kris888 543 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, RC + napisał: Ta punia podejrzewam eksploatowana bardziej niż 20 letnie BMW Sebixa z Pragi codziennie poza piątkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Dawałem Leżakowi rady co robić by pozyskać twoje serce, nie chciał słuchać, więc nic nie poradzę... Z resztą on nie jest gotów na związek. Ja mu kilka lat próbowałam doradzac i w sprawach związków i różnych życiowych, nigdy nie posluchał i jak grochem o ścianę więc sobie dałam spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: codziennie poza piątkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 418 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja mu kilka lat próbowałam doradzac i w sprawach związków i różnych życiowych, nigdy nie posluchał i jak grochem o ścianę więc sobie dałam spokój. Może AI więcej zdziała, bo póki co dużo rad od "onego" słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja mu kilka lat próbowałam doradzac i w sprawach związków i różnych życiowych, nigdy nie posluchał i jak grochem o ścianę więc sobie dałam spokój. Ekspert od związków z ciebie żaden, więc zamilcz i nie ośmieszaj się, bo zaraz umrę ze śmiechu Uporządkuj bałagan w swoim życiu, a później doradzaj innym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, kris888 napisał: no ja oglądam to To jeszcze leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 543 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To jeszcze leci? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, RC + napisał: Może AI więcej zdziała, bo póki co dużo rad od "onego" słucha. Wlasnie, woli słuchać bota niż innych ludzi którzy chcieli dobrze, jego sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Tak. Chyba 10 lat temu przestałam oglądać Teraz oglądam serial "Glina" na SkyShowTime, oraz mam już kupiony bilet na "Dom dobry" i paczkę chusteczek do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ekspert od związków z ciebie żaden, więc zamilcz i nie ośmieszaj się, bo zaraz umrę ze śmiechu Uporządkuj bałagan w swoim życiu, a później doradzaj innym. Coś jeszcze? Przykro mi, ze mną dyskusji nie pociągniesz bo to nie jest ten poziom rozmowy. A teraz waruj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, xDxDxDxD napisał: Coś jeszcze? Przykro mi, ze mną dyskusji nie pociągniesz bo to nie jest ten poziom rozmowy. A teraz waruj. Sama waruj czekając na zmianę pampersa Malowanemu i grzecznie, bo socjal z naszych pieniądzy bierzesz, no i od babci Wstyd, ekspert od związków i alkoholików 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ekspert od związków z ciebie żaden 48-letnia rozwódka, po facecie "pozyskanym" od matki (a nawet takie pato spieprzyła), nie wydaje się lepszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sama waruj czekając na zmianę pampersa Malowanemu i grzecznie, bo socjal z naszych pieniądzy bierzesz, no i od babci Wstyd, ekspert od związków i alkoholików Wstyd to kraść i z dupy spaść. Tak mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 9 godzin temu 36 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ja mu kilka lat próbowałam doradzac i w sprawach związków i różnych życiowych, nigdy nie posluchał i jak grochem o ścianę więc sobie dałam spokój. A co mu doradzałaś, tak z ciekawości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A co mu doradzałaś, tak z ciekawości? Wiele rzeczy, juz dokładnie nie pamiętam bo minęło trochę czasu, głównie żeby inaczej się odnosił do kobiet, ale też że tutaj na forum na 100% nikogo nie pozna, że musi próbować w realu jeżeli już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Wiele rzeczy, juz dokładnie nie pamiętam bo minęło trochę czasu, głównie żeby inaczej się odnosił do kobiet, ale też że tutaj na forum na 100% nikogo nie pozna, że musi próbować w realu jeżeli już. To o innym odnoszeniu się do kobiet, mu chyba każdy pisał także na publiku, to zawsze był arogancki i mądrzejszy. No to ma, nawet prostytutkę zniechęcił. On nawet w innych miejscach w necie nie spróbuje, bo jak mówiliśmy - boi się i spodziewa porażki i podświadomie stosuje sabotaż i unikanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: To o innym odnoszeniu się do kobiet, mu chyba każdy pisał także na publiku, to zawsze był arogancki i mądrzejszy. No to ma, nawet prostytutkę zniechęcił. On nawet w innych miejscach w necie nie spróbuje, bo jak mówiliśmy - boi się i spodziewa porażki i podświadomie stosuje sabotaż i unikanie. Tak ja wiem, ja tamto wszystko mu tłumaczyłam jak jeszcze nie miałam świadomości że on tak naprawdę nikogo nie szukał i nie szuka tylko ciaglę to wypiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tak ja wiem, ja tamto wszystko mu tłumaczyłam jak jeszcze nie miałam świadomości że on tak naprawdę nikogo nie szukał i nie szuka tylko ciaglę to wypiera. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Rozumiem. Mi już temat leżaka tak zbrzydł że o wszystkim innym wole rozmawiać. Mam go w ignorze i tak jest najlepiej. Edytowano 8 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Mi już temat leżaka tak zbrzydł że o wszystkim innym wole rozmawiać. Mam go w ignorze i tak jest najlepiej. Jasne, spytałam, bo byłam ciekawa, czy Twoje rady odbiegały od tego, co słyszał zewsząd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: lepiej bys mu pomogl pozyskac orzeczenie o niepelnosprawnosci to by zaraz mial prace ale wy w niczym nikomu nie pomozecie bezinteresownie bo podbiora wam przewspaniała samica z forum kafeteria zaraz i beda roochane. Nie chce pracy firmę prowadzę w tym roku 10tyś ale będzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Wlasnie, woli słuchać bota niż innych ludzi którzy chcieli dobrze, jego sprawa. Nikt nie chce dla mnie dobrze chcom żebym pracował i męczył się jak oni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie chce pracy firmę prowadzę w tym roku 10tyś ale będzie lepiej I masz księgową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I masz księgową? Tak ai 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tak ja wiem, ja tamto wszystko mu tłumaczyłam jak jeszcze nie miałam świadomości że on tak naprawdę nikogo nie szukał i nie szuka tylko ciaglę to wypiera. Szukam ale ty mi się nie podobasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 8 godzin temu Skrecilem komode została deseczka nie wiem czy tak powinno być ale stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Szukam ale ty mi się nie podobasz Na co ci baba z dwójką dzieci? Na kłopoty? Elka dosyć ich ma i bez tego. W twoim przypadku jedynie emerytka zostaje, no bo która się tobą zainteresuje? Ewentualnie żadna nigdy z tobą się nie zwiąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Szukam ale ty mi się nie podobasz Na co ci baba z dwójką dzieci? Na kłopoty? Elka dosyć ich ma i bez tego. W twoim przypadku jedynie emerytka zostaje, no bo która się tobą zainteresuje? Ewentualnie żadna nigdy z tobą się nie zwiąże 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 93 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nikt nie chce dla mnie dobrze chcom żebym pracował i męczył się jak oni chcieli sie powymadrzac zeby poczuc sie cool i tak to wyglada wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na co ci baba z dwójką dzieci? Na kłopoty? Elka dosyć ich ma i bez tego. W twoim przypadku jedynie emerytka zostaje, no bo która się tobą zainteresuje? Ewentualnie żadna nigdy z tobą się nie zwiąże Na razie oprócz anastazji to ja odmawiam, chociaż z niom też odmówiłem spotkanie na lapu capu bo mewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach