sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu sandra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: taki zakrzywiony? nie chce się w to pakować bo czytałem opinie że do gier spoko ale do normalnego użytkowania to bolą oczy i bóle głowy ludzie maja, a ja okularnik to chvj wie jakby było wolę płaski i myślę że 27 cali mi wystarczy Nie prawda ja z trzech fullhd mam 48:9 i fajnie się pracuje na takim ultrawide Windows i gra 32:9 to jak dwa 16:9 i nie ma ramki Nie musisz zakrzywiony ale ja bym brał jak najbardziej krzywy bo imersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu a na pewno nie będe się ładował w monitor oled bo czytałem że kolory bardzo ładne ale ciężko z czyszczeniem i łatwo się rysują xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: a na pewno nie będe się ładował w monitor oled bo czytałem że kolory bardzo ładne ale ciężko z czyszczeniem i łatwo się rysują xD Pomysł że laska myje mój patent chusteczki mokre dla dzieci + polerka mikrofibry okularów będzie lustro jak nowa płyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Pomysł że laska myje mój patent chusteczki mokre dla dzieci + polerka mikrofibry okularów będzie lustro jak nowa płyta ej leżak boję się zagadywać do dziewczyn co robić? XD bo ja bym sobie coś tego tamtego cimcirimci ale się wstydzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu Z chin można zamówić jeszcze monitor zrobiony jak telefon ciężki masywny oled z prawdziwym szklem ale som drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: ej leżak boję się zagadywać do dziewczyn co robić? XD bo ja bym sobie coś tego tamtego cimcirimci ale się wstydzę xD Też się boję stypiary znam od dziecka to nie, trzeba się oswoic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Z chin można zamówić jeszcze monitor zrobiony jak telefon ciężki masywny oled z prawdziwym szklem ale som drogie monitor z aliexpres albo temu? XD obejrzyj sobie linusa to będziesz wiedział jak szajs sprzedają xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu Ja mam tak że się boję zwuazkowo romantycznie bo o inpostu godzinę gdzie jest kibel urzędowe to nie mam problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Też się boję stypiary znam od dziecka to nie, trzeba się oswoic xD ej bo ja mam tak że nawet w robocie jak jakaś laska się na mnie spojrzy to ja zaraz się zawstydzam i odwracam twarz w inną stronę i nigdy nie zagadam i nic nie powiem xD i co robić XD bo czasami patrzą tak jakby to powiedzieć no wiesz słowa mi zabrakło no o zalotnie to chyba tak się mówi a ja się wstydzę i co robić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: monitor z aliexpres albo temu? XD obejrzyj sobie linusa to będziesz wiedział jak szajs sprzedają xD To samo co na allegro ostatnio kupiłem network adapter z ali do ps2 fat za 23zl a na allegro używany od 79 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu I przyszedł działa wszystko w porządku jakość też ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu co do fajnych dziewczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: ej bo ja mam tak że nawet w robocie jak jakaś laska się na mnie spojrzy to ja zaraz się zawstydzam i odwracam twarz w inną stronę i nigdy nie zagadam i nic nie powiem xD i co robić XD bo czasami patrzą tak jakby to powiedzieć no wiesz słowa mi zabrakło no o zalotnie to chyba tak się mówi a ja się wstydzę i co robić xD Piersiowke kitraj na odwage xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Piersiowke kitraj na odwage xD ja pi3rdole ty to jednak jesteś geniuszem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu One też som upośledzone dzisiaj trzymam sąsiadów wnuczke chyba winde wnosi te kwiaty grobowe i nawet nie pisnela dziękuję czy dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: One też som upośledzone dzisiaj trzymam sąsiadów wnuczke chyba winde wnosi te kwiaty grobowe i nawet nie pisnela dziękuję czy dzięki no laski też są jakieś poj33bane bo patrzą się na chłopa a same nigdy nie przyjdą i nie zagadają i nigdy nie wiadomo o co im chodzi, czasami ci powie coś tak zalotnie a następnego dnia się patrzy na ciebie jakby chciała cię zabić albo byś jej rodzinę zamordował, są poj3bane jeszcze bardziej niż my xD idę do lodowki po piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: no laski też są jakieś poj33bane bo patrzą się na chłopa a same nigdy nie przyjdą i nie zagadają i nigdy nie wiadomo o co im chodzi, czasami ci powie coś tak zalotnie a następnego dnia się patrzy na ciebie jakby chciała cię zabić albo byś jej rodzinę zamordował, są poj3bane jeszcze bardziej niż my xD idę do lodowki po piwo Ja to idę spać trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja to idę spać trzymaj się Pozdrawiam, wszystkiego dobrego kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach