Onaaaa 1165 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jak ktoś ma dobrze to nigdy nie będzie hejtowal kogoś kto próbuje mieć lepiej niż ma Dokładnie też tak uważam. Hejtuja tylko ludzie co nie lubią swojego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Dla tego miałem awers jakby były takie nie słuchają z 3 albo 4 i się buntowały Tatara tata Mam nadzieję że ich nie biłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam nadzieję że ich nie biłeś Nie bym nienadawal do pracy. Nie oznacza co sobie myslalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie bym nienadawal do pracy. Nie oznacza co sobie myslalem. Nobto jak zrobić by cie słuchała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie też tak uważam. Hejtuja tylko ludzie co nie lubią swojego życia No ja nie chodzę za Rym&Cym i nie pisze wziąłbys se wymienil ten 40 tlc na coś porządnego a biurko pomalowal na biało A oni mi nawet w kibel zagladajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nobto jak zrobić by cie słuchała? Grzecznie ogólnie kulturą,. Każdy kij ma dwa końce jednym smyrasz drugim końcem poganiasz.. Nie buntowały oczywiście trzeba kłamać to podstawa i bajery wciskać. Prawdę gadała nie wolno tak za bardzo spouchaalać. Tylko wybranym możesz więcej powiedzieć większośc niech żyje aby było dobrze Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: No ja nie chodzę za Rym&Cym i nie pisze wziąłbys se wymienil ten 40 tlc na coś porządnego a biurko pomalowal na biało A oni mi nawet w kibel zagladajom A tam ja mam to gdzieś co tutaj o mnie piszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Grzecznie ogólnie kulturą,. Każdy kij ma dwa końce jednym smyrasz drugim końcem poganiasz.. Nie buntowały oczywiście trzeba kłamać to podstawa i bajery wciskać. Prawdę gadała nie wolno tak za bardzo spouchaalać. Tylko wybranym możesz więcej powiedzieć większośc niech żyje aby było dobrze Ale co kłamać? W sensie że dostanie wiecej kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale co kłamać? W sensie że dostanie wiecej kasy? Jakbyś każdemu prawdę mòwila nie chciały, albo zniechęciły . Tak już jest jak są jakas coś robi dobrze druga też może i ktòra lepsza cisza mojej strony za darmo oczywiście. Rywalizacja kobiety mają we krwi napisać za darmo Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jedna pochwalisz drugiej mòwisz poprawiła to to tamtoji tam jest lepsza Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A tam ja mam to gdzieś co tutaj o mnie piszą. No ja z innego towarzystwa pochodzę miałem bloga finansów 2mln odwiedzin otaczalem się ludźmi co nie kłamiom tylko szukają naprawdę inwestycji w dobrom lokate tańszego konta dodatkowych informacji itd a oni zazdroszczą ci usposobienia według mnie i to głównie dlatego som męskie chamskie i muszą mocno myśleć a ty przyciągasz facetów i ich wkurzasz może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Jakbyś każdemu prawdę mòwila nie chciały, albo zniechęciły . Tak już jest jak są jakas coś robi dobrze druga też może i ktòra lepsza cisza mojej strony za darmo oczywiście. Rywalizacja kobiety mają we krwi napisać za darmo No tak co niektóre kobiety by się pozabijały nawzajem tak juz mają. Ja ich nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu Albo szukają racjonalizacji że ich facet najlepszy knur bo reszta na 100% tesz knury klamcy farmazoniarze i mitomani. Wtedy idom spać zadowolone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu W każdym razie tam grubo coś jest nie tak jakby sobie wymarzyly i to dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak co niektóre kobiety by się pozabijały nawzajem tak juz mają. Ja ich nie rozumiem. Są normalne w mniejszości co.wiecej ogarniają niż czubek swojego nosa. Trzeba iść spać dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 5 godzin temu Dobranoc Piter i Leżak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Piter i Leżak. Też idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: No ja nie chodzę za Rym&Cym i nie pisze wziąłbys se wymienil ten 40 tlc na coś porządnego a biurko pomalowal na biało A oni mi nawet w kibel zagladajom Ale codziennie chodzisz za ludźmi i gadasz o swoich pieniądzach. A potem się dziwisz że ludzie komentują i jeszcze żalisz się na rzekomy hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 426 Napisano 29 minut temu 5 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: Albo szukają racjonalizacji że ich facet najlepszy knur bo reszta na 100% tesz knury klamcy farmazoniarze i mitomani. Wtedy idom spać zadowolone. Każda kobieta chce widzieć w swoim facecie wygrywa. Jak będziesz mieć kobietę, to też będzie sobie w głowie budowała narrację, że jesteś wygryw, nawet jak nie jesteś bo, patrz pierwsze zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 426 Napisano 26 minut temu (edytowany) 5 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: No ja nie chodzę za Rym&Cym i nie pisze wziąłbys se wymienil ten 40 tlc na coś porządnego a biurko pomalowal na biało A oni mi nawet w kibel zagladajom Nieprędko raczej wymienię ten TCL na coś innego bo nie oglądam już TV wcale praktycznie, a on mi robi teraz za monitor do PC gdy gram z fotela na padzie. Nie ma bandingu, dobre kąty widzenia, jest opcja 50Hz którą bardzo cenię, bo mogę maksować gry za cenę 10FPS mniej co jest dla mnie bardzo akceptowalne na padzie. Jak się za jakiś czas moja do mnie wprowadzi, to wtedy może kupie coś większego, na razie zupełnie nie ma potrzeby, a ja staram się wydawać kasę sensownie. Edytowano 24 minuty temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 5 Napisano 8 minut temu 17 minut temu, RC + napisał: e. Jak się za jakiś czas moja do mnie wprowadzi, Lepiej tak nie pisz bo Leżak w nachy narobi z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach