Onaaaa 1181 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Przypomniałaś mi bardzo stary kawałek: Pierwszy raz to słyszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Pierwszy raz to słyszę. Wiem, dlatego się do wszystkiego nie przyznaje. Wolę zagrać powtórkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1181 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiem, dlatego się do wszystkiego nie przyznaje. Wolę zagrać powtórkę Ira moja ulubiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ira moja ulubiona. I moja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1181 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: I moja też. Ira ma pelno fajnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 221 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Ira ma pelno fajnych. Więc skończmy tą melodię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach