Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa spełnienia tak

Byłem w hipermarket

Polecane posty

Przed chwilą, sercezkamienia napisał:

taki zakrzywiony? nie chce się w to pakować bo czytałem opinie że do gier spoko ale do normalnego użytkowania to bolą oczy i bóle głowy ludzie maja, a ja okularnik to  chvj wie jakby było wolę płaski i myślę że 27 cali mi wystarczy 

Nie prawda ja z trzech fullhd mam 48:9 i fajnie się pracuje na takim ultrawide Windows i gra 

32:9 to jak dwa 16:9 i nie ma ramki

Nie musisz zakrzywiony ale ja bym brał jak najbardziej krzywy bo imersja

a na pewno nie będe się ładował w monitor oled bo czytałem że kolory bardzo ładne ale ciężko z czyszczeniem i łatwo się rysują xD

a na pewno nie będe się ładował w monitor oled bo czytałem że kolory bardzo ładne ale ciężko z czyszczeniem i łatwo się rysują xD

Pomysł że laska myje mój patent chusteczki mokre dla dzieci + polerka mikrofibry okularów będzie lustro jak nowa płyta 

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał:

Pomysł że laska myje mój patent chusteczki mokre dla dzieci + polerka mikrofibry okularów będzie lustro jak nowa płyta 

ej leżak boję się zagadywać do dziewczyn co robić? XD bo ja bym sobie coś tego tamtego cimcirimci ale się wstydzę xD

ej leżak boję się zagadywać do dziewczyn co robić? XD bo ja bym sobie coś tego tamtego cimcirimci ale się wstydzę xD

Też się boję stypiary znam od dziecka to nie, trzeba się oswoic xD 

Z chin można zamówić jeszcze monitor zrobiony jak telefon ciężki masywny oled z prawdziwym szklem ale som drogie 

monitor z aliexpres albo temu? XD obejrzyj sobie linusa to będziesz wiedział jak szajs sprzedają xD

Też się boję stypiary znam od dziecka to nie, trzeba się oswoic xD 

ej bo ja mam tak że nawet w robocie jak jakaś laska się na mnie spojrzy to ja zaraz się zawstydzam i odwracam twarz w inną stronę i nigdy nie zagadam i nic nie powiem xD i co robić XD bo czasami patrzą tak jakby to powiedzieć no wiesz słowa mi zabrakło no o zalotnie to chyba tak się mówi a ja się wstydzę i co robić xD

1 minutę temu, sercezkamienia napisał:

monitor z aliexpres albo temu? XD obejrzyj sobie linusa to będziesz wiedział jak szajs sprzedają xD

To samo co na allegro ostatnio kupiłem network adapter z ali do ps2 fat za 23zl a na allegro używany od 79

1 minutę temu, sercezkamienia napisał:

ej bo ja mam tak że nawet w robocie jak jakaś laska się na mnie spojrzy to ja zaraz się zawstydzam i odwracam twarz w inną stronę i nigdy nie zagadam i nic nie powiem xD i co robić XD bo czasami patrzą tak jakby to powiedzieć no wiesz słowa mi zabrakło no o zalotnie to chyba tak się mówi a ja się wstydzę i co robić xD

Piersiowke kitraj na odwage xD 

• Haha 1

Piersiowke kitraj na odwage xD 

ja pi3rdole ty to jednak jesteś geniuszem xD

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał:

One też som upośledzone dzisiaj trzymam sąsiadów wnuczke chyba winde wnosi te kwiaty grobowe i nawet nie pisnela dziękuję czy dzięki 

no laski też są jakieś poj33bane bo patrzą się na chłopa a same nigdy nie przyjdą i nie zagadają i nigdy nie wiadomo o co im chodzi, czasami ci powie coś tak zalotnie a następnego dnia się patrzy na ciebie jakby chciała cię zabić albo byś jej rodzinę zamordował, są poj3bane jeszcze bardziej niż my xD idę do lodowki po piwo

no laski też są jakieś poj33bane bo patrzą się na chłopa a same nigdy nie przyjdą i nie zagadają i nigdy nie wiadomo o co im chodzi, czasami ci powie coś tak zalotnie a następnego dnia się patrzy na ciebie jakby chciała cię zabić albo byś jej rodzinę zamordował, są poj3bane jeszcze bardziej niż my xD idę do lodowki po piwo

Ja to idę spać trzymaj się 

2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Ja to idę spać trzymaj się 

Pozdrawiam, wszystkiego dobrego kolego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się