Onaaaa 1181 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Przypomniałaś mi bardzo stary kawałek: Pierwszy raz to słyszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Pierwszy raz to słyszę. Wiem, dlatego się do wszystkiego nie przyznaje. Wolę zagrać powtórkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1181 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiem, dlatego się do wszystkiego nie przyznaje. Wolę zagrać powtórkę Ira moja ulubiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ira moja ulubiona. I moja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1181 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: I moja też. Ira ma pelno fajnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Ira ma pelno fajnych. Więc skończmy tą melodię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach