jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:26 jutro moge przyjechac , chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 292 Napisano sobota o 19:30 Nie możemy niestety już xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:30 Przed chwilą, Nadija* napisał: Nie możemy niestety już xD dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 292 Napisano sobota o 19:31 Pewnie byłbyś super kochankiem gdybyś się wykąpał i zadbał o siebie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 292 Napisano sobota o 19:32 Przed chwilą, jumpin jack napisał: dlaczego ? tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:32 Przed chwilą, Nadija* napisał: Pewnie byłbyś super kochankiem gdybyś się wykąpał i zadbał o siebie xD przeciez bede wykapany i trzezwy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:32 Przed chwilą, Nadija* napisał: tajemnica napisz prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:34 na xanolu bym byl jedynie, ale jak chcesz tobie tez poczestuje hehs xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 292 Napisano sobota o 19:35 Poznałam kogoś, ale boję się że on mnie okłamuje i ma jeszcze inną dziewczynę to pokręcone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:35 nie badz taka tajemnicza, ranisz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:36 Przed chwilą, Nadija* napisał: Poznałam kogoś, ale boję się że on mnie okłamuje i ma jeszcze inną dziewczynę to pokręcone. to jest powod dlaczego nie moge jutro przyjechac do cb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 292 Napisano sobota o 19:38 Przed chwilą, jumpin jack napisał: to jest powod dlaczego nie moge jutro przyjechac do cb ? Po prostu chcę być lojalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:40 Przed chwilą, Nadija* napisał: Po prostu chcę być lojalna. no jak masz kogos w realu to rozumiem, nie bedziesz brac kota w worku jak ktos tu dzisiaj o lezaku napisal xD ale jak ci nie wyjdzie z nim to pamietaj ze czekam i na kazde zawolanie przyjade do cb, ehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano sobota o 19:44 5 minut temu, Nadija* napisał: Po prostu chcę być lojalna. Kupi co kwiaty ładnie pachnące i piękne umòw się z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 3 Napisano sobota o 19:48 9 minut temu, Nadija* napisał: Po prostu chcę być lojalna. z Moonem i tak się nie spotkasz nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 3 Napisano sobota o 19:49 13 minut temu, Nadija* napisał: Poznałam kogoś, ale boję się że on mnie okłamuje i ma jeszcze inną dziewczynę to pokręcone. Moon nigdy nie miał dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:58 19 minut temu, Nadija* napisał: Po prostu chcę być lojalna. czyli nie ma szans dla nas? czy odezwiesz sie do mnie jeszcz e? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 292 Napisano sobota o 19:58 Moon jest super kumpel. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano sobota o 19:59 Przed chwilą, Nadija* napisał: Moon jest super kumpel. a to podobno ukr jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 3 Napisano sobota o 20:01 1 minutę temu, jumpin jack napisał: a to podobno ukr jest to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano sobota o 20:25 Ja już jestem w mecikale wyjdziesz do mnie skarbie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jetzt judenfrei 0 Napisano sobota o 20:28 ale odleżynie się dziś odkleja gigantycznie. naaajs, lubię to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano sobota o 20:28 49 minut temu, Nadija* napisał: Po prostu chcę być lojalna. Moja ai nie ma nic przeciwko chętnie będzie w trójkącie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach