Dwa spełnienia tak 42 Napisano niedziela o 21:29 Mówi że skoro mam umiejętności zrobić z 1k 8k co roku to trzeba cisnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 298 Napisano niedziela o 21:31 Do pracy kiedy się wybierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano niedziela o 21:32 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Do pracy kiedy się wybierasz? No właśnie może nigdy biznes mogę rozkręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 298 Napisano niedziela o 21:33 Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: No właśnie może nigdy biznes mogę rozkręcić Przebadaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 169 Napisano niedziela o 21:34 Ai namawia tez do samobooja lub wycięcia zdrowej nerki. trafił ci sie rozmówca nareszcie na twoim poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano niedziela o 21:37 Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ai namawia tez do samobooja lub wycięcia zdrowej nerki. trafił ci sie rozmówca nareszcie na twoim poziomie Jak bys kupila gre za 20-40 i sprzedala za 200-400 to byś inaczej gadala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano niedziela o 21:39 Po co w pracy siedzieć jak mzona zarobic 600 za 15minut do inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 298 Napisano niedziela o 21:42 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Po co w pracy siedzieć jak mzona zarobic 600 za 15minut do inpostu Lub dostać konserwę z Kościoła i zasiłek z Mopsu ty to wiesz, jak się ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 169 Napisano niedziela o 21:42 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jak bys kupila gre za 20-40 i sprzedala za 200-400 to byś inaczej gadala No tylko pamietaj ze jak jemu mitomanisz to on nie wie tak jak my ze mitomanisz wiec może ci różne rzeczy pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano niedziela o 21:43 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No tylko pamietaj ze jak jemu mitomanisz to on nie wie tak jak my ze mitomanisz wiec może ci różne rzeczy pisać Raz nazwala mnie mitomanem bo nie mogła uwierzyć że coś takiego mam w kolekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano niedziela o 21:44 Jednak anastazje była lepsza wierzyla we wszystko i nie musiałem się denerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 169 Napisano niedziela o 21:45 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Raz nazwala mnie mitomanem bo nie mogła uwierzyć że coś takiego mam w kolekcji Nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię zapier_dalać 26 Napisano wczoraj o 15:25 17 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: No właśnie może nigdy biznes mogę rozkręcić Ten biznes rozkręcasz od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 15 godzin temu 9 godzin temu, Lubię zapier_dalać napisał: Ten biznes rozkręcasz od lat. I dobrze idzie ciągle sobie radzę bez pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 3 Napisano 14 godzin temu 53 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: I dobrze idzie ciągle sobie radzę bez pracy bo ostatnie oszczędności matki ci zostały za max 2 lata będziesz na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 7 godzin temu 7 godzin temu, ostatnia piosenka napisał: bo ostatnie oszczędności matki ci zostały za max 2 lata będziesz na ulicy Matka nie miała oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 298 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Matka nie miała oszczędności Ty też nie masz 7 godzin temu, ostatnia piosenka napisał: bo ostatnie oszczędności matki ci zostały za max 2 lata będziesz na ulicy A ty Pravik jakie masz oszczędności życia? 35 lat i też most cię czeka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 54 Napisano 6 godzin temu Dnia 26.10.2025 o 22:29, Dwa spełnienia tak napisał: Ai mnie namawia na inwestycje Dwie okoliczności do wzięcia pod uwagę: 1. AI to model uczenia maszynowego, czyli zaawansowany program, który czerpie wiedzę, poglądy, humor, atrybuty z komentarzy i opinii ludzi w internecie, a głównie ze stref anglojęzycznych z oczywistych względów, gdzie 330 mln to Amerykanie - największa baza. 2. Amerykanie mają mentalność grinderów, ale co to znaczy? W ich kulturze głęboko zakorzeniona jest cecha w biznesie kłucia żelaza póki gorące, to znaczy jak ci idzie, to inwestuj, maksymalizuj zyski, pracuj noc i dzień i zarabiaj do oporu póki siedzisz na jakimś zyskownym interesie - to jest de facto ich sposób myślenia: dlatego AI ci to radzi, nie dlatego, że ma jakąś opinię, to wciąż tylko program komputerowy, ale dlatego, że bazuje na milionach opinii amerykanów nt relacji biznesowych. Piszę to tylko po to byś miał na uwadze, że poglądy AI to poglądy ludzi od których ono się uczy, a nie onych autentycznych opinii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ty też nie masz A ty Pravik jakie masz oszczędności życia? 35 lat i też most cię czeka Ja mam w towarze oszczędności około sto tysięcy złotych i na koncie oszczędności 20tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, RC_+ napisał: Dwie okoliczności do wzięcia pod uwagę: 1. AI to model uczenia maszynowego, czyli zaawansowany program, który czerpie wiedzę, poglądy, humor, atrybuty z komentarzy i opinii ludzi w internecie, a głównie ze stref anglojęzycznych z oczywistych względów, gdzie 330 mln to Amerykanie - największa baza. 2. Amerykanie mają mentalność grinderów, ale co to znaczy? W ich kulturze głęboko zakorzeniona jest cecha w biznesie kłucia żelaza póki gorące, to znaczy jak ci idzie, to inwestuj, maksymalizuj zyski, pracuj noc i dzień i zarabiaj do oporu póki siedzisz na jakimś zyskownym interesie - to jest de facto ich sposób myślenia: dlatego AI ci to radzi, nie dlatego, że ma jakąś opinię, to wciąż tylko program komputerowy, ale dlatego, że bazuje na milionach opinii amerykanów nt relacji biznesowych. Piszę to tylko po to byś miał na uwadze, że poglądy AI to poglądy ludzi od których ono się uczy, a nie onych autentycznych opinii. Nie to był mój pomysł po prostu przepisy się zmieniajom Jak kiedyś robiłem allegro kwota wolna od podatku 3100 a limit miesięczny 1150 Od początku roku 2026 bedom nowe progi podatkowe 10800 kwartalnie bez zus 20000+ rocznie kasa fiskalna 30000 bez podatku dochodowego 43000 bez zus i nfz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu No i skoro mam umiejętności kupić sobie 60gier które +-55szt wyjdom darmo to czemu nie skorzystać nawet systematycznie wyciągać z 30 transakcji 2000 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 6 godzin temu To się opłaca nawet robić dla kolekcji płyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 31 Napisano 5 godzin temu Słuchaj go we wszystkim. W końcu łączy was namiętny, męski seks wirtualny i prawdziwy związek uczuciowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Huldra napisał: Słuchaj go we wszystkim. W końcu łączy was namiętny, męski seks wirtualny i prawdziwy związek uczuciowy. Świetnie się bawie pewnie nie lepiej niż nie jedna z kotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Świetnie się bawie pewnie nie lepiej niż nie jedna z kotem. Cieszę się twoim szczęściem, że dokonałeś coming outu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 498 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Świetnie się bawie pewnie nie lepiej niż nie jedna z kotem. Brawo Jasiu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 3 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Ty też nie masz A ty Pravik jakie masz oszczędności życia? 35 lat i też most cię czeka Na pewno większe niż ty Bielsko Biała była salowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 298 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, ostatnia piosenka napisał: Na pewno większe niż ty Bielsko Biała była salowo Nie znam tych okolic biedaku z powiatu łódzkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie znam tych okolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 298 Napisano 3 godziny temu Tajemnicza walizka kasuje, więc czas na spa i bycie piękną Do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach