Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, RC + napisał: Na miejscu Leżaka, biorąc pod uwagę jakie on groszowe dochody miesięcznie generuje, to bym się sekundy nie zastanawiał, rzucam palenie i koniec, za wszelką cenę, bo to w jego przypadku ogromne pieniądze... już pomijam aspekty zdrowotne, bo na nich mu najmniej zależy, ale sam zysk z niepalenia jest ogromnym benefitem przy tak skromniutkim budżecie. Ile generuje pracowałem miesiąc wpadło w następne 7mcy bez pracy (wyjście do inpostu zazwyczaj przy okazji) 9724zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 330 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: przede wszystkim zapytaj go jak to jest że zarabia 4 x więcej od ciebie a pożycza pieniądze? Może na tirówki płaci, skoro jest tirowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Odeslij go do Provident i jak będzie musiał oddawać dwa razy tyle co pożyczył to się nauczy nie pożyczać. Niech mu pozycza z odsetkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 354 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, to the moon and back napisał: Wystarczająco dużo sama o swojej sytuacji pisałaś. Nawet małolat pisał też że nie masz kasy i tylko mu 100 zł za seks dajesz zamiast alimentów Ostro. xD Życie jak w Madrycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ile generuje pracowałem miesiąc wpadło w następne 7mcy bez pracy (wyjście do inpostu zazwyczaj przy okazji) 9724zl Więcej na miesiąc generuje sobie beneficjent mopsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niech mu pozycza z odsetkami On oddaje nieraz więcej. Tylko na co ta kasa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: I jeszcze babcia pomaga Pisałaś, że do pracy nie pójdziesz, bo nie masz z kim dziecka zostawić. Najlepiej palić papierosy, wysyłać nudesy alkusom i wstawiać 24 godziny na dobę XD Kolejna podręczna ale na garnuszku Państwa () Chciałabyś miec taka babcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 354 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: I jeszcze babcia pomaga Pisałaś, że do pracy nie pójdziesz, bo nie masz z kim dziecka zostawić. Najlepiej palić papierosy, wysyłać nudesy alkusom i wstawiać 24 godziny na dobę XD Kolejna podręczna ale na garnuszku Państwa () Ile razy mam jeszcze napisać że SRÅM na ciebie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 5 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Prоmyczek napisał: Kolego napisz mi na priv skąd masz numery telefonów, bo nie będę Cię za każdym razem prosił o odbiór sms ze sklepu a skąd mam mieć. ale jak będziesz potrzebował to pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 548 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nerwica91 napisał: On oddaje nieraz więcej. Tylko na co ta kasa... Nerwica91, a po drugie: niech każdy, dosłownie każdy nawet najdrobniejszy wydatek od nowego miesiąca zapisuje - forma dowolna (zeszyt, komputer, ważne aby było gdzie podliczyć, osobiście polecam arkusz kalkulacyjny - LibreOffice Calc albo Gnumeric wystarczy). problemem ludzi ciągle pożyczających jest to, że w ogóle nie kontrolują wydatków, na co idzie kasa. Jak zobaczy na co kasa idzie, to może coś w głowie mu zaświta. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nerwica91 napisał: On oddaje nieraz więcej. Tylko na co ta kasa... Spytaj go. Ogólnie nie wiem o jakiej kwocie mówimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 330 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, to the moon and back napisał: przecież dziecko to mlodsze dziecko jest u małolata a starszy ma 11 lat i nie potrzebuje opieki (a nawet jakby potrzebował to Elcia i tak się nim nie opiekowała nigdy tylko jego 800+) Bo się nie chce robić xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, kris888 napisał: pogrubione tak, od braku tego można źle skończyć. z kolei od braku seksu nic się nie stanie. a jeżeli to jest tak silne, to może czas leczenie rozważyć. nałogi się leczy, jeżeli się samemu nie daje rady. stanąć w prawdzie, że jest uzależnionym od tego. ludzie się leczą i wychodzą z różnych nałogów. Ale w życiu nie chodzi o to żeby żyć jak mnich pić wodę z kranu medytowac zamiast seks itd Życie ma być przyjemne bo raz się żyje Pieniądze i tak nie istnieją jeśli nie wierzysz zobacz ile kosztował chleb w piekarni zwykły 1,20 krajzerki 10gr a teraz 7zl, 85gr A ty się dla nich zazynasz jak asceta na emeryturę sobie nawet nie kupisz zębów bo cie dentysta skasuje na oszczędności życia I po co to wszystko po co żyć jak masz to przeżyć na minimum możliwości byle chronić cyferki Trzeba ryzykować inwestować i kraść tak by nie złapali ciebie za rękę huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 354 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, to the moon and back napisał: przecież dziecko to mlodsze dziecko jest u małolata a starszy ma 11 lat i nie potrzebuje opieki (a nawet jakby potrzebował to Elcia i tak się nim nie opiekowała nigdy tylko jego 800+) Oj pravol zaraz sobie chyba inaczej pogadamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu A jak se obejrzysz o pieniądze na yt to 97% jest dług obecnie to chyba więcej kosztuje ich wydruk już bo takie zabezpieczenia i jakość som kosztowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 330 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałabyś miec taka babcie. Nigdy od babci ani od rodziców nie brałam kasy. A Elka ma ponad 30 lat i robić się nie chce, bo lepiej zabawiać tirowców, alkusów, oszczańców i debatować o smakach łososia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 548 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Życie ma być przyjemne bo raz się żyje Ale przyjemności to nie tylko nie tylko seks. Dla mnie np. przyjemność to również obejrzenie dobrego filmu, poczytanie dobrej książki, posłuchanie muzyki, czasami kupienie sobie coś droższego do zjedzenia. Spotkanie ze znajomymi też przyjemność. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 13 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, to the moon and back napisał: ze sklepu a skąd mam mieć. ale jak będziesz potrzebował to pomogę. No to teraz możesz pomóc, bo coś Cię ostatnio nie ma. Masz tam jakiś numer pod ręką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Niech mu pozycza z odsetkami Albo lichwę zastosować niech oddaje dwa razy tyle co pożyczył, bo to skutecznie odstrasza takich klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Ale przyjemności to nie tylko nie tylko seks. Dla mnie np. przyjemność to również obejrzenie dobrego filmu, poczytanie dobrej książki, posłuchanie muzyki, czasami kupienie sobie coś droższego do zjedzenia. A dla mnie oddanie moczu, seks i trzeba to uszanować Ktoś jeszcze lubi sikac huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Więcej na miesiąc generuje sobie beneficjent mopsu. Tak może być ale mi odmówili bo oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 330 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Ale przyjemności to nie tylko nie tylko seks. Dla mnie np. przyjemność to również obejrzenie dobrego filmu, poczytanie dobrej książki, posłuchanie muzyki, czasami kupienie sobie coś droższego do zjedzenia. Spotkanie ze znajomymi też przyjemność. Bieganie i fotografia też mają swoje dobre strony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Prоmyczek napisał: No to teraz możesz pomóc, bo coś Cię ostatnio nie ma. Masz tam jakiś numer pod ręką? MASZ TYLKO SZYBKO ŻEBY NIKT NIE UKRADŁ 729 753 239 jak ten nie zadziała to wyślę na pw inny 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, to the moon and back napisał: MASZ TYLKO SZYBKO ŻEBY NIKT NIE UKRADŁ 729 753 239 jak ten nie zadziała to wyślę na pw inny Dzięki, działa chyba. Dostałeś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Prоmyczek napisał: Dzięki, działa chyba. Dostałeś coś? Tak Twój kod weryfikacyjny to: 132413 Edytowano 5 godzin temu przez to the moon and back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, to the moon and back napisał: I kto to pisze. nieudacznik który nigdy nie żył i nie będzie żył. I nawet seksu nie zazna bo umrze jak praviczek Ja sobie niczego nie żałuję oczywiście w miarę możliwości Lubię palic to pale Lubię heblowanie to hebluje Lubię rtv to robię projekty rtv Mi nikt nie daje kredyty biorę tyle żeby się nie nudzić codziennie coś mam pomysłu to wdrazam w życie nie czekam Jutro przyjdzie komoda dzisiaj zamówiłem skrece i stypiara Życie jest piękne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 354 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy od babci ani od rodziców nie brałam kasy. A Elka ma ponad 30 lat i robić się nie chce, bo lepiej zabawiać tirowców, alkusów, oszczańców i debatować o smakach łososia Z tym lososiem to cos ci się popie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, to the moon and back napisał: Tak Twój kod weryfikacyjny do Wykop.pl to: 132413. Dzięki wielkie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bieganie i fotografia też mają swoje dobre strony Heh, właśnie zauważyłem że „nie tylko” się zdublowało. Już edytować nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy od babci ani od rodziców nie brałam kasy. A Elka ma ponad 30 lat i robić się nie chce, bo lepiej zabawiać tirowców, alkusów, oszczańców i debatować o smakach łososia Często babcia chce dawać kasę i to od niej wychodzi bo sama już nie ma co z kasą robić. Ale smak łososia jest jeden to jak o nim debatować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach