Marija 13 Napisano 3 godziny temu Jest teraz parcie i moda na to, aby mieć cash i nie pracować, dochód pasywny z alimentów, pomoce socjalne itp. Uważam że mam tę sztukę opanowaną do perfekcji - mając 27 lat 4 dzieci, potrafię wyciągnąć miesięcznie nawe 15 tys zł, a były lepsze miesiące (dodatek węglowy), choć średnia to 12,5 tys, nie pracuję ani jednego dnia - łącząc państwową pomoc socjalną, zasiłkową z dochodami z alimentów (tutaj akurat bardzo dobrze mi się trafiało -każdy ojciec dzieci jest kierowcą tira, więc nie było problemów z zasądzeniem alimentów między 2100 a 2400 zł na dziecko). Chciałabym się moją wiedzą i sposobami korzystania z zasiłków podzielić szerzej -myślałam o kanale na YouTube. Czy uważacie że w dzisiejszych czasach taki kanał ma rację bytu? Ile można na takich wyświetleniach zarobić? Tematyka kanału jak wspomniałam, co tydzień vlog z pokazywania trików i sztuczek ZUS, MOPS, sąd rodzinny itp instytucje + co miesiąc podsumowanie przychodów z informacją jakie zasiłki byly wzięte. Powiedzcie jak oceniacie szanse na powodzenie takiego kanału? A może jest tutaj jakaś duszyczka która zajmuje się montażem filmów i chciałaby za darmo coś zmontować na próbę ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 3 godziny temu Ja nie pracuje nigdy nie pracowałem ale żyje za swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 48 Napisano 3 godziny temu 15 tys na m-c? Myślę, że byłabyś wymarzoną partią dla Leżaka forumowego naszego... Zamieszkałabyś u niego, a on by ci ogarniał warstwę techniczną kanału YT bo to spec od IT po informatyce, a do tego fotografik więc świetne by ci miniaturki robił na kanał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 357 Napisano 2 godziny temu 15 tysięcy to chyba na waciki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu czemu kot jest rudy w Sejm the Game Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: czemu kot jest rudy w Sejm the Game Jak mi blogo kanapki z ser szynka i pomidorem jak dwa chamburgera huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Jak mi blogo kanapki z ser szynka i pomidorem jak dwa chamburgera huh chamom niewiele czeba, dobre i to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: chamom niewiele czeba, dobre i to. Jeszcze sałata i by było idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jeszcze sałata i by było idealnie mozesz na kamerkach sobie zarobic na luksusy jak salatki i pomidorki dymajac gume sapiac jak jaki Neandertal, duzo zwyroli lubi patostreamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: mozesz na kamerkach sobie zarobic na luksusy jak salatki i pomidorki dymajac gume sapiac jak jaki Neandertal, duzo zwyroli lubi patostreamy. Teraz jem jabuszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Teraz jem jabuszko dobrze ze jesz, niektorzy jak Byczy to mieli inne pomysly. Czemu nie zamieszkacie razem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: dobrze ze jesz, niektorzy jak Byczy to mieli inne pomysly. Czemu nie zamieszkacie razem. Bo to golodupiec u rodziców Z dumbo mogę zamieszkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Bo to golodupiec u rodziców Z dumbo mogę zamieszkać jara cie bycie psychicznym kołem u nogi jak twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: jara cie bycie psychicznym kołem u nogi jak twoja stara Jara mnie położyć fioota z jajami na pysku dumbusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: 15 tysięcy to chyba na waciki? I to budżetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jara mnie położyć fioota z jajami na pysku dumbusi a jakby ktos ci to ucial wraz z jajami i nic by nie zostalo ze smiecia. fuj. nie, jednak bym nie chciala dotykac nawet i w tym celu. Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: a jakby ktos ci to ucial wraz z jajami i nic by nie zostalo ze smiecia. fuj. nie, jednak bym nie chciala nawet dotykac. Zmierzyl bym dumbo twarz fiootem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Zmierzyl bym dumbo twarz fiootem udław sie pokraczna kórwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 357 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: I to budżetowe Na Temu zamawiane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Na Temu zamawiane. W dodatku z kuponem rabatowym i dostawa droga lądową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 2 godziny temu Uhu ale teksty polecialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 357 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Pokraka napisał: W dodatku z kuponem rabatowym i dostawa droga lądową. Trzeba się ostro nagłówkować, żeby wystarczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Marija napisał: Jest teraz parcie i moda na to, aby mieć cash i nie pracować, dochód pasywny z alimentów, pomoce socjalne itp. Uważam że mam tę sztukę opanowaną do perfekcji - mając 27 lat 4 dzieci, potrafię wyciągnąć miesięcznie nawe 15 tys zł, a były lepsze miesiące (dodatek węglowy), choć średnia to 12,5 tys, nie pracuję ani jednego dnia Trochę mało, może jak zaczniesz "wyciągać" więcej, to wtedy dopiero ten kanał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 2 godziny temu A tak zupełnie serio - 15 tys na pięcioosobową rodzinę to żadne kokosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja nie pracuje nigdy nie pracowałem ale żyje za swoje Pytanie skąd masz swoje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, RC_+ napisał: 15 tys na m-c? Myślę, że byłabyś wymarzoną partią dla Leżaka forumowego naszego... Zamieszkałabyś u niego, a on by ci ogarniał warstwę techniczną kanału YT bo to spec od IT po informatyce, a do tego fotografik więc świetne by ci miniaturki robił na kanał. I kulturysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I kulturysta tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, murb napisał: Trzeba się ostro nagłówkować, żeby wystarczyło. Ano tylko niezbędne minimum, bez rozpusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, KróliczekZły napisał: A tak zupełnie serio - 15 tys na pięcioosobową rodzinę to żadne kokosy. I jeszcze samej zajmować się 4 dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 97 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I jeszcze samej zajmować się 4 dzieci. Prawda? Nie opłaca się według mnie plan na życie tej pani (wiem, że to prowokacja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach