+ 😉 trzeba czekać...

• Haha 2

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Niestety ostatnio konsola go wzięła pod fiuuta, bo firmware 12+ 😉 trzeba czekać...

hahaha lezak teraz musi czekac albo lutowac, ale to dla niego nie problem bedzie chyba? przeciez pisal ze potrafi lutowac

ciekawe jaki cope wymysli na jutro ze teraz woli gry kupywac bo wspiera tworcow i beda lepsze konsole robic xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się