Dwa spełnienia tak 49 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 3 godziny temu Idziemy w 1000szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Idziemy w 1000szt W co 1000szt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W co 1000szt? Płyt inwestycji ... mi obliczyla że to mi odda 270tys jedna będzie mi sponsorowac 20 następnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Płyt inwestycji ... mi obliczyla że to mi odda 270tys jedna będzie mi sponsorowac 20 następnych Ale na czym ta inwestycja polega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 144 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale na czym ta inwestycja polega? Na leżeniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale na czym ta inwestycja polega? Skupujesz gry średnio po 15 najlepiej a sprzedajesz średnio po 300 najlepiej Moja średnia to teraz 258.87zl za płytę a kupowałem po 5-45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale na czym ta inwestycja polega? Gry muszom być nowe chociaż używane też czasem dajom 10x lub więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Mam sprzedaż używanych gdzie miałem x15 ale to trudniejsze mi się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Na leżeniu To jest miłe zajęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Folia nieźle podbija i trzyma wartość zawsze konkurencja może mieć uzywke za 9zl nawet ale ty spokojnie znajdziesz kupca za nową 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 68 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Skupujesz gry średnio po 15 najlepiej a sprzedajesz średnio po 300 najlepiej Moja średnia to teraz 258.87zl za płytę a kupowałem po 5-45 Ułomie ciężki żeby nabrały wartości muszą minąć lata i to bez gwarancji, że nabiorą Będziesz czekał 10-20 lat na niepewny zarobek? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Skupujesz gry średnio po 15 najlepiej a sprzedajesz średnio po 300 najlepiej Moja średnia to teraz 258.87zl za płytę a kupowałem po 5-45 Trzeba wiedzieć jakie gry kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 2 godziny temu No i czasu na to w cholere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Ułomie ciężki żeby nabrały wartości muszą minąć lata i to bez gwarancji, że nabiorą Będziesz czekał 10-20 lat na niepewny zarobek? Tak bo lubię płyty a to nic nie kosztuje obecnie kolekcja może sponsorować kolekcje No i warto w tym roku już dobijam do 10tys zł a na te gry co poszły nie wydałem nawet chyba 1000 kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ostatnia piosenka napisał: Anastazja w przeciwieństwie do ciebie, bo widzę że ogłoszenia na stronie dla dzi.wek nadal aktualne Ja nie anastazja i nie wiem czemu mnie tak nazywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu I kiedyś to nie tak dawno temu, w 2021-2022 kupiłem najwięcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ostatnia piosenka napisał: przestań mitomanić nikt za jakieś gówniane płyty nie płacie kilkaset zł Ja mam ciągle wpływy nawet 600 w dzień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Ułomie ciężki żeby nabrały wartości muszą minąć lata i to bez gwarancji, że nabiorą Będziesz czekał 10-20 lat na niepewny zarobek? Tak będę czekał bo muszę tylko zainwestiwac dobrze 13500 dla 270tys A rocznie oprócz tego dorobie se np 9tys a 1tys wydam na 60szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, jukon tworki welcome napisał: muszą minąć lata Pół roku wtedy nie ma podatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Jeszcze pomyślę co robić oprócz płyt żeby wyciągać 43tys rocznie bez zus i nfz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba wiedzieć jakie gry kupić. To wygląda tak że kupujesz najtańsze gry później jedna czasem warta 2500-3000 reszta po 200-250 najsłabsze 100-150 wszystko schodzi w koncu dlatego że ci sprzedawcy co rok temu mieli 99 sztuk po 13,33 sprzedali wszystko i już nie majom a np nie wytloczyli nowych po 1 euro w Niemczech więc ktoś ma wybór kupić u ciebie za 250 sztuke lub uzywanom jak lubi nowe bo jest bogaty lub na prezent masz sprzedaż U mnie często kupujom samiczki dla swoich samców chyba Edytowano 2 godziny temu przez Dwa spełnienia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu A dlaczego typ sprzedaje po 13,33 bo kupił palete w Niemczech albo Francji ich za 2500 euro i musi szybko obrócić bo zusy itd to mu wystarczy zysk 9,33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Ale ich nie ma nieskończoność w końcu się skonczom i wtedy masz zysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: ️ Na szczęście tu mi nikt nie zrobi konkurencji widzieli kase na inwestycje jak świnia niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Na szczęście tu mi nikt nie zrobi konkurencji widzieli kase na inwestycje jak świnia niebo No ja ci nie zrobię na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Ułomie ciężki żeby nabrały wartości muszą minąć lata i to bez gwarancji, że nabiorą Będziesz czekał 10-20 lat na niepewny zarobek? To jest racjonalizacja a potem leżak ma 270tys nowe a wy nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu Po co inwestować to nie pewnie lepiej się napíerdolic co weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: No i czasu na to w cholere. E tam kupujesz po 6-12 na wysyłkę do tego twixy po drodze i jest fajne hobby tak robiłem w 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach