caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 10 godzin temu 1. trwa ból gardła wirusowy? 2. dni idzie list polecony z Warszawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu Jak wirus to pewnie z kilka dni List nie wiem pewnie tyle ile wirus gdzie temat o Bożenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: 2. dni idzie list polecony z Warszawy? Do? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu Babka boża przyznaj ze jesteś modka i przestraszyłaś sie pozwu od Rogacewicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 287 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: 1. trwa ból gardła wirusowy? 2. dni idzie list polecony z Warszawy? Zrób płukankę wodą z solą kuchenną. Za 3 dni dojdzie list. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Do? Do Pyrkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Do Pyrkowa. To ze dwa roki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, draże korsarze napisał: Jak wirus to pewnie z kilka dni List nie wiem pewnie tyle ile wirus gdzie temat o Bożenie? Pieruństwo nie przechodzi ani czosnkiem, ani miodem, ani tymiankiem. Dobrze, że chociaż podatne na znieczulacze. Bożena przepadła w chwili gdy pisałam, że na mnie nie zarobią, bo nie oglądam śniadaniówek, tańców ze śpiewaniem i nie kupuję kolorówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: To ze dwa roki. Tak się zapowiada po tygodniu przebywania w trasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Pieruństwo nie przechodzi ani czosnkiem, ani miodem, ani tymiankiem. Dobrze, że chociaż podatne na znieczulacze. Bożena przepadła w chwili gdy pisałam, że na mnie nie zarobią, bo nie oglądam śniadaniówek, tańców ze śpiewaniem i nie kupuję kolorówek. Dobre jest tez czasami przepłukać woda z woda utleniona ale nie za dużo tej wody i w ogole nie za dużo tak robić bo może wysuszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 1 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, draże korsarze napisał: Babka boża przyznaj ze jesteś modka i przestraszyłaś sie pozwu od Rogacewicza A z co za prawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Dobre jest tez czasami przepłukać woda z woda utleniona ale nie za dużo tej wody i w ogole nie za dużo tak robić bo może wysuszyc Nie, bo się udławię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Tak się zapowiada po tygodniu przebywania w trasie. Dobrze zrozumiałam? Czekasz tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Dobrze zrozumiałam? Czekasz tydzień? To musi być Poczta Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Dobrze zrozumiałam? Czekasz tydzień? Przed chwilą, draże korsarze napisał: To musi być Poczta Polska Standard współczesny Zwykłym by pewnie 3 dni szło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: To musi być Poczta Polska Nawet oni nie mogą takich numerów wykręcić, a przy takiej ilości firm kurierskich, to wręcz dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Standard współczesny Zwykłym by pewnie 3 dni szło Nie wiem czy osobiście na poczcie sprawdzałaś. Czasem przesyłka jest, ale brak doręczycieli. W tym roku słałam 3 razy listy polecane za granicę z poczty i wszystkie dotarły w 3 dni. Edytowano 9 godzin temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wiem czy osobiście na poczcie sprawdzałaś. Czasem przesyłka jest, ale brak doręczycieli. W tym roku słałam 3 razy listy polecane za granicę z poczty i wszystkie dotarły w 3 dni. Mam nr listu, byłby status, że jest w UP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 386 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Mam nr listu, byłby status, że jest w UP. A upewniłaś się ze ta przesyłka jest poprawnie zaadresowana ? Bo jak jest pomyłka nawet w kodzie pocztowym to przesyłka moze sobie krążyć przez kilka dni po różnych magazynach i dotyczy to różnych firm kurierskich, nie tylko poczty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 33 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Mam nr listu, byłby status, że jest w UP. Raz mi się śledzenie przesyłki nie zgadzała, wręcz dziwny rejon wskazała Ale ino raz i to były zakupy. Edytowano 8 godzin temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: A upewniłaś się ze ta przesyłka jest poprawnie zaadresowana ? Bo jak jest pomyłka nawet w kodzie pocztowym to przesyłka moze sobie krążyć przez kilka dni po różnych magazynach i dotyczy to różnych firm kurierskich, nie tylko poczty. I tego doświadczyłam. W przekazie pieniężnym podany zły kod. W myślach już kasę wydawałam, a ona wróciła do adresata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach