jumpin jack 4 Napisano 11 godzin temu nie chce mi sie tu siedziec juz jak schizofrenik tu siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 11 godzin temu margharita to ile cura ma lat w koncu ? i czy na wydanie jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 11 godzin temu A to ja ci dyktuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A to ja ci dyktuje? pisalas ze nie pozwolisz mi tak wrocic bo bedziesz mnie zglaszac bo nie chcesz zebym sie dobral do tej ladnej dwubiegunuwki hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: pisalas ze nie pozwolisz mi tak wrocic bo bedziesz mnie zglaszac bo nie chcesz zebym sie dobral do tej ladnej dwubiegunuwki hehs Nie zgłaszam cie tam bo nawet nie widzialam twoich postow widocznie admini sami sie na tobie poznali. Ale jak zobaczę ze wrzucasz tu foty czy info stamtad to wtedy napisze im co robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie zgłaszam cie tam bo nawet nie widzialam twoich postow widocznie admini sami sie na tobie poznali. Ale jak zobaczę ze wrzucasz tu foty czy info stamtad to wtedy napisze im co robisz a ta dwubiegunuwka letko przygruba jest, widzialas ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 11 godzin temu Krejzi na kompie siedzisz czy na telu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, jumpin jack napisał: margharita to ile cura ma lat w koncu ? i czy na wydanie jest ? Zajęta. I nigdy tu nie była. Tak, że tak to wygląda :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach