TAXI Choroszcz 7 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Żadnych problemów nie mam, nie projektuj na mnie swoich niepowodzeń bo jak zwykle tylko się ośmieszasz. Poza tym miałaś warować. Nie masz pojęcia jak obrzydliwe są twoje zaloty, I JAK TĘPA JESTEŚ, WON Z KAFE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Wolisz facetów? Co za paradoks. Pojechałam na cmentarz, a moja połówka miała jechać na odstrzał dzików. Zostawił otwartą bramę, wlazły dziki i zryty mi ogródek i to jest abstrakcja =Masz chłopa z bronią w domu, a złodzieje po ogrodzie szaleją zemściły się za kumpli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, xDxDxDxD napisał: Żadnych problemów nie mam To na kolana i ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 348 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, TREV0 napisał: SALOWA ZAZDROŚCI ELCI BYCIA BANANOWĄ WNUCZKĄ I JEDYNĄ SPADKOBIERCZYNIĄ Tam zaraz bananową bym nie przesadzała. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach