TAXI Choroszcz 7 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, ostatnia piosenka napisał: Na pewno większe niż ty Bielsko Biała była salowo Przyjacielu, u Ciebie wszystko w porządku? Jakaś depresja? Jakbyś się zmienił, nikogo już nie hejtujesz, nawet linuksów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 7 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tajemnicza walizka kasuje, więc czas na spa i bycie piękną Do widzenia Spa tzn kilka głębszych i ...lanie się z konkubentem na ambonie? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tajemnicza walizka kasuje, więc czas na spa i bycie piękną Do widzenia Może zrób sobie taki nick "walizka" Czyli do zobaczenia za kwadrans?... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 2 godziny temu Ona nie potrafi godziny wytrzymać bez odniesień albo do seksu albo do tego, jaka jest rzekomo piękna. Interpretację pozostawiam dowolną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 3 Napisano 44 minuty temu 2 godziny temu, TAXI Choroszcz napisał: Przyjacielu, u Ciebie wszystko w porządku? Jakaś depresja? Jakbyś się zmienił, nikogo już nie hejtujesz, nawet linuksów... stary już jestem i mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 7 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, ostatnia piosenka napisał: stary już jestem i mi się nie chce A widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 542 Napisano 18 minut temu 6 godzin temu, RC_+ napisał: Piszę to tylko po to byś miał na uwadze, że poglądy AI to poglądy ludzi od których ono się uczy, a nie onych autentycznych opinii. Dokładnie. Dlatego nie warto bezkrytycznie wszystkiego przyjmować co AI wypisuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 542 Napisano 1 minutę temu Moja opinia o AI: całkiem fajne narzędzie, ale nie ufałbym w 100% temu wynalazkowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach